Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po systemie ulepszeń wnioskuje ,że 99lv maksymalny , czy jak z 20 osób osiągnie maksymalny poziom , porobią ludzie syrki , szafirki. Zwiększycie mak. lv , dodacie po 1 broni , zbroi jakieś nowe expowisko. Będzie miał serwer przyszłość czy nic nie bd dodawać?

127 poziom, myślimy nad dodaniem szafirka i jakiegoś nowego setu eq.

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vortex ile sie jeszcze bedzie wrzucal launcher ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Gdzie ikona startowa z launchera bo tam nie ma ??

@Edit

"Ten launcher ma sam pack, w którym nie ma nawet root'ów?

Czy coś mi się źle ściągnęło." -Xewka

Mam tak samo ;(

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ten launcher ma sam pack, w którym nie ma nawet root'ów?

Czy coś mi się źle ściągnęło.

Opublikowano

Mamy dość spory em zajazd przy serwerze, staramy się naprawiać wszystko.

A jeśli kogoś cofa - spróbuj wywalić hshield z folderu z metinem.

Opublikowano

No, nie dość, że wchodzi 15 na ludzi i 2k pż to jeszcze w biżuterii można 50 wartości włożyć.. pvp będzie się opierało na "kto puści pierwszy skilla".

Full ludzi, siły, zręczności, wartości (+200) i bijesz 2x więcej niż masz hp :x.

Bywalec
Opublikowano

`Vortez = Shiner ? Azathia, wystartowała? Nie? To pewnie nie wystartuje. Dziwne zachowanie administracji odciąga mnie od gry na serwerze. Prezentacja serwera strasznie mnie urzekła ;_;.

Powodzenia.

Opublikowano

`Vortez = Shiner ? Azathia, wystartowała? Nie? To pewnie nie wystartuje. Dziwne zachowanie administracji odciąga mnie od gry na serwerze. Prezentacja serwera strasznie mnie urzekła ;_;.

Powodzenia.

Vortex > Shiner

Serwer jest w fazie bety otwartej.

Widzę coraz więcej ludzi z Reinora się nastawia przeciwko nam.

Opublikowano

To tak:

Bonusy: jak dla mnie wartość ataku trzeba usunąć, zrobić aby częściej wchodziło NNO.

Reszta: brak smoka w komnacie, wróżka ubita w 2 osoby (40 lvle, hity po 400-600), książki trzeba rozdzielać bo zeżre wszystkie na koszt jednej.

79770211333166924322_thumb.jpg

Opublikowano

Wiedziałem że ta grafika jest już mi znana , Kurlz w team i wszystko jasne, to kolejny serwer w którego Team znajduje się Kurlz niestety poprzednie serwery z nim był raczej niewypałami

Opublikowano

Launchera masz wkleic do jakiegoś clienta najlepiej PL plki z folderu pack do pack a azathia.com do głownego.

ale ktorgo lunchera tego ze stronki serwa?

sygn1.png
Opublikowano

Wiedziałem że ta grafika jest już mi znana , Kurlz w team i wszystko jasne, to kolejny serwer w którego Team znajduje się Kurlz niestety poprzednie serwery z nim był raczej niewypałami

Kwa kwa kwa. Kwaczysz jak stara babka. Czy ja mam jakieś prawa? Czy ja Ci coś zrobiłem? Czy jestem administratorem serwera? Czy wiesz że robię to non-profit?

Czy wyglądasz mi na debila?

Daruj. Paa, już po wieczorynce.

PS. Nie marnowałbym cały dzień ciężkiej pracy, aby teraz czytać jak jakiś ludź wypisuje bzdety.

Opublikowano

Nie będzie nudy, szykujemy nowości i dungeony na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...