Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po systemie ulepszeń wnioskuje ,że 99lv maksymalny , czy jak z 20 osób osiągnie maksymalny poziom , porobią ludzie syrki , szafirki. Zwiększycie mak. lv , dodacie po 1 broni , zbroi jakieś nowe expowisko. Będzie miał serwer przyszłość czy nic nie bd dodawać?

PS. JAK MNIE KURWA WKURWIA KOD CATH PRZY REJESTRACJACH... sorki.

Lvl ma być ten co jest i eq ma tez byc to co jest. Glownym czynnikiem przyciagniecia mnie na ten serwer bylo brak innowacyjnosci, a ty probujesz ja wprowadzic? Serwer bez przyszlosci ? O czym ty gadasz... Ja jak i wiele osob przyszlo tutaj na serwer tylko dlatego, ze jest to samo co na plu, tylko duzo latwiej... Sadze, ze jak dodacie chociazby po jednej nowej broni to ja jak i pare innych osob opusci ten serwer, a przyjada neosy. Tyle ode mnie. Oczywiscie kazdy moze miec wlasne zdanie.

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obszerna lista bugów odemnie :

- brak dropu marmurów

- brak dropu rzeczy dla biologa

- za duży drop zagadkowych szkatułek w v2, za spota 15-20 szkat.

- na 60lv za największy spot szponów 5-7% troche mało ale ok.

- za dobry drop z metków 85-90, po 3-4 stalki z jednego metka no troche za dużo.

- brak jakichkolwiek ulepszaczy na epiki, poprostu broszka z metka i bodzie od npc... zero trudu żeby je zrobić.

- kilka itemków w jednym. zmieńcie to bo to dziwnie wygląda, jak mam np. 5 ribów w jednym. i z tego co wiem, jak się łączą to zmieniają bonusy więc potem będzie płacz Miałem riba sr 50 ale dropnąłem drugiego i mi się średnie zresetowały -,-

- jakieś niepotrzebne bony typu, se-pong czy wartość ataku w broni powinniście to usunąć.

- trzeba rozdzielać rzeczy typu ku instrukcje i kamyki duchowe przed czytaniem bo zżera wszystkie.

- na początku chyba do 30lvla się dostaje po 200 potek czerwonych za kółko i to zaśmieca eq.

Radzę wyłączyć serwer na 1-2 dni, ogarnąć wszystkie bugi bo troche ich jest i ruszyć dopiero wtedy. bo wątpie, żebyście się wyrobili z tym wszystkim w jeden dzień. a serwer jest naprawdę zajebisty, mam nadzieję, że przełamie passe wakacyjnych niewypałów bo już kilka serwerów zapowiadało się fajnie - ale wyszła lipa.

Opublikowano

Obszerna lista bugów odemnie :

- brak dropu marmurów

- brak dropu rzeczy dla biologa

- za duży drop zagadkowych szkatułek w v2, za spota 15-20 szkat.

- na 60lv za największy spot szponów 5-7% troche mało ale ok.

- za dobry drop z metków 85-90, po 3-4 stalki z jednego metka no troche za dużo.

- brak jakichkolwiek ulepszaczy na epiki, poprostu broszka z metka i bodzie od npc... zero trudu żeby je zrobić.

- kilka itemków w jednym. zmieńcie to bo to dziwnie wygląda, jak mam np. 5 ribów w jednym. i z tego co wiem, jak się łączą to zmieniają bonusy więc potem będzie płacz Miałem riba sr 50 ale dropnąłem drugiego i mi się średnie zresetowały -,-

- jakieś niepotrzebne bony typu, se-pong czy wartość ataku w broni powinniście to usunąć.

- trzeba rozdzielać rzeczy typu ku instrukcje i kamyki duchowe przed czytaniem bo zżera wszystkie.

- na początku chyba do 30lvla się dostaje po 200 potek czerwonych za kółko i to zaśmieca eq.

Radzę wyłączyć serwer na 1-2 dni, ogarnąć wszystkie bugi bo troche ich jest i ruszyć dopiero wtedy. bo wątpie, żebyście się wyrobili z tym wszystkim w jeden dzień. a serwer jest naprawdę zajebisty, mam nadzieję, że przełamie passe wakacyjnych niewypałów bo już kilka serwerów zapowiadało się fajnie - ale wyszła lipa.

Wielkie dzięki, już idziemy z naprawą. Dzisiaj pracuję całą noc więc to nie będzie probllemem.

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Jak wystartuje bez żadnych większych bugów, to polecam serwer i sam zagram z chęcią.

Mamy pełną listę bugów które są proste do naprawienia, więc nie przewiduję błędów =)

Opublikowano

Pytanie jak serwer hmm .. wbiłem to mi szczęka mało nie odpadła ; ) jedna peleryna wziołem i z calego spotu 4lv ; ) .....wolno + od 8 jak by nic nie lecialo 0.00% za psa hmm co tu dodać mooby w v2 mają zadużo hp jak na ich wytrzymałość fms +9 sr 33 i bije i bije i dednąć nie moge + sura wp więc ciut nudy niewiem wywalilem eq bo i tak beta dobra czekam na jutrzejszy official jak będzie offcial taki sam jak beta to nie polecam. ale wejde narka . ; )

beznazwywm.png
Opublikowano

bo był bug z konia biłes 2x na 4 czy tam 6 hitów.

To teraz moje bugi

Z "buta" trafia się bronia 2x na 4 uderzenia tak samo bojowy

i tyle prosze to naprawić bo to najgorsze co moze byc

Opublikowano

To miłej nocki i powodzenia :>

(Nie)Dziękuję ;}

@No to zabieramy się za naprawę bugów...

Opublikowano

Wątpię, że za 10kk skoro mając 4kk mogłem brać udział w zabawie :x.

Podejrzewam, że za 1kk bo tyle mi zabrało.

Opublikowano

Niewiem czy tylko ja tak mam , ale gdy jade na koniu to mnie ciagle cofa...

Każdego cofa, będzie to naprawione na oficjalu.

Opublikowano

Trzy stosunkowo ważne pytania: Czy jest już client, ponieważ mi jako clienta pobiera sie patcher(strona). Jeżeli jest proszę o podesłanie w temacie lub na PW.

Jak z Eventami? Będziecie mieć harmonogram czy Eventy będą organizowane kiedy się Wam zachce, gdzie większość osób o Nich nie będzie wiedziała.

Drop Broni 75? Tylko Riper czy z czegoś jeszcze?

Opublikowano

Trzy stosunkowo ważne pytania: Czy jest już client, ponieważ mi jako clienta pobiera sie patcher(strona). Jeżeli jest proszę o podesłanie w temacie lub na PW.

Jak z Eventami? Będziecie mieć harmonogram czy Eventy będą organizowane kiedy się Wam zachce, gdzie większość osób o Nich nie będzie wiedziała.

Drop Broni 75? Tylko Riper czy z czegoś jeszcze?

co do klienta to Vortex pisal chyba ze bedzie przed startem moze.

"a client będzie rano z dość małą wagą 450 MB."

Opublikowano

Przeczytałem całą prezentację , lecz nie zwróciłem uwagi, bądź nie ma nic na temat Kamieni Duchowych??

W sklepie można dostać kamień duchowy i robi on naszą umiejętność na poziom P od razu.

Opublikowano

W sklepie można dostać kamień duchowy i robi on naszą umiejętność na poziom P od razu.

Ten kamień raczej jest w IS bo z tych szkatułek lecą kamienie duchowe i trzeba ich 10 z tego co wczoraj słyszałem ^^.

Opublikowano

Jak jest z wbijaniem skilli, a raczej zwoje egzo i rady? Metiny, bossy czy jak? :3

Z mobów lecą szkatułki, z których lecą zwoje i rady (po 10szt, za dużo jak dla mnie bo na 30lvlu miałem 140 zwojów) oraz książki, które możesz wymienić za 10 instrukcji (instrukcja losowa, ale 10 takich samych).

Kamienie duchowe lecą też z tych szkatułek, bossów, bestów itd., a w IS (raczej w IS) jest kamień co wbija Ci odrazu skilla na P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...