Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wystartował, ludzie są zazdrośni, niedługo start.

Nie trzebabylo sie chwalic zabezpieczeniami , i wbijac do innych serwerow masz za swoje.

wakow9.png
Opublikowano

Xileo ogarnij downa...

Widać chłopie, że życia nie masz.

Okej rozumiem nie masz kolegów, ale to chociaż sam wyjdź na dwór i pojeździj na rowerze.

Opublikowano

Wcześniej pisałem ze serwer jest Super ale jak patrze na komentarze typu serwer pełen bugów , administracja nic nie robi tylko śpi itp to widocznie serwer nie ma przyszłości.

tcul.jpg

Opublikowano

aczkolwiek będzie znowu do grania o 21 ;] ( podobno)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Nie czekaj, bo z chęcią Tobie dałbym od razu bana. Za niepotrzebny flood, spam, trolling.

Ty naucz się rozumować moje zdania jeśli to co pisze jest dla cb troll...ing to jesteś pojebany ! ... pisze to co jest realnie a nie kurna jakieś trolinngi
beznazwywm.png
Opublikowano

co zgubiłem ? zgubiłeś to się z tym serwem A i kurwa skasuj ta sygnature na dole że już dziś startuje bo huj a nie wystartuje ! POZATYM CO ZGUBILEM KAFTANIK? TY JESTES? POJEBANY KAFTANIK ZAL .pl Won do psychiatryka ! .

beznazwywm.png
Opublikowano

XILEO WYPIERDALAJ

PUJDE JAK MI POWIESZ COTO KAFTANIK NOOBIE
beznazwywm.png
Opublikowano

Avaneor jest 1000 razy trudniejszy od tego. Tutaj przez noc moze wbija z 86lvl jak nie lepiej bo latwo eq bedzie zrobic bo brak ulepszczy i to jest + dal serwa ze nie ma ulepszsczy.

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Nieno ludzie wy jesteście nie normalni mówicie o jakiś ''kaftanikach.......''' i mówicie zeby was nie wpierdolić do wariatkowa wy naprawde musicie iść na odwyk jak macie kaftaniki jakieś na myśli .. !

beznazwywm.png
Opublikowano

co zgubiłem ? zgubiłeś to się z tym serwem A i kurwa skasuj ta sygnature na dole że już dziś startuje bo huj a nie wystartuje ! POZATYM CO ZGUBILEM KAFTANIK? TY JESTES? POJEBANY KAFTANIK ZAL .pl Won do psychiatryka ! .

Skończ robić z siebie kompletną ofiare.Kaftanik? Rozumiesz w ogóle o co Kurlz'owi chodziło? Poza tym ogarnij słownictwo typu "won","zal.pl" bo pokazujesz tylko jaki z cb człowiek.On jest "Poje*any? Popatrz na siebie a potem komentuj wypowiedzi innych.

nanicz.png

Opublikowano

Kur macie na myśli kaftaniki wiecie w prychiatrykach sa kaftany pospieczenstwa wiec won do wariotkowa w kaftan !

beznazwywm.png
Opublikowano

CZLOWIEKU PRZYZNAM CI RACJE JAK KURWA mi powiesz coto KAFTANIK ... !

Kaftanik z reguły dostajesz jak masz "poj*bane" we łbie.Zagrażasz środowisku swoją głupotą dlatego wsadzają cię w "bluzkę" bez rękawów,dzięki czemu masz "związane ręce"

nanicz.png

Opublikowano

Kur macie na myśli kaftaniki wiecie w prychiatrykach sa kaftany pospieczenstwa wiec won do wariotkowa w kaftan !

Post który napisałeś jest w 100% dedykowany tobie.Kto składa się na Kaftan dla tego pana? Przestanie pisać bezsensowne posty którymi tylko się ośmiesza.

nanicz.png

Opublikowano

Czekamy do 21 ; )

Pozdro dla tych hejtów ...

Ogarnijcie się, bo takie nooby jesteście, że nie wiecie co to kaftan bezpieczeństwa i taka polewkę macie, że ja ...

Opublikowano

Ja tam nie mam zamiaru hejtować, czekam na serwer oraz 3mam kciuki za administracje, mam nadzieje, że ogarną te DDoSy chociaz czasami bywa bardzo ciezko ; )

Powodzonka ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...