Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie, nie, nieeee, nie miało być o 21. Miało być po 21. A to różnica.

A tak wgl to team azathii pospieszcie się, ponieważ tracicie graczy już teraz 120 przegląda ten temat.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

JEDNYM SLOWEM KUR WA KUR WA KUR WA.

NA TS JEST KANAL TYRALNIA+18 WYZYWALEM ARSENIC I MNIE ZBANOWAL A PISZE TAM ZAKAZ BANA KURWA MAC.

CZAJCIE TO ZE kazdy na ts ma admina?

z 20adminow na ts3.. arsenic nie mial 5min temu dostal. za co? za nic hahaha pozdro mi dla tych suk od ts i zrobcie wlasny bo azathia.tk ts3 to gowno!

Opublikowano

serwer bedzie on o 21 haha naiwniaczki

..

predzej 21 sierpnia ale i tak watpie ze by sie wyrobili z naprawa wszystkich bugow z tego syfu ;]

Opublikowano

..

predzej 21 sierpnia ale i tak watpie ze by sie wyrobili z naprawa wszystkich bugow z tego syfu ;]

ehem.Ja na Becie znalazlem tylko problem z jackpotem i cofaniem na koniu.Welnes sie wszystkim zajął i serwer napewno będzie okej.

nanicz.png

Opublikowano

..

A sprawę o Twoją sygnaturkę chcesz ? ;>

@

Może niech zamkną ten temat i otworzymy kiedy wystartuje ?

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Ten temat to jeden wieli spam ! Ludzie macie forum serwera różne xat ' y Ts 3 .Tym piepszeniem typu " wlondż serfer bo jestem na głodzie "

tak naprawde nic nie zdziałącie : ) .

8f6f6f7689734103.jpg

Opublikowano

Super, słucham typa jak śpiewa na tyranii, nic nie robie i nagle dostaję bana na 20 minut?

http://screenshooter...3523200/npwxbto

Zapytam jeszcze raz:

Czy Arsenic jest gm Azathi? //Nie

Czy jest zwój zmiany profy w is?//Tak - do 75 poziomu.

Opublikowano

A ile kosztuje ten zwój po przeliczeniu z SM na PLN?

Uff kamień spadł mi z serca. Już nieraz spotkałem się z tym arseniciem na innych serverach, był pomiotem serwerów przez swoje zachowanie...

Opublikowano

Na shoutboxie Los napisał, że serwer z powodu godziny nie wystartuje dzisiaj.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Za co te 20minutowe bany na TS?

Jeśli to ten ' Aresenic ' co na avalonv2 grał to powodzenia we współpracy.. typo biegał po servie i pisał " jestem bogiem " etc... a padał na 2 skille ziom... Typowy gimbus pompowany przez internetowy kabel..

Opublikowano

VORTEX !

Napisz konkretnie co sie dzieje , dzisiaj czy jutro? Bo nie ma info , los mowi ze dzisiaj na 100% potem ze dzisiaj juz nie . Z 200 osob czeka dalej a wy dajecie takie info ze sie plakac chce. Tylko ty mozesz dac wiarygodne normalne info , wiec daj bo ludzie czekaja i beda czekac do rana a tu nic.

wakow9.png
Opublikowano

Dzisiaj naprawiamy i wrzucamy pliki. I to zależy od Was, czy chcecie o 1-3 serwer czy o 11-13 jutro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...