Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma jak wbic 3 razy 35lvl i miec dalej 19lvl .... Eq wybonowalem i teraz nic nie mam .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejne bugi:

zbugowany koń, gdy na nim padniesz lub odwołasz niestety ale już go nie przywołasz..

cofki, lagi, itp.. Maskara

Opublikowano

Falę ataków przetrzymamy. Ddosy od 5 ludzi powaliłyby nawet Tiverię. DDOSY nie dosy...

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Phiiiiiii...do jutra? wątpie aby woogle ten serw powstał powody . 1. adminowi coś już nie idzie ta praca za huja nie umnie naprawić tego buggu z coffakami . 2 podda się za pare godzin 3. i dupa z serwa .

beznazwywm.png
Opublikowano

Ze tak powie syf nawet 3 reki nie mam ;/ nie wiem jak bylo ale pewnie nawet bety serwera nie bylo to nie spodziewajcie cudu... syf.

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

Hah miałem 36lv i cofło mnie do 1lv pozdro

Hah miałem 36lv i cofło mnie do 1lv pozdro

Ojej straszne! Idz z tym do trudnych spraw.

Opublikowano

że co kur ?! do jutra? wam się w dupach po przewracało ... admin mówił że dziś najpuźniej wystartuje więc kur dziś ma to wystartować a jak dziś nie wystartuje to macie już po ludziach w dupe !

beznazwywm.png
Opublikowano

że co kur ?! do jutra? wam się w dupach po przewracało ... admin mówił że dziś najpuźniej wystartuje więc kur dziś ma to wystartować a jak dziś nie wystartuje to macie już po ludziach w dupe !

Możesz już iść, takich ludzi to nie potrzebujemy.

Opublikowano

1.Nadal cofa mniał to tak strasznie naprawić .

2.Przy 8 podejsciu robienia postaci udało mi się reszcie wbic 7 lvl

3.Jak nie umiesz zrobić dobrego dedyka to rób hamaki

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Falę ataków przetrzymamy. Ddosy od 5 ludzi powaliłyby nawet Tiverię. DDOSY nie dosy...

^^ 5 ludzi xddd masz takiego serwa że hmmm zeby nie zdradzic zbyt dużo "jedna osoba" wystarczyła ;D

dopytaj się kumpla z którym siedziałes w nocy co i jak ;D on ci dokładniej powie czyja to zasługa ;p

Opublikowano

hahahaha. szkoda mi Cie. "jak dzis nie wystartuje to macie juz po ludziach" ... kazdy tak pisze, a gdy serwer juz wystartuje bez zadnych cofek itp. to kazdy i tak bedzie grał . Wez wyjdz stad jak masz pisac takie glupoty.

Opublikowano

1.Nadal cofa mniał to tak strasznie naprawić .

2.Przy 8 podejsciu robienia postaci udało mi się reszcie wbic 7 lvl

3.Jak nie umiesz zrobić dobrego dedyka to rób hamaki

Zrozum, że takich sytuacji by nie było, gdyby nie ataki...

Opublikowano

Dobra...ludzie dochodzi już do 20stej strony niech już lepiej mod to zamknie ponieważ to będzie fake na 95% .. ; / a spam się robi

beznazwywm.png
Opublikowano

Dla dzieci, które są zaplakane stratą EQ:

Tracicie je, bo cały czas ktoś ddosuje nam maszynę, przez co ona nie może wyrobić z zapisaniem danych. Spokojnie, my się nie poddamy.

Takie samo pierdolenie było na Avaneorze OMG. .

Kolejny serwer do smietnika ;/

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Kurna co ataki ? ... włączcie ten serwer lepiej już co kurna ataki ? ze co ? serwa sie wlaczyc nie da? bo nie rozumiem kliknij start i gramy

beznazwywm.png
Opublikowano

Kurna co ataki ? ... włączcie ten serwer lepiej już co kurna ataki ? ze co ? serwa sie wlaczyc nie da? bo nie rozumiem kliknij start i gramy

Wyjdź.

Opublikowano

kurwa, ludzie.. zawsze będą na starcie problemy bo to Polska..

ja będę grał, bo serwer mi sie podoba, i wierze że już w nocy bedzie ogarnięte wszystko...

troche cierpliwości..

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...