Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od zera do map designera!

Sunushi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ustawić empire w mapie? tzn np by mapa była królestwa jinno?

@EDIT:

Albo ustawić bez królestwa tak by była każdego..

Dodatkowo numerki oznaczają też do jakiego empire (królestwa) będą wrzucani npc na tej mapie:

0-20 Shinsoo

21-40 Chunjo

41-60 Jinno

http://www.mpcforum.pl/topic/766999-tut-popularne-zagadnienia/ - jakbyś nie miał co robić :P

sygnatura2.png

Opublikowano

Ale templeek do map nie potrzebujecie.

Mozecie sobie je zrobic automatycznie Map Converterem :)

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Templatki macie na chomikuj, bodajze uzytkownika baran860 jesli dobrze pamietam. :)

Dam edit jak znajde link.

Lapcie, jesli nie macie konta to wystarczy wpisac byle jakie dane przy rejestracji (mail mozna wpiszcie byle jaki :), bo nie potrzeba potwierdzenia rejestracji na poczatku.

http://chomikuj.pl/baran860/zInne+publiczne+z/Prywatny+Serwer+Metin2/Tworzenie+w*c5*82asnej+mapy/Potrzebne+programy

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Da ktoś reupa templatek, bo z chomikuj trza 2zł... <_<

Dawno sie nie rejestrowalem na chomikuj, bo korzystam z jednego doladowanego, ale raczej jest 50 MB po rejestracji, a templatki nawet 20 MB nie maja. :D, wiec zarejestruj sie wpisuj dane szybkim przypadkowym ruchem rak na klawiaturze, bo nie trzeba potwierdzac maila, aby pobrac.

Opublikowano

Ma ktoś linka do vide z tworzeniem title.raw?

Nie chodzi mi o dzielenie bo to umiem tylko jak by ktoś przynajmniej napisał jak zrobić całą czarną mapkę i te spoty i drogę narysować dam like.

Opublikowano

OK dzięki nie popatrzyłem.

Ale mam jeszcze jeden problem, ma ktoś program atr to raw bo niema nigdzie.

@edit

mam już atr to raw znalzłem na epvp.

Tylko mam problem chce wgrać mapkę na serwer i jest plik setting.txt

i tam pisze tak:

TextureSet    textureset\metin2_a1.txt
Environment    a1.msenv
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry, że odkopuje, ale mógłby ktoś wrzucić reupload tych plików ? Tylko to "ATR_TO_RAW_BY_Anohros.exe" i "Templatki map".

Gdyby ktoś mógł wrzucić dam lajki ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Sorry, że odkopuje, ale mógłby ktoś wrzucić reupload tych plików ? Tylko to "ATR_TO_RAW_BY_Anohros.exe" i "Templatki map".

Gdyby ktoś mógł wrzucić dam lajki ;)

Patrz pierwszy post na tej stronie (moj). Na chomikuj masz templatki i atr-raw.exe :)

Opublikowano

Patrz pierwszy post na tej stronie (moj). Na chomikuj masz templatki i atr-raw.exe :)

Tak wiem, zawsze sprawdzam strony czy ktoś nie wrzucił reupload, szukałem w google. Znalazłem Twoje, ale na chomikuj niby jest do pobrania, ale "pliki są chwilowo niedostępne" i żadnego nie można pobrać dlatego w ostateczności odkopałem ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...