Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od zera do map designera!

Sunushi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć mam pytanie bo dzisiaj rano chciałem się pobawić w robienie mapki wczoraj mniej więcej było wszystko ok ale teraz wyskakuje mi taki błąd

21064841472284148799.png

Pomoże ktoś ? :P

Opublikowano

Jaka karta graficzna?

Bo nie może znaleźć Ci parametru grafiki sapphire.

Tutaj masz strone producenta, tam chyba mozesz sciagnac ta "funkcje".

http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index.aspx?psn=0006&lid=1

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Jaka karta graficzna?

Bo nie może znaleźć Ci parametru grafiki sapphire.

Tutaj masz strone producenta, tam chyba mozesz sciagnac ta "funkcje".

http://www.sapphiret...?psn=0006&lid=1

No dzięki zaraz to przejrzę bo jak zainstaluje to działa na drugi dzień to wyskakuje :P

A co do karty graficznej to NVIDA GeForce 9500 GT

Opublikowano

Gdyby wszystko naraz zostało opisane to na forum pojawiłaby się ogromna fala byle jakich map. Niby źle, niby dobrze. Poradnik jest doskonale opisany, a sposób dobrze wytłumaczony. Należy się ogromny plus za chęć podzielenia się tym ze światem. ;-) Gratuluję umiejętności.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sory za odkopywanie (zabawię się w górnika :D ), ale da radę załatwić re-upload:

.atr do .raw i .raw do .atr od Anohrosa:

i

templatki

bo jego strona nie działa, a sunushiego na forum nie widać. Z góry dzięki jeśli ktoś zrobi re-up i przepraszam moderatorów, za górnictwo.

@Wykopałem na google atr do raw itd

Downlaod:

http://www72.zippyshare.com/v/97966100/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/8fbd3da401e66a322fdc6a3e6ec7287e53c5b62e9319f7040d9d3f192b13af1e/analysis/1363114821/

Wykopane z - epvp

Jeszcze te templatki - będzie gorzej

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

pomocne własnie tego szukałem :D jak by ktoś wiedział jaki cilent jest dobry do edytowania obiektów to prosze podać bo używam Ingame map editor v1.1 i jak go odpale w m1 to moge dodawać nowe obiekty itp ale po obruceniu kamery znikaja mi stare obiekty jak most albo mur u kapitana ktoś kto miał taki problem albo wie o co chodzi prosze o odpowiedz pozdrawiam i z góry dziękuje :D

@ps ktoś mi tam napisał że może mój komputer nie wydala xD ale to jest nie możliwe dałem 7GB ramu pod serwer mam procesor i7 i łącze 100mb/s z LTE

1377531174-U173186.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moze mi ktos napisac wymiary dla np mapy shinsoo jakie ma? jak tworze w l3dt to ile wpisac bo ona jest cos w stylu 3x4 ale nie jestem pewny wiec licze na wasza pomoc!

Tutaj zaczyna się moja historia... stałem się i jestem.

Opublikowano

Otwórz atlasinfo.txt, które masz w root. Znajdź po nazwie mapy (metin2_map_a1 bodajże) i tam po tym będziesz miał podane 2 cyfry. Pierwsza to szerokość mapy (np 3) a druga to wysokość (np 5)

Opublikowano

no brawo , tego szukałem;D no i qenitosa namowiles nawet widzisz ;D

Dzieki na pewno uzyje tego w przyszłosci:D

Opublikowano

Da się zrobić 3światy na 3 mapach? Chodzi mi o brak map tkj : Chunjo jinno etc. Tylko wszystkie na jednej zajebiście dużej mapie niemal z gier typu : Skyrim. Mapa przykładowo miałaby 30x30? Da się tak w metinie czy nie>

astiumsign.png

Opublikowano

Nowe Linki

Cześć, Sunushi prosił mnie o pewną przysługę, i się z niej wywiązałem. Chciał zatrzeć za sobą wszystkie ślady, a ostatnie co mu przeszkadzało to konto yt powiązane z jego mailem. Uzgodniliśmy, że po usunięciu wszystkie jego filmy, przeniesiemy na moje konto - tak aby nie przepadły, bo przecież, była by to wielka strata, prawda?

NIE JESTEM, autorem tych filmów, chociaż beze mnie by nie powstały.

NIE PRZYPISUJE sobie do nich autorstwa, praw, to dzieło Sunushiego.

NIE OCZEKUJĘ że będziecie te filmy łapkować, komentować, bo to nie moja praca, i nie mnie należą się podziękowania.

Oto nowe linki, do całej serii, wraz z dokończeniem, Vatahara:

Cała seria:
1.

2.

3.

4.

5.

Credits:
Sunushi - za wypracowanie tak dobrych metod i pokazanie ich światu
Vatahar - za dokończenie serii
Qentinios - za odkrycie programu i jego możliwości

sygnatura2.png

Opublikowano

Nowe Linki

Cześć, Sunushi prosił mnie o pewną przysługę, i się z niej wywiązałem. Chciał zatrzeć za sobą wszystkie ślady, a ostatnie co mu przeszkadzało to konto yt powiązane z jego mailem. Uzgodniliśmy, że po usunięciu wszystkie jego filmy, przeniesiemy na moje konto - tak aby nie przepadły, bo przecież, była by to wielka strata, prawda?

NIE JESTEM, autorem tych filmów, chociaż beze mnie by nie powstały.

NIE PRZYPISUJE sobie do nich autorstwa, praw, to dzieło Sunushiego.

NIE OCZEKUJĘ że będziecie te filmy łapkować, komentować, bo to nie moja praca, i nie mnie należą się podziękowania.

Oto nowe linki, do całej serii, wraz z dokończeniem, Vatahara:

Cała seria:
1.

2.

3.

4.

5.

Credits:
Sunushi - za wypracowanie tak dobrych metod i pokazanie ich światu
Vatahar - za dokończenie serii
Qentinios - za odkrycie programu i jego możliwości

Ten film wideo jest prywatny :/

Przepraszamy za usterki.

ale i tak dziękówa.

Alistria.eu

Opublikowano

Ten film wideo jest prywatny :/

Nie wiem czemu Vatahar dał swoje jako prywatne (4-6) ale napisałem mu na gg, powinien zmienić zaraz.

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...