Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Mbot 1.12b - czyli rozwiąż swój problem.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zdecydowałem założyć ten temat , ponieważ ostatnio masa ludzi ma problem z mbotem i zakłada niepotrzebne tematy czy pisze posty na które już była odpowiedź

przed wami małe na razie faq jak rozwiązać niektóre z problemów.

UVCQs.gif

1. Czy potrzebuje konta do bota aby wszystko działało?

~ Nie nie potrzebujesz przecież to Crack Mbota

2. Czy wszystko jest legalne i nie dostanę żadnego rachunku?

~ Tak wszystko legalne nie dostaniesz żadnego rachunku , gdyż jest to Crack

3. Czy mogę dostać bana używając go na serwerze?

~ Zależy od polityki serwera

4. Jak rozwiązać błąd : Cannot find 'MSVCP100.dll'. Please, re-install this application ?

~ Musisz pobrać i zainstalować Microsoft Visual C++ Redistrubutable package

Musisz zainstalować paczkę x86 jeżeli masz 64 bitowy system

5. Wchodzisz do gry i masz "0" zamiast napisów?

~ Otwórz config.ini i zmień language z 0 na 9 , czyli language=9

6. Jak mogę odpalić więcej niż 2 boty ?

~ Bardzo prosto . Jeden folder z mbotem to jedna postać ,czyli robimy 2 foldery : mbot1,mbot2. Każdy następny folder będzie następną postacią .

7. Co zrobić ,żeby bot się sam logował?

~ Przeważnie serwer ma jakiś obrazek do przepisania w tym wypadku w pierwszej zakładce wybieramy opcję :

- Enter Imagecode

I piszemy w tym okienku nasz kod. Działa to tylko jeżeli obrazek jest stały ,czyli "a" w innym wypadku mbot nie będzie się sam logował

8. Odpalamy i mamy błąd "Wykonano próbę odwołania się do tokena ,który nie istnieje"?

~ Wystarczy uruchomić bota jako administrator

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam pliki

-confing

-pk2confing

to które mam wziąść?

Zmieniłem w "confing" i "pk2confing" i nadal mam ten sam problem,ze mam "0" zamiast napisów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam pliki

-confing

-pk2confing

to które mam wziąść?

Zmieniłem w "confing" i "pk2confing" i nadal mam ten sam problem,ze mam "0" zamiast napisów

tylko w config edytuj w pk2 nie trzeba -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Mam otóż taki problem ,że włączam bota prze mBotLoader wszystko pięknie , wybieram folder z grą i jest 0 reakcji . Czemu? firewall wyłączony , anty-wir też .

Proszę o szybką pomoc .

Opublikowano

Hmm. Bot dalej nie działa. Nadal występuje problem nr 4. Nawet po zainstalowaniu Microsoft Visual C++ Redistrubutable package

Opublikowano

Mam otóż taki problem ,że włączam bota prze mBotLoader wszystko pięknie , wybieram folder z grą i jest 0 reakcji . Czemu? firewall wyłączony , anty-wir też .

Proszę o szybką pomoc .

Widocznie podajesz złą ścieżkę.

Hmm. Bot dalej nie działa. Nadal występuje problem nr 4. Nawet po zainstalowaniu Microsoft Visual C++ Redistrubutable package

Zrestartuj kompa, jak nie pomoże to dziwne, chyba że nie pod tą wersje zainstalowałeś. ilu bit'owy masz system 32 czy 64?

ItgMSFz.gif­

Opublikowano
Zrestartuj kompa, jak nie pomoże to dziwne, chyba że nie pod tą wersje zainstalowałeś. ilu bit'owy masz system 32 czy 64?

Resetowałem nic nie dało. Naprawiałem c++ też nic. System 64 bity

Opublikowano

Resetowałem nic nie dało. Naprawiałem c++ też nic. System 64 bity

Może zainstaluj NET Framework 4, jak nie pomoże to masz tu starszą wersje Visuala:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Może zainstaluj NET Framework 4, jak nie pomoże to masz tu starszą wersje Visuala:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

Nadal nic to nie daje

Opublikowano

ja mam tylko plik pk2cofing.ini i mi pokazuje '0' napisy , i tam dodalem language=9 i nic ,

co mam zrobic jeszcze?

W pk2config nic nie musisz zmieniać -.- wystarczy że włączysz bota za pomocą loadera, ustawisz opcje takie jakie chcesz i dasz zapisz ustawienia (po prawej stronie) wtedy zamykasz bota i w folderze powinien pojawić ci się nowy plik config, otwierasz go za pomocą edytora tekstu np. notatnika i tam zmieniasz lang z 0 na 9 ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

A ja mam taki problem, że od momentu kiedy włączono serwery po dwudniowej przerwie czyli 16 sierpnia nie mogę zalogować się na bota.

Do tego czasu wszystko było ok.

Wyłączam antywirusa i inne programy blokujące bota, następnie odpalam przez loadera, wybieram folder z grą, a następnie klikam Login.

I tutaj nic się nie dzieje, albo czasem wyskakuje komunikat, że należy zaktualizować bota do ostatniej wersji.

Zaznaczam, że wcześniej tak nie miałem.

Co mogę w tej sytuacji zrobić.

Bota i cracka pobrałem ponownie i to nie pomogło.

Jakieś rady? Ewentualnie może ktoś rozwiązał ten problem?

Opublikowano

otóż mam taki problem wypakowuje bota jest dobrze crack i tu jest problem gdy wypakuje po 2 sec Znika pomocy

Pewnie antyvirus ci od razu go blokuje lub tam kasuje, więc wyłącz antyvirusa i firewall'a też ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

A ja mam taki problem, że od momentu kiedy włączono serwery po dwudniowej przerwie czyli 16 sierpnia nie mogę zalogować się na bota.

Do tego czasu wszystko było ok.

Wyłączam antywirusa i inne programy blokujące bota, następnie odpalam przez loadera, wybieram folder z grą, a następnie klikam Login.

I tutaj nic się nie dzieje, albo czasem wyskakuje komunikat, że należy zaktualizować bota do ostatniej wersji.

Zaznaczam, że wcześniej tak nie miałem.

Co mogę w tej sytuacji zrobić.

Bota i cracka pobrałem ponownie i to nie pomogło.

Jakieś rady? Ewentualnie może ktoś rozwiązał ten problem?

Mam ten sam problem, proszę o pomoc !

Do tego wyskakuje napis:

An unknown error occured while checking for a mBot update

Opublikowano

Mbot nie dziala, jest nowa wersja bota do ktorej nie mamy cracka. ;) przeczytajcie chociaz 1 post zanim napiszecie ... wszyscy o tym juz napisali ...

Smoke Weed

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...