Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TeamSpeakUser nie chcemy nikogo dyskryminować, poprostu mamy złe doświadczenia z młodszymi.

Co do serwera to juz niedługo bedzie online, jestesmy w ostatniej fazie ogarniania wszystkiego, stay tuned :)

Młodszych trzeba bardziej sprawdzać :) ja sam byłem Modetratorem na serwerze który dziennie miał 100/100 i zrezygnowałem bo nie chciało mi się być już modem - S*tCraft

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Krisvader to ze ktos jes mlodszy to nie znaczy ze gorszy ja np (mam wiecej niz 12 ale mniej niz 16 lat) i na jednym serwerze zostalem modem potem H@. Tak jak napisał TeamSpeakUser najpierw trzeba sprawdzic wiedze potrzebna na moderatora lub admina a teraz z wlascicielem serwera na ktorym gralem nagrywamy serie. (ten serwer o ktorym mowilem juz nie istnieje :( )

Opublikowano

niekoniecznie chodzi nam o wiedze tylko o dojrzałość i reagowanie w danych sytuacjach, moderator nie uzywa tylko komend a czesciej rozstrzyga spory czy tez karze graczy za złe zachowanie, tutaj jest sęk tego

Opublikowano

Racja :]

Też jestem za tym aby po wieku 16 lat można bedzie awansowac na modera Za zgoda Wlasciciela serwera .

Raz już bylem Adminem na serwerze, ( 12 latek ) go zakupił , wiec mu pomogłem - I najlepsze jest to ze odszedłem przez niego ze Rozgarniał na losowanie Na Range Admin / Mod - To wszystko przez ten wiek 9 13 lat ;]

Kto chce zostać moderem niech zrobi swój texture pack lub coś innego , a nie pcha się na sile ;]

Mogą być też modyfikacje do innych gier

Opublikowano

Ja tam mam 13 lat. Mam Siec na Cs i na Minecraft. Jestem dojrzaly i umiem tworzyc wlasne mody, pluginy. Modem nie chce zostac ( Choc moge ) Ale tylko mowie to poniewaz sa takie osoby mlodsze ktore sie wyrozniaja :) Mutacje juz przeszedlem i nie jestem krytykowany na TS lub Mumble. Wiec ci co maja +16 lat niech wiedza ze sa tez młodsi a mądrzejsi... gg: 17377105

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kurczę... Stwierdzić muszę, że zapowiada się wyśmienicie! Nic tylko uruchomić grę i rozpocząć zabawę! :D Droga administracjo, podajcie przybliżona datę startu ;) (tylko bez godziny, gdyż zacznie się hejt napalonych dzieciaków)

u2q6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...