Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Ohh ... Te początkowe faile w Minecraft

Windows™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,przedstawiam temat w którym piszemy swoje naj-naj większe faile w Minecraft'cie oczywiście bez spamu,lecz z

:D

UWAGA ! - Jeśli ten temat cię rozbawił proszę o LIKE no cóż zaczynajmy

;)

------------------------------------------------------------------------------------------------

Mój pierwszy fail jak zaistniał to kopanie stone'a ręką

Pora na was ;)

Nie zapomnijcie dać Like

;)

Pozdrawiam,Windows™

Robię pro pliki serwerowe Minecraft z mapką za Free.

Kontakt ze mną w sprawie plików ^ PW/GG/SKYPE.

mca.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój pierwszy fail to tak próbowałem podejść do creepera z ciekawości kiedy jeszcze nie wiedziałem że jest taki wybuchowy :D

Opublikowano

Hehe... pierwszy raz z minecraft :D kopałem ze dwie godziny ręką do 10 poziomu w dół i szukałem diamentów, po znalezieniu Lapisu (myslalem ze to diamenty) ucieszony jak dziecko zacząłem kopać, rozwaliłem żyłe i nic nie wypadło... załamałem się i minecrafta odpaliłem dopiero za 2dni po przeczytaniu paru toutrialów ;d

Opublikowano

A ja zawsze robilem 'lepianke' i nie wychodziłem bo bałem sie creeperów , a jak wyszłem to coś zielonego mi buchało (creeper) - wtedy nie wiedziałem co to jest :O .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Gdy stworzyłem pierwszy świat i nastała noc, to wykopałem troche Dirtu i zrobiłem wieże. Wieża z jednego klocka tzw. " pod siebie ". Wybiłem się w góre i czekałem tam z kila nocy, bo bałem się że mnie coś zabije :D

Opublikowano

Ja w sumie jakiegoś wielkiego faila nie miałem.

Ale pamiętam jak na początku robiłem na prawdę dziwne rzeczy.

Kopałem Stone ręką a jak walnąłem wilka, zaczął mnie atakować to się tak wystraszyłem, ze spauzowałem grę i pobiegłem nawet nie pamiętam gdzie.

Przez cały dzień miałem koszmary...

xD

Potem myślałem taki stary facet a boi się jakiejś byle gry...:P

Opublikowano

Grałem z 4 kumplami na multiplayer, mieliśmy swój teren daleko od spawnu tak żeby nikt nie rozwalił i nie wiedzieliśmy, że jest taka komenda jak /spawn. Zawsze jak ktoś chciał iść do miasta to skakaliśmy ze skarpy do płytkiej wody (tak żeby było śmiesznie, wtedy miałem bekę z tej gry i cały czas laliśmy ze swoich ryjów xD) żeby się zabić i pojawić w mieście. Zawsze któryś z kumpli musiał przetrzymywać itemy drugiemu ( nie wiedzieliśmy, że można robić skrzynie).

Opublikowano

Zaczelem grac 1 dzien w minecrafta zanalazlem pierwsze 6 zelaza i zrobilem zelazne drzwi postawialem je zamiast drewnianych i nie wiedzialem jak je otworzyc xD

Opublikowano

Dostałem tnt od administratora serwera, wtedy go postawiłem przy domku, nie wiedziałem co to jest, chciałem postawić gdzieś indziej i bum.

Opublikowano

Tak dużo odpowiedzi a nikt Like nie daje co to jest ;) !!!!!!!!!!!!!

mca.png

Opublikowano

Dajcie że like

mca.png

Opublikowano

ja miałem dużo fail ale ten jedyny napisze jak robiłem portal do nethera to biegałem do jaskini z 50 razy bo niewiedziałem ze diax kilofem moge obsidian wykoac i zrobiłem portal oblany wodą a w netherze po 1 tygodniu z diax eq weszłem do nethera i zrobiłem łóżko weszłem do niego a tu bum wystarszyłem sie i wyłączyłem minecraft'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...