Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Ohh ... Te początkowe faile w Minecraft

Windows™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP OPTIONS > DIFFICUTLY > EASY, NORMAL, HARD.

Mój fail? Hmm... Mieszkanie w ciemnej jaskini, oraz zdziwienie dlaczego coś mnie cały czas atakuje. Próbowanie zrobić pochodnię zamiast węgla używałem krzemienia i dziwiłem się dlaczego nie wychodzi. Uciekałem przed "ośmiornicami" bo myślałem że to pająki w wodzie. Ustawienie sobie skina podmieniając plik "char.png", i dziwiłem się że inni nie widzą mojego skina. Nie wiedziałem jak zrobić stona. Dużo tego było...

Game Over

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moj taki , ze jak wszedlem na gore ( nad moja jaskinia ) po drzewo to patrze , coś zielonego , myslalem ze to jakis zwierzak i go zaczalem bic i on wybuchl i mnie zabil ;D

1 save z minecrafta to byl xdddd

1338015184-U67463.png

Pomogłem? możesz dać + lub wejść na www.pustamiska.pl i uratować życie psom i kotą

Moje TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/327521-tutpolaczenie-z-baza-navicat

mca.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kiedy ja pierwszy raz grałem w mc .... "zaprosiłem" potwory do swojej dziury w skale :D

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

* Nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak peacefull xD.

* Myślałem, że istnieje coś takiego jak palący się wojownicy [ Szkielet oraz Zombie ].

-_-''

CIECIERERECIE`

Opublikowano

Jak zacząłem grać w mniecraft'a od razu zacząłem kopać w dół no i znalazłem diamenty i próbowałem je skopać łopatą ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

gdy stworzyłem mój pierwszy świat w minecraft to pierwsze kopałem dirta ale nie "naciskając" tylko "klikając" zdziwiłem się dlaczego nic się nie dzieje więc dopiero w szkole kolegi się zapytałem o co chodzi on wtedy tak strasznie się zemnie śmiał ;( powiedział że aby rozwalić klocek muszę trzymać LPM

Opublikowano

ja jak grałem w alphe (bo nie wiedziałem ze są inne wersje) to kopałem ręką wszystko. Potem nauczyłem sie robic kilof i w koncu dokopałem sie do diaxów i nagle creeper wybuchł.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

mój pierwszy fail to taki że widzałem na jakimś filmie jak oswajali creepera, i wybuchł mi przed twarzą

Pozdrawiam,

Przeme

Opublikowano

Aż miło powspominać swoje początki :D No więc kiedy stworzyłem pierwszy świat i zbudowałem pierwszy dom (z dirtu) spawnowały sie w nim potwory bo nie był oświetlony :C I tak sie ich bałem że przestałem grać na kilka dni :D Potem już się przygotowałem i przeczytałem całe Minewiki :3

Opublikowano

Ja nie miałem wielkiego failu tylko, że oglądałem filmiki jak przywołać herobrine i próbowałem zrobić ołtarz by go przywołać xD.

Opublikowano

Mój pierwszy Feil, taki był że podszedłem do potworów z myślą , że to są inni gracze xD

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Moim najwiekszym failem było to że widziałem na yt jak inni mają potworki a ja nie i dziwiłem się że mi głód nie spada, dopiero po tygodniu usiadomiłem sobie ze tutaj są poziomy trudności a ja gralem na peacefull :P, kolejny fail to bylo to że, wpadłem do jeziora i chciałem wypłynąć strzałkami i się utopiłem :D

Pozdrawiam, jjabloss

Opublikowano

Przypomniałam sobie jeszcze jednego faila...

Dowiedziałam się dużo o herobrine i raz kopiąc pod powierzchnią magazyn spadła na mnie owca i myślałam, że to herobrine... Tak się wystraszyłam, że wyłączyłam kompa od zasilania :/

Opublikowano

Kiedy zobaczyłem u kolegi Minecrafta i przyszedłem do domu to również postanowiłem zagrać. To był luty 2011 r. Hmm... Powiedział mi, że kopiąc w dół dokopię się albo do jaskini, albo do lawy, albo do bedrocka. No i co ? Kładłem komórkę czy coś innego na myszkę tak aby cały czas lewy przycisk był naciskany przez przedmiot. Zostawiałem MC na kilkanaście minut. I oczywiście moja postać kopała ręką przez cały stone aż się gdzieś dokopała... :D

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...