Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurfaceMT2 S2 [PL][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwerek mega bez nie potrzebnego badziewnego eq jesli juz ma byc new zbrojka to niech to bedzie jakis szafir byle nie hwang!

Jest dluzsza przerwa techniczna ma ona podobno potrwac do jutra wieczora lub do pon.

Zapraszam od siebie na serwer mile spedzic mozna na nim czas.

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

Dlaczego Rejestracja, ani serwer nie działa?

@Edit: Odpowiedź : Serwer S1 i S2 zostają połączone i dziś lub jutro będzie można grać ; o

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

Bardzo dobrze, że połączycie serwer, wtedy jeszcze bardziej się z Was pośmieję, ponieważ nie będzie nudnej wymówki "jestem sam na 2 serwery". ;> Bardzo ta wiadomość mnie cieszy. Do ogólnej opinii poczekam jeszcze z tydzień/2, ponieważ chcę zobaczyć jak The, sobie poradzi z graczami, być może nic się nie zmieni i pozostanie "len"iem. Słowo leń dałem w cudzysłow, bo Tarxus, nawet to powiedział, jest dobry, fajny ale leń, co przekreśla jego zalety...

Tak więc, jeśli The, nie weźmie się w garść i nie zainteresuje się serwerem, to jest bardzo duże prawdopodobieństwo, ze większość graczy odejdzie.

Bym zapomniał.

Gratulacje, dla The, ponieważ TYLKO po tygodniu od dodania zgłoszenia dana osoba została zbanowana!!

Brawa na stojąco, dla tego Pana!

Bywalec
Opublikowano

The, zamierza zrobić restart postaci. Na serwerowym forum jest ankieta.

Zobaczymy co z tego wyjdzie, jak na razie wątpię w sukces założyciela.

Powodzenia.

Opublikowano

Polacza serwery przez pierwsze 2 tygodnie pogra z 200 osob pozniej ta liczba zmaleje do 150/100 i tak dalej w dol i trzeba bedzie szukac kolejnego rozwiazania do zatrzymania graczy na serwerze gdy juz bedzie za pozno :x

sygna1.png

Bywalec
Opublikowano

mam takie pytanie skad tutaj magiczen czaszki itp ?

jakis sposob na broszki?

Broszury Szermierki - zakladasz Rekawice Zlodzieja i dropisz je w AV2. +85 poziom.

Magiczne Czaszki - 6 pietro w Grocie +95. Przewaznie dropi jedna Czaszka na 10 szkatulek.

Opublikowano

Broszki radze dropic bez rekawicy bo na 110lvl+ ludzie narzekaja na drop z rekawica ,a jakby ktos nie wiedzial o jakie szkaty chodzi Up to dropia z Lorda Zombi(Boss).

Bywalec
Opublikowano

wiadomo kiedy to bd on ?

Dzisiaj,wieczorem albo jutro. Dokladnej godziny nikt nie zna. Watpie,ze przybedzie graczy.

Serwer bez przyszlosci,powodzenia.

Bywalec
Opublikowano

Serwer wystartował, można grać. Na serwerze nie wprowadzono żadnych nowości tak jak obiecywano. Więcej informacji na forum serwera.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...