Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurfaceMT2 S2 [PL][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy nie możecie dodać ww i lodowy wymiar?

Będzie większe zainteresowanie, a tak to expienie i siedzenie w m1. ; c

Na pewno zostaną dodane takie atrakcje, lecz najpierw muszę się zająć bugami (atlantyda & śluby) i reklamą serwera.

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno zostaną dodane takie atrakcje, lecz najpierw muszę się zająć bugami (atlantyda & śluby) i reklamą serwera.

najpierw wylacz serwer, napraw all bugi, wystartuj z nowosciami i z zapowiedzia 1tydzien przed startem :}

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Witam. Serwer polecam, aczkolwiek są narazie bugi. Niech resetu nie będzie bo znów może coś się popsuć tak jak z większośćią ostatnio serwerów. NIech bęzie jak będzie. Wbicie max lvlu tutaj to nie problem jeżeli w 200 minut wbija sie tu 130 lvl i ma się do tego bony i eq. Więc serwer bardziej 4fun Pvp czyli taki bardzo przyjemny ! Peace !

Opublikowano

Jak długo mozna czekac na odbugowanie postaci ? Jak sam prosiles czytaj PW ! ..

Obraziłeś mnie przez sen to, przeprosisz gdy się zbudzisz.

Opublikowano

mam pytanie czy naprawdę gra tylko 79 osób? Czy licznik fake? Proszę o szybką odpowiedz

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

i ten serwer skończy tak jak twoja Alkatra? Zamiast serwerem sie zajmowac napierdalalaes w minecrafta a pozniej petycja o "dofinansowanie" od graczy ..., zabawne

Opublikowano

i ten serwer skończy tak jak twoja Alkatra? Zamiast serwerem sie zajmowac napierdalalaes w minecrafta a pozniej petycja o "dofinansowanie" od graczy ..., zabawne

Zabawne jest to, że wracasz do przeszłości, kiedy praktycznie byłem amatorem w prowadzeniu i zakładaniu serwera.

Nie wiem czy wiesz, ale od tej alkatry trochę mineło, a po niej był i jest mój projekt który trwa już 8 miesięcy.

A jak widzisz teraz właśnie wyszedł jego s2.

Więc już skończ wspominać moje stary projekty i zagraj na aktualnym, wtedy dopiero możesz komentować moją pracę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...