Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurfaceMT2 S2 [PL][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy tylko mi ale strona nie działa.

Strona cały czas działa. Może trafiłeś na czas kiedy był reset lub atak.

Opublikowano

zagrał bym ale jak są takie same ul jak na s1 to dziękuje i jeszcze mało zbroi a tak ogólnie serv spoko tylko te ulepszacze

Opublikowano

Serwer może i fajny, bez większej ilości Bugów i Błędów, lecz szybko się nudzi. Tylko exp, exp. Brak jakiś Rajdów/Nowych wież czy Wyzwań. Dodatkowo słaby drop Ulepszaczy, wszystko co potrzeba na epickie EQ jest w IS, prócz Yangów(co nie jest problemem).

Jeżeli chcesz zagrać to oczywiście polecam. Zapraszam także na mój profil, ponieważ organizuję Konkurs, do wygrania Sura 157 i Szamanka 110 właśnie na tym serwie.

Zapraszam i polecam, lecz ja już skończyłem przygodę. Myślałem że będzie inaczej, a okazuje się że jest to druga Alkatra :>

Opublikowano

@up zgadzam się a w dodatku dostałam bana bez podania mi przyczyny ani nawet bez okresu trwania na e-mail ani na pw na forum. Choć pisałam temat a moderator odpisał "tak masz bana zamykam" nic nie można się dowiedzieć i przy okazji macie racje nudny serwer bez dungeonów i rajdów... nawet na dt się chyba nie opłaca

Opublikowano

To już wiem z kim pisze. Została poinformowana jedna osoba z waszej gildii na ogólnym, nie chce podawać nicku. Zwykle za cheaty nie podaje się żadnej informacji.

Jak dotąd każdy kto używał zakazanych programów otrzymywał bana słusznie więc nie mam powodu aby nie wierzyć administracji.

Jeżeli uważasz że nie słusznie, zgłoś się do kogoś z administracji na tsie lub pisemnie.

Nie rozumiem jednego, do czego ma służyć ten spam o banie na MPC?

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Wyjaśnijcie co z epickim EQ...są tutaj bzdety typu "po 4 branzoletki co 20 poziomów nowa" ? Jak z tarczami itd? Bo albo gdzieś niedoczytałem, albo informacjii o tym nie ma.

Rozumiem, że zbroja jest tylko jedna oprócz stalki?

Opublikowano

Także jestem zwolennikiem stylu klasycznego i możesz mi wierzyć że w miarę został zachowany. Te tak zwane epiki nie są rażące w oczy a jestem pewien

że nowa zbroja na pewno będzie ładniejsza od szmaragdowej. Dużym plusem jest to iż z broni 75 nie robi się kolejnych.

Tak prezentuje się aktualnie zbroja szmaragdowa:

35324397222970292458.jpg

Zapraszam na serwer!

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Jeżeli , odbędzie się przeniesienie dwóch serwerów na jeden , to na 100% zagram na serwerze, że względu większej ilości graczy, więc Ci którzy o tym pomyślę nie zostali poinformowani , zapraszam na Forum serwera do oddania głosu.

Opublikowano

Serwer bardzo bardzo ciekawy, dopracowany co jest nowością, czego nie można powiedzieć o innych, bronie nie są oczoje..., super system ulepszań. Jak najbardziej na TAK! Problem jest tylko ze względu na małą ilość graczy i żadnych dodatków typu WW, jakieś rajdy coś w ten deseń, ale serwer naprawdę super.

Bywalec
Opublikowano

Serwer bardzo wciąga. Przeważają sympatyczni i mili ludzie. Jedno mnie smuci to ciągły malejąca się liczba graczy. Mam nadzieję,że serwer jakoś powstanie i zagracie na nim!

Zapraszam do gry,bo na prawdę warto. Drugiego takiego nie znajdziecie.

Opublikowano

spatchowalem klienta przed 2 minutami

jak wlaczam to ch sa off wiecie dlaczego ???

usuwalem juz rota locale i metin2client i patchowalm na nowo nic nie pomoglo

Prosze o szybka odpowiedz

6f1dcb68ed09a089.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...