Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurfaceMT2 S2 [PL][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer godny poświęcenia czasu oraz wysiłku, kompletnie zero bugów (szczególnie ja ich nie zauważyłem) 100% dopracowany , no i w ogóle fajnie się gra ^^

Polecam i zachęcam do gry.

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer godny poświęcenia czasu oraz wysiłku, kompletnie zero bugów (szczególnie ja ich nie zauważyłem) 100% dopracowany , no i w ogóle fajnie się gra ^^

Polecam i zachęcam do gry.

tak jak napisał dołoze od siebie że server jest pro elo elo:)

Opublikowano

Bardzo polecam tego serva!

Trochę ciężko wydropić item czaszkę na mapkę 95 lvl.. ale warto pomęczyć się.

Zapraszam do chunjo.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Kronogs, to dopiero początek.

Jest konkurs gameplay, więc na pewno więcej osób przyjdzie.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

85 on line a zagrałbym ;d

Za mało osób.

Każdy powie, że mało osób to nie gram .. Ale jakby zagrał to by było o 1 osobę więcej i ktoś by jeszcze zagrał to by było dużo osób.

Opublikowano

Polecam i zapraszam serwer trzeba tylko rozkrecic !

Juz coraz wiecej online rano 40 wieczorem juz 120 .

Oby tylko wiecej przyszlo ;p

Opublikowano

hmm no i zawiodłem sie na serverrze PONIEWAŻ DOSTAŁEM BANA ZA NIC!!! był sobie event ja sobie stałem moim sklepikiem na tym samym koncie co moja postać a kradli drop wiec ze miałem nick asdasdasd to dostałem bana pojebało was???

Opublikowano

hmm no i zawiodłem sie na serverrze PONIEWAŻ DOSTAŁEM BANA ZA NIC!!! był sobie event ja sobie stałem moim sklepikiem na tym samym koncie co moja postać a kradli drop wiec ze miałem nick asdasdasd to dostałem bana pojebało was???

GM bardzo prosze o JAK NAJSZYBSZE! odblokowanie mojej postaci o nicku Len

Opublikowano

Capie takie rzeczy pisze sie na forum a nie tu. Ogarnąłbyś trochę, bo widzę , że juz z Tobą coś nie tak jak bana dostałeś^^

Opublikowano

Spokojnie, napisz do supportu, a na pewno sprawdzą logi jeszcze raz i jeżeli jesteś "czysty" to UB dostaniesz.

co to ma byc za noobski event? w m1 syf riperow bosow metinow? malo to profesionalne ... dziekuje

Tak jest troszkę im nie wyszło, ale nie miejmy im tego za złe, może kolejny event będzie za to dobry, aby wynagrodzić błędy z tego.

Bardzo fajny serwer reklamuje jak się da.

Gdzie najwięcej osób gra ? ( Królestwo )

Chyba Jinno, lub Chunjo - podobna ilość graczy.

85 on line a zagrałbym ;d

Za mało osób.

Wieczorem było ponad 130, tak więc jest to spora ilość jak na nowy serwer, ponieważ nie ma jeszcze większej reklamy. Czekam aż ktoś wykona fajną sygnaturkę to zacznę sam reklamować serwer.

Opublikowano

Wbijajcie, zapraszajcie znajomych to serwer będzie miał jakiś rozgłos, ja aktualnie gram i nie narzekam, napisze do Admina po chwili odpisuje, gdy robił poprawki był restart za 3 min był on i dostaliśmy bonus exp+dropu. : ) Więc administracja jest Spoko;]

Opublikowano

Zagram ;D Pózniej zrobie Edita jak nie zapomne ;p

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

Mimo nieudanego prób "eventu" nadal polecam grać.

Nie musimy mieć nic na złe, po prostu myślę, że The był trochę zmęczony.

Ale zapraszam na serva! Królestwo chunjo. :-)

Nick: Lemoniadova

egrq.png

Opublikowano

Nie polecam servera nie umieją zrobić eventu na surface mt2 s1 było bardzo duzo eq z navi niby coś czyścili ale zawsze coś dostanie sprzedaja eq daja kolegom itp GORĄCE NIE POLECAM!

Opublikowano

Nie polecam servera nie umieją zrobić eventu na surface mt2 s1 było bardzo duzo eq z navi niby coś czyścili ale zawsze coś dostanie sprzedaja eq daja kolegom itp GORĄCE NIE POLECAM!

Już wtrącasz się w to, że event był nieudany...

Przynajmniej teraz się starają i widać to.

Jeżeli chodzi o s1 - to fakt, były eq navi ale już nie ma i nie sellają.

egrq.png

Opublikowano

Wątpię w to, aczkolwiek już na s1 nie ma to tutaj też nie będzie na pewno.

Przynajmniej mam taką nadzieję i zapraszam na server! ;]

egrq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...