Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurfaceMT2 S2 [PL][Dedyk]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mam pełnego klienta pytałem ludzi i mówią, że też im nie działa .

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie zazwyczaj nie przeklinam ale teraz musze, serwer jest zajebisty pomocni i w porzadku ludzie na nim graja, nie ma bugow, cofek, resetow i innych nie przewidzianych sytuacji do tego The wszystko ogarnia a wy ten serwer olewacie...

sygna1.png

Opublikowano

Nie ma. =)

Gdybym podrasował licznik jak jakieś 90% serwerów to byś inaczej mówił. =)

Niestety, ja pokazuje prawdziwe statystyki, a nie błędne liczby.

Nawet jeżeli serwer ma być słaby, i jest mało graczy, wolę się przemęczyć bo jeżeli taka osoba kieruje serwerem która jest szczera, i ukazuje prawdę to serwer ma przyszłość.

Pozdrawiam i zapraszam.

PS. Zagram.

Opublikowano

No serwer fajny, ale jak ja widziałam przed wczoraj te 130 graczy to było mało, a wczoraj ledwo 100...

Liczebność sama przybędzie, ale jak każdy będzie tak się odstraszał to nikt nie wejdzie, musi zawsze wejść te pierwsze kilkaset osób by serwer nabrał ładu i składu jeżeli chodzi o liczebność graczy.

Opublikowano

No raczej chyba sobie nie zagram na bank wpisuje dobre passsy ( na stronie mogę się zalogować ) a w do gry jak chcę to piszę, że nie poprawne...

@edit Zrobiłam nowe konto i już okey...

Zapraszam do Chunjo! :3

fea.gif

Opublikowano

Serwer 9/10 jest kilka małych błędów/bugów. Serwer jest jednym z lepszych jeśli chodzi właśnie o bugi/cheaty/bezpieczeństwo. The regularnie wchodzi na serwer, daje informacje, że to i to jest tak i tak zrobione. Serwer polecam, gdyż nie działa fajny program do robienia eq = bs i tutaj moja mała prośba do noobów, nie wkurzajcie mnie, że mam eq z bs!

O serwerze : hmm, wydaje się dość łatwy, dlatego, że jest dość szybki exp, nie trzeba się meczyć z expem, lecz z eq to już inna bajka, tam to trzeba męczyć się.

@edit, na serwerze jednak gram Arielka :>

Opublikowano

Serwer 9/10 jest kilka małych błędów/bugów. Serwer jest jednym z lepszych jeśli chodzi właśnie o bugi/cheaty/bezpieczeństwo. The regularnie wchodzi na serwer, daje informacje, że to i to jest tak i tak zrobione. Serwer polecam, gdyż nie działa fajny program do robienia eq = bs i tutaj moja mała prośba do noobów, nie wkurzajcie mnie, że mam eq z bs!

O serwerze : hmm, wydaje się dość łatwy, dlatego, że jest dość szybki exp, nie trzeba się meczyć z expem, lecz z eq to już inna bajka, tam to trzeba męczyć się.

Na serwerze grałem, lecz teraz nie gram. Konto jest oddane zaufanej osobie. Nick tej zaufanej osoby to Arielka, gra w Chunjo, w gildii Vendetta, gdzie wszystkich gorąco zaprasza na serwer jak i do gildii !

Na serwerze grałem, lecz teraz nie gram. Konto jest oddane zaufanej osobie. Nick tej zaufanej osoby to Arielka, gra w Chunjo, w gildii Vendetta, gdzie wszystkich gorąco zaprasza na serwer jak i do gildii !

działa bs tylko ten w modzie

Oddam 2 konta na tym serwie z full eq body i wp za 8 + kto 1 ten dostanie

Opublikowano

Każdy mowi " Nie zagram bo mało ludzi " .. a gdyby tak pomyslec to Ty i już jest +1 gracz więcej .. jakby każdy wszedl co tak mysli to juz bylo by na serwie z 500 osob- ,-

xxx

Bywalec
Opublikowano

Ten kto ma bliżej ban lub Internetowe konto bankowe góruje. Wszystkie ulepszacze do epickich itemów można nabyć za niską cenę w ItemShopie.

"Człowiek", który wyda JEDNORAZOWO 100zł przelewem ma zrobiony ekwipunek do końca gry. Więc ja tu sensu żadnego nie widzę.

Serwer może stabilny,dobry,przyjemny, lecz ten ItemShop strasznie odstrasza. Jak to możliwe,że serwer stoi 4 dni i większość osób ma porobione full epiki? Bezsens.

Opublikowano

Osobiście nie gram tutaj już tak jak paru znajomych podziękowałem sobie. Serwer może i stabilny ale od początku serwera nie spotkałem się z ani jednym eventem czy też nie spotkałem w grze nikogo z administracji. Chociaż event był na samym początku gdzie maksymalny lvl był 70 a moby biegały po M1 i zabijały każdego uniemożliwiając robienie eq.

Cała topka serwera jedzie na hit killerach czy jak to tam się zwało. Ulepszacze owszem lecą ale w tragicznych ilościach a spotkanie bossa i ubicie go zanim wpadnie ktoś na hacku i zdąży cię wylogować z gry jest niemożliwe.

Jeżeli komuś się nudzi to zapraszam.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Gdyby serwer był pod IS, to na pewno w sklepie były by hwangi, nowe stroje olimpijskie, a także nowe fryzury, które specjalnie ustawiłem, żeby dropiły w grze, żeby gracze nie pomyśleli, że tylko gra tutaj jest oparta na sklepie.

Opublikowano

gdzie fajnie podropie malze i sztabki? w v2 na 60 będą nieźle leciec?

65/70lvl + pierścień antyexpa i cisniesz od Rad Lasu na Pniaki 1h i masz około 1/1.5kkk z yang i sztab.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...