Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Freebuild + Mody][Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Setki nowych maszyn, przedmiotów i złóż!]

hqSparx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiesz hqsparx jak ty zrombales tego serva na poczontku bylo fajnie ale pozniej pompa wgl wylonczyles pvp za to - pozniej dales premium - :)

przeciez nie mozesz wejsc x D

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

CHCECIE ŻEBY WGL KIEDYŚ JAKIŚ GRACZ WSZEDŁ NA WASZ SERWER? TO DAJCIE NA PREMIUM OFF. PIRACI WEJDĄ I TAK ZAROBICIE NA VIPACH ITD -.-... Co za mózgi

Opublikowano

CHCECIE ŻEBY WGL KIEDYŚ JAKIŚ GRACZ WSZEDŁ NA WASZ SERWER? TO DAJCIE NA PREMIUM OFF. PIRACI WEJDĄ I TAK ZAROBICIE NA VIPACH ITD -.-... Co za mózgi

x D

Opublikowano

Nie dawaj non-premium ! Nie macie oryginalnej gry = do widzenia. Szukajcie sobie serwera, gdzie pogriefujecie. Dziękuję.

@up

Cóż za ograniczenie umysłowe do ślepego wierzenia w stereotypy.

Hmm ostatnio jak grałem na twoim serwie Sprax to nie przejmowałeś się tym jak prosiłem cię o pomoc. Nawet byłeś na miejscu przez chwilę, lecz po chwili sobie poszedłeś. Co do serwera to z tego co pamiętam lagów nie było, i zabawa była świetna z kolegami na nim, ale 2 razy wszystko straciliśmy jak próbowaliśmy się przeprowadzić, a cała administracja miała na to że tak się wyrażę wyjebane. Po za tym swoją "dorosłość umysłową" nie pochwaliłeś się ani razu, Serwer jest także Premium dla tego tracisz 7 solidnych graczy z mojej strony.

Opublikowano

@up

Cóż za ograniczenie umysłowe do ślepego wierzenia w stereotypy.

Hmm ostatnio jak grałem na twoim serwie Sprax to nie przejmowałeś się tym jak prosiłem cię o pomoc. Nawet byłeś na miejscu przez chwilę, lecz po chwili sobie poszedłeś. Co do serwera to z tego co pamiętam lagów nie było, i zabawa była świetna z kolegami na nim, ale 2 razy wszystko straciliśmy jak próbowaliśmy się przeprowadzić, a cała administracja miała na to że tak się wyrażę wyjebane. Po za tym swoją "dorosłość umysłową" nie pochwaliłeś się ani razu, Serwer jest także Premium dla tego tracisz 7 solidnych graczy z mojej strony.

trzeba było regulamin czytać ziomeczku x D

Opublikowano

trzeba było regulamin czytać ziomeczku x D

W regulaminie na pewno nie było nic o opierdalaniu się adminów oraz wielokrotnie znikających itemach "ziomeczku".

Opublikowano

W regulaminie na pewno nie było nic o opierdalaniu się adminów oraz wielokrotnie znikających itemach "ziomeczku".

ale nie czytałeś przecież x D nie umie zgłosić to niech nie skrzeczy

Opublikowano

Z kąd wiesz że nie czytałem? Zgłaszane było wielokrotnie, a to na serwerze, a to na ts'ie.

bo każde poprawne zgłoszenie jest rozpatrzone

"znikło mi quarry" niewiele mi mówi, jeżeli nie wiem gdzie stało ziomeczku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...