Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Freebuild + Mody][Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Setki nowych maszyn, przedmiotów i złóż!]

hqSparx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hq to znowu ja Qwerty.

Kiedyś mi się podobał twój serwer ale ty nie wiesz jak to jest dostać bana za niewinność

i potem nie umieć się wytłumaczyc z tego, przez pewien czas chciałem usilnie wrócic tam

na wszelakiego typu sposoby. To był błąd wykłucałem sie na forum ale po co? Nie trudno

Znaleźć sobie graczy takich jak Kosa i będą o tobie pisać miłe rzeczy, ja powiem to w ten

sposób, popieram w 99,9% użytkownika 'volvo1563' to jedna z niewielu osób która potrafi

napisać prawde o tobie i tym całym syfie który nazywasz serwerem. ''Najlepszy w Polsce''?

Wydaje mi się, że nie atmosfera jest fatalna adminom sie nic nie chce, jedynie Pomocnik

Hermes jest pomocny. W ostatnim poście jakim pisałem by odradzić tego serwera umieściłem

link i moja wypowiedź została usunięta, nieważne mam ci tylko do powiedzenia tyle co mi leży

na myśli:

''Znajdźcie sobie serwer bez zasad i grajcie tam'' - twoja wypowiedź

- Każdy serwer na zasady, jeden lepsze, drugi gorsze ponieważ administracja nie jest doświadczona,

ja znalazłem taki serwer nawet kilka, na jednym z nich jest dużo konkursów i sądze że to jest 1st w Polsce,

Administrację obchodzi serwer i poświęcają w niego dużo czasu, pieniędzy jak i nerwów. Organizują konkursy

w których do wygrania są rzeczy takie jak GiftCode/Dobra materialne w grze/rangi , i jedno co cię zaskoczy

tam wcale nie ma griefu a jest non-premium, dziwne? Jak Administracja miła i pomocna to chce sie grać,

nikt nie grifuje, bo po co niszczyć czyjąś pracę? Gra się nie nudzi a serwer nie traci graczy, tobie się nie chciało

ingerować w serwer, rozdawałeś bany za nic a gracze... jaka mogła być ich reakcja? Tyle sądze o was i popieram

volvo, chyba tylko 2 osoby (ja i on) napisały prawdę o tobie i wiedz że nie trudno jest się maskować i wciskać kit

graczą którzy nic nie wiedzą, ale są tacy którzy bardzo długo tam grali i wiedzą trochę więcej.

Pozdrawiam Hermesa i życzę mu nerwów na to wszystko

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hq to znowu ja Qwerty.

Kiedyś mi się podobał twój serwer ale ty nie wiesz jak to jest dostać bana za niewinność

i potem nie umieć się wytłumaczyc z tego, przez pewien czas chciałem usilnie wrócic tam

na wszelakiego typu sposoby. To był błąd wykłucałem sie na forum ale po co? Nie trudno

Znaleźć sobie graczy takich jak Kosa i będą o tobie pisać miłe rzeczy, ja powiem to w ten

sposób, popieram w 99,9% użytkownika 'volvo1563' to jedna z niewielu osób która potrafi

napisać prawde o tobie i tym całym syfie który nazywasz serwerem. ''Najlepszy w Polsce''?

Wydaje mi się, że nie atmosfera jest fatalna adminom sie nic nie chce, jedynie Pomocnik

Hermes jest pomocny. W ostatnim poście jakim pisałem by odradzić tego serwera umieściłem

link i moja wypowiedź została usunięta, nieważne mam ci tylko do powiedzenia tyle co mi leży

na myśli:

''Znajdźcie sobie serwer bez zasad i grajcie tam'' - twoja wypowiedź

- Każdy serwer na zasady, jeden lepsze, drugi gorsze ponieważ administracja nie jest doświadczona,

ja znalazłem taki serwer nawet kilka, na jednym z nich jest dużo konkursów i sądze że to jest 1st w Polsce,

Administrację obchodzi serwer i poświęcają w niego dużo czasu, pieniędzy jak i nerwów. Organizują konkursy

w których do wygrania są rzeczy takie jak GiftCode/Dobra materialne w grze/rangi , i jedno co cię zaskoczy

tam wcale nie ma griefu a jest non-premium, dziwne? Jak Administracja miła i pomocna to chce sie grać,

nikt nie grifuje, bo po co niszczyć czyjąś pracę? Gra się nie nudzi a serwer nie traci graczy, tobie się nie chciało

ingerować w serwer, rozdawałeś bany za nic a gracze... jaka mogła być ich reakcja? Tyle sądze o was i popieram

volvo, chyba tylko 2 osoby (ja i on) napisały prawdę o tobie i wiedz że nie trudno jest się maskować i wciskać kit

graczą którzy nic nie wiedzą, ale są tacy którzy bardzo długo tam grali i wiedzą trochę więcej.

Pozdrawiam Hermesa i życzę mu nerwów na to wszystko

nie dałem ani jednego niesłusznego bana

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

@up Oj to trochę pamięć szwankuje? Już nie pamiętasz ? Jedna osoba napisała te twoje /modreq prosząc o cuboid, było wszystko zgodnie z regulaminem. Tobie się nie chciało dać i tej osobie rozwalono wszystko. Dodatkowo jak ta osoba do ciebie pisała to dostała bana i otrzymała określenie "dziecko". A osoby, które zniszczyły nawet żadnej kary nie dostały i to fair? Pewno i tak się wyprzesz, bo boisz się utraty autorytetu. Przyznaj się do błędu. Nie traktuj wszystkich jak dzieci, tylko jak normalne poważne osoby.

Opublikowano

@up Oj to trochę pamięć szwankuje? Już nie pamiętasz ? Jedna osoba napisała te twoje /modreq prosząc o cuboid, było wszystko zgodnie z regulaminem. Tobie się nie chciało dać i tej osobie rozwalono wszystko. Dodatkowo jak ta osoba do ciebie pisała to dostała bana i otrzymała określenie "dziecko". A osoby, które zniszczyły nawet żadnej kary nie dostały i to fair? Pewno i tak się wyprzesz, bo boisz się utraty autorytetu. Przyznaj się do błędu. Nie traktuj wszystkich jak dzieci, tylko jak normalne poważne osoby.

@UP (<--- nie wiem co to) Nie chce wypominać wszystkich rzeczy bo było by z 10stron ale przypomne tylko jedno, 2 gości rozwalało działke dragorosso97 ja pisałem żebyś przyszedł i ich przyłapał a ty nic nie robiłeś, kolejne: Jakiś haker latał nad spawnem wołałem cie a ty widziałeś to i nic...

Opublikowano

nie dałem ani jednego niesłusznego bana

bartek858 dzieki za poparcie :). bo reszta boi się czy co? każdy ma prawo do swojego zdania (Demokracja)

HQ ty dzieciaku nie dałeś bana za freee ja grałem na tym serwerze i koleś nowicjusz nie wiem był moim sąsiadem (cuboid miał obok mnie). grał przez 1 dzień 2 (przez te 2 godziny u mnie mudzynił) bo ja miałem to on chciał za niewiele pracy podał mi swoje gg (już go nie mam) i co na 2 dzień chce wbić na serwer (nawet 1 skrzyni nie miał) i dostał bana za co za okradanie chłopczyku ty ogarnij móżdżek bo to co ty piszesz to się kupy nie 3-ma zobacz odkąd ja zacząłem pisać był 1 komentarz co do "najlepszości" tego serwera w POLSCE" ale i to nie wiem czy to nie jakieś twoje 2 acc na forum lub kolega dobrotliwy który ratuje serwer lub możliwe że jakiś gracz którego przekupiłeś na serwerze :0 wiem HQ ja mówię bolesną prawdę o tobie i o twoim N1 ~N0 bo serwera n1 nie ma są lepsze i gorsze grałem na serwerze gdzie administracja robiła tak: (ja miałem znajomości z nimi) i było bodajże 8 adminów 9 właściciel i 10 (koleś od plików serwerowych) tak więc dużo bardzo dużo jak na serwer który miał zaledwie 50 slotów a wiec nie było praktycznie sytuacji w ciągu dnia żeby chociaż 1 admina nie było na serwerze i zakażdym razem gdy wszedł admin było ogłoszenie że za ileś tam minut konkurs do wygrania np: 3 diaxy i co zbiegało na konkurs dużo ludzi i było fajnie a nie jak u cb. dużo by tu pisać jeszcze można było ale ty pewno masz niewiele starszych tych adminów od siebie i nie macie tylu pomysłów na te konkursy jak dla ciebie ten serwer to N1 to zagraj sobie na serwerze (nie robię reklamy od razu mówię żeby nie było komentarzy dziecinnych) Machine-Craft i tam mi się grało ja nie chcę ci za bardzo się rozpisywać. ja na tamtym serwerze grałem przez około 1h i ziołem udział w 3 konkursach i w 1 z nich wygrałem solar panel który dawał 512/eu/t i co dalej oddałem solar bo mi był nie potrzebny ale gdy wbiłem na serwer od razu siema siema nowy . . . gracze chcieli dawać itemy ale ja mówie ja tu przelotem i mówię ci na twoim serwerze gdy się wbije to noby w quantum SETACH boją się wbijać na arene pvp. a jak by ktoś słabszy wbił to od razu lecą z nano saberem i quantum.

ty coś tam mówiłeś że na twoim serwerze nie było lagów nie . . . to dlaczego gdy zablokowałeś działanie block breaker i gdy pytali dlaczego to ty pisałeś że lagi był to co były w końcu czy nie były chłopczyku?? czy nie pamiętasz ? tam macerator 1 rude żelaza kruszył tyle ze na singlu w piecu z kamienia dało się przetopić 9 rud żelaza. przez lagi i nie tłumacz mi że nie było ulepszeń bo ja to wiem. sklepy takie że pisało włożyć 10 diaxów i dostaniesz iles tam uu-materi i co ja raz włożyłem 1 diaxa i nawalało tej uu (chyba całą co była w skrzyni czy w tym trade-o matt chyba tak sie to pisze) tam samo się prosiło o to żeby blogować bo admina nigdy nie było a jak był to pisało się to /modr. .. . coś tam i on odpisuje cytuje go "czemu okłamujesz admina wybuchło" "sam to rozwaliłeś czemu okłamujesz admina" i to "czemu okłamujesz admina" no ja pie**** nie mogłem i większość razy była taka odpowiedz bo mu się nie chciało a pretensje ma do graczy których nie stać/może testują grę a ty piszesz że serwer N1 dla mnie n0 ale mój głos to nic N0 to oni chcą sprawdzić czy takie n1 i czy gra jaką jest Minecraft jest warta zakupu a ty od razu oskarżasz ZŁODZIEJ to to jest cholerne nie porozumienie i na dodatek właściciel gry pozwala na jej rozpowszechnianie w Internecie a więc w czym ty widzisz kradzież >.< . ta. . . i co miałem już więcej nic nie pisać ale ja nie mogę patrzeć jak to młode polskie społeczeństwo daje sobie wciskać takie kity do mózgów a potem tylko narzekać ze tak źle i tak nie dobrze jak sami nie wywalczycie to nikt tego za was nie zrobi to trzeba zrozumieć a taki HQ on on niech ma to premium only zobaczymy za jakiś czas i nie będzie się już tak szczekało gdy trzeba będzie położyć uszy i wlec je po ziemi przez twoją głupotę HQ bo chcesz pokazać jaki ty cwaniaczek w necie jesteś i przez napisanie do mnie jakiegoś wyzwiska "Było więcej śmieci - takich jak ty." może i dla ciebie jestem śmieciem przez neta bo tylko tyle umiesz i pokazujesz poziom swojego wychowania ja współczuje twoim rodzicom/rodzeństwu jeżeli masz takiego kogoś bo napisanie Było więcej śmieci - takich jak ty.to nic co doprowadzi cie do czegoś dobrego ale ja to nie twoi rodzice i nie będę cie wychowywał ale zobacz jak to brzmi pisząc to do osoby która jest od cbi poważnie starsza i ciekawe jak byś ty się poczuł gdyby do ciebie mówiono Śmieciu. obrażać przez internet nie 1 potrafi ale jakieś 90% z nich za dobrze na tym nie wychodź a ciebie jeszcze pewno życie nie 1 nauczy chłopczyku (i ja cie nie obrażam tym "chłopczyku żebyś się nie obraził) miałem już kończyć ale sobie przypomniałem historyjkę: chłopak w twoim wieku bardzo lubił komputery ale co sam komputer to grał w gry i to mu się znudziło i rodzice kupili mu internet chłopak z bananem na twarz chwali się wszystkim że ma internet . . . ta i co z tego po pewnym czasie zaczął grać cwaniaczka w tym internecie jak ty i co zaczął przeklinać oglądać(to i owo się domyślcie) i trafił na 1 forum gdzie zwyzywał kolesia a że był 11 cwaniakiem a tamten podawał że ma też 11 zaczęli się wykłócać o coś tam i ten zapytało go gdzie mieszkasz ten nowicjusz podał mu adres zamieszkania pech chciał że byli z tej samej miejscowości oberwało mu sie od kolesia który miał (pisał że 11) 19 lat wpie*** 11 i co kto zawinił 11 czy 19? tak że zastanów sie z kim zaczynasz oczywiście ja twojego adresu nie chce mam 1 poważna zasadę nie bije słabszych ani głupszych. KONIEC na 10000% hq nie przeczytałeś całości bo nie dasz rade hy hy kto przeczyta temu gratuluje wytrwałości.

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze zarządzany, a to że akurat premium jest wiąże się pewnie z poprawieniem jakości rozgrywki.

Grałem u kumpla i polecam, chociaż sam nie mam premium.

Opublikowano

Serwer do dupy . Same dzieci na nim grają. Administratorów nie poznałem więc o nich zdania nie mam . Jeśli komuś atmosfera na serwerze nie przeszkadza to polecam no aleee takie dzieci jak tam są mnie rozwalają na łopatki ...

Dziekan123

Skaciu

Mr_kluczownik

KadeyPL

- ach, te dzieci ;*

Opublikowano

Hej, nie rozważył byś propozycji przejścia na serwer no-premium?

Wiem, że już miałeś i Ci nie wypaliło bo wiele dzieci było, ale co z tego?

Wiele osób by zagrało (Wiem, wiem gadam jak inni, ale rozważ tą propozycję)

To bardzo dobry pomysł. -.^

Opublikowano

Musisz mieć pełną wersję MC

Minecraft nie jest free-to-play, a w Polsce prawo mówi jasno czym jest piractwo. Kradzieżą. A ja nie mam 14, tylko 11 lat. I czemu zakładasz, że każdy musi iść na studia?

Część z nich na pewno by kupiła. Ale najgorsze jest właśnie podejście - myślisz, że powinieneś wszystko dostawać za darmo? Wiesz, ile pracy włożyli w grę ci ludzie? Jeżeli chcesz przetestować grę, a twórca na to pozwala w OFFLINE MODE (singleplayer) to w porządku, ale skoro ci się spodobała, powinieneś chyba ją kupić zamiast żerować na czyjejś pracy (i przy okazji wykłócać się o to na forum), prawda?

Poza tym to dobra inwestycja dla samej atmosfery, pirackie serwery nigdy nie będą jej miały, bo zwyczajnie nie ma dobrego sposobu na zbanowanie neosów. Wiem o czym mówię, bo próbowałem przez 8 miesięcy. Teraz banując griefera/gówniarza nie wróci po 2 minutach na innym nicku i IP.

Do H@: Kiedyś grałem na twoim serverze przez ok. miesiąc. Pamiętam , że było tam wielu idiotów. Tłumaczysz się też , że nigdy nie dałeś

niesłusznego bana. Tylko że ja dostałem bana za nic, a dokładnie za "Gówno". Następna sprawa: Mówisz , że na no-premium grają średnio gracze <11... jesteś pewien? Większość ludzi , których znam , jest w wieku 14+.

I najważniejsze: NIE NAZYWAJ GRACZY GÓWNIARZAMI! Sam masz 11 lat , nawet się przyznałeś... admin , który tak nazywa piratów... może nie mają pieniędzy? Żenada....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...