Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Freebuild + Mody][Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Setki nowych maszyn, przedmiotów i złóż!]

hqSparx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

admin , który tak nazywa piratów... może nie mają pieniędzy? Żenada....

brak pieniążków nie usprawiedliwia kradzieży ziomuś

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer został dodany autorski system zapraszania graczy. Za zrekrutowanie każdego z nich przyznawana jest nagroda – 100 kredytów, które będzie można wymienić na maszyny i kosztowności.

Aby rozpocząć, wpisz komendę „/stats”. Otrzymasz swój unikalny link. Jeżeli nowy gracz wejdzie z niego na stronę, a następnie serwer – otrzymasz kredyty.

Zapraszamy do korzystania z systemu!

Opublikowano

Nareszcie jakiś fajny Serw z modami.

Jest jakieś eq startowe ? Np. /kit

PS. Dobrze że premium jest.

nie, takie rzeczy psuja cala zabawe ;3

Opublikowano

Grałem od lutego 2012 do czasów premium i teraz (już premium kupione).

W czasie teraźniejszym serwer jest kiczowaty. Mało ludzi, lagi na komputerze, na którym działa BF3. Nie potrafiłem grać na nim dłużej.

Poprzednia wersja serwera była dużo lepsza: aktywna społeczność (sąsiad obok zawsze był aktywny i widziało się ludzi).

Główną zaleta jak i wadą jest admin. Reklamowano go kiedyś jako profesjonalną obsługę, piszącą własne pluginy. I pisał. Tylko zamiast zacząć od najpotrzebniejszych rzeczy (typu czat globalny i lokalny) zaczął od mniej psujących rozrywkę banałów.

Reasumując serwer stracił swój urok.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

@up dokładnie za czasów no premium było lepiej.

Opublikowano

Ja p!@#$%^e nie bumpuj k!@#a to ci nic nie da, to że nasrasz z 100 bumpów nie sprawi, że graczy to zainteresuje albo polubią twój serwer....

Opublikowano

Ehh szkoda że serwer premium. Dużo graczy na tym tracicie i nie ważne czy 11 czy 12lat ale portfel może ci doładować i zawsze lepiej patrzeć jak ktoś nowy biega a niżeli te stare twarze. Szkoda nie zagram

Opublikowano

Serwer dno i tyle, nawet nie ma co pisać że serwer lepszy był no premium bo sparx ma to w dupie i uważa inaczej.

NIE POLECAM SERWERA mimo iż mam Premium!

Tak wgl to na chuja piszesz Bump, nie można normalnie? Chyba ześ jest popierdol

Opublikowano

Na serwerze grałem w lutym/marcu z tego co pamiętam. Serwer był średni, ale jak na tamte czasy to i tak było nieźle. Administracja serwera leżała od samego początku. Jeden admin, który nigdy na nic nie miał czasu, później dwóch pomocników z których tylko jeden coś robił. Z serwerem moja przygoda zakończyła się banem. Padłem ofiarą pewnego buga, a gdy napisałem o tym adminowi zostałem wyśmiany "bo w logach nic nie ma" (nie ma co się dziwić, admin ma wszystko głeboko w d.). Napisałem mu co o nim myślę i bum, BAN HAMMER. Admin jest ten sam, więc wątpię by cokolwiek się zmieniło. Dlatego - serwera nie polecam.

Opublikowano

Grałam tu no od późniejszego początku aż do momentu gdy był premium (z przerwami oczywiście), Tak miałam AŻ jednodniowego admina tam <niezapomniane czasy :P> Ale o ile dobrze pamiętam to już kilka miesięcy temu zaczął nam sparxuś fiksować :). Czytając komentarze widać nie muszę tam wchodzić by tylko potwierdzić to co kiedyś było, Sparx... CO CI KUR** ODWALIŁO ?? Z fajnego serwera zrobiłeś kiczowate dno...

Jak był mircia alvo już chociaż ten banita to chociaż ogarniali wszystko a tak to dupa. Pomocnicy praktycznie odwalali za niego robote, w tym oczywiście też ja no bo po co komu na serwerze h@ nie prawdaż sparx ? Ja tu myśle że ten się zmienił a tu widać to samo.

P.S. Nie, nie pokaże ci stupek (już odpowiadam na twoje pytanie sparx)

GRAJ PO SWOJEMU !!! ;)

Opublikowano

Przez kilka miesięcy działaliśmy bez online-mode - faktycznie, graczy było dużo więcej, ale średnia wieku oscylowała w granicach ~11 lat, a bany były całkowicie nieskuteczne, nawet na zakres. Teraz jest z tym dużo lepiej, lepsza atmosfera, a jak trafi się jakiś griefer czy inny neos, dostaje SKUTECZNEGO bana. Online-mode jedynym słusznym zabezpieczeniem.

;3

Mozesz tez zrobic WL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...