Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Freebuild + Mody][Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Setki nowych maszyn, przedmiotów i złóż!]

hqSparx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer słaby grałem z bratem do momentu gdy poprosiłem o cuboida na ogród przy działce czyli na wpisanie jej do naszego cuboida zamiast tego admin nałożył na szklarnię i ogródek cuboida a na cały dom szoopę maszyny itp zdjął całość sępy rozkradły w 2 3 dni plus mimo że na działki są zakładane cuboidy i inne duperele dalej można niszczyć komuś uprawy.

A co do samego admina to koleś który graczom na prośby o cuboida itp odpisuje np : spierdalaj jest dziecinny i źle wychowany

Opublikowano

Serwer słaby grałem z bratem do momentu gdy poprosiłem o cuboida na ogród przy działce czyli na wpisanie jej do naszego cuboida zamiast tego admin nałożył na szklarnię i ogródek cuboida a na cały dom szoopę maszyny itp zdjął całość sępy rozkradły w 2 3 dni plus mimo że na działki są zakładane cuboidy i inne duperele dalej można niszczyć komuś uprawy.

A co do samego admina to koleś który graczom na prośby o cuboida itp odpisuje np : spierdalaj jest dziecinny i źle wychowany

kłamie i nie zna regulaminu, cieciak

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

kłamie i nie zna regulaminu, cieciak

jasne możesz poprzeć to jakimiś dowodami? bo ja mam na to świadków i to kilku a co do wieku to proszę mnie tu nie obrażać bo mnie nie znasz i nie tylko osoby poniżej 20 w to grają

Opublikowano

jasne możesz poprzeć to jakimiś dowodami? bo ja mam na to świadków i to kilku a co do wieku to proszę mnie tu nie obrażać bo mnie nie znasz i nie tylko osoby poniżej 20 w to grają

mam logi, ale szkoda mi nawet czasu na ich otwieranie : ) )

Opublikowano

Naprawdę mi ciebie żal 5 graczy max ;/ . Lepiej było non-premium ale do takiego noob`a trudno docierać ;/

Opublikowano

Naprawdę mi ciebie żal 5 graczy max ;/ . Lepiej było non-premium ale do takiego noob`a trudno docierać ;/

lepiej jest teraz, bo nie ma takich śmieci jak ty : D

Opublikowano

Karenshi ma racje za dawnych czasów było lepiej, gdy były te wszystkie resety map to już ile ludzi odeszło i jeszcze to premium ... Grałem na tym serwerze od wersji 1.0 około wtedy grało bardzo dużo ludzi.

Opublikowano

Karenshi ma racje za dawnych czasów było lepiej, gdy były te wszystkie resety map to już ile ludzi odeszło i jeszcze to premium ... Grałem na tym serwerze od wersji 1.0 około wtedy grało bardzo dużo ludzi.

nie bylo ani jednego resetu mapy, jedynie czyszczenie nieaktywnych budowli

Opublikowano

nie bylo ani jednego resetu mapy, jedynie czyszczenie nieaktywnych budowli

Owszem był. Widzę, że pamięć szwankuje. Robiłeś reset mapy z pozostawieniem cuboidów. Przy takim układzie działki pojawiały się na środku oceanu (jak moja), ludzie mieli obok jakieś obcięte góry itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bump, planujemy zmianę wersji na 1.4.2/1.4.4 jak tylko wyjdą mody, budynki oczywiście zostaną zachowane

mamy też nowego admina (atomic77) i pomocnika (MEDUZEK)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...