Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Freebuild + Mody][Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Setki nowych maszyn, przedmiotów i złóż!]

hqSparx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg wlaczylem wasz updater wylaczylem i calego minecrafta zje*alo nawet gdy robilem force update..

Pomożecie? dalej nie moge grac na moich serwach

"calego minecrafta zje*alo" wiele mi nie mówi, nigdy się nie spotkałem, żeby launcher coś popsuł, poza tym jeżeli force update nie pomaga to najprawdopodobniej masz coś z java. Spróbuj usunąć pliki z %appdata%/.minecraft

czy serwer jest na wersje 1.3.1 i mody ?

podaj gg

jak sobie to wyobrażasz, skoro nawet jeszcze nie ma bukkita na 1.3? Updater powinien automatycznie zdowngrade'ować mc do 1.2.5

44024771

wylacz premium a dodaj wl :0

przestan marudzic a kup gre

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwer! Bardzo świetne jak dla mnie rozwiązanie freebuild'a. Bardzo ciekawy serwer pod kątem prezentacji jaka dotyka nas na początek, ogrom przepychu bud, oraz miła serdeczna administracja oraz + nie brakuje nam tutaj miłej atomsfery od graczy - czasami zdarzają sie kid bez kultury ale szybko usuwany. POLECAM GORĄCO!

Oraz polecajcie znajomym, bardzo dobry serwer oraz + za rozwiązanie z slotami, bo nie które serwery o tym zapominają aby kupić nadmiar ;c. Wbijać !

Opublikowano

HQ ja premium mam ale lepiej zmień premium na non-premium więcej graczy będzie

Przez kilka miesięcy działaliśmy bez online-mode - faktycznie, graczy było dużo więcej, ale średnia wieku oscylowała w granicach ~11 lat, a bany były całkowicie nieskuteczne, nawet na zakres. Teraz jest z tym dużo lepiej, lepsza atmosfera, a jak trafi się jakiś griefer czy inny neos, dostaje SKUTECZNEGO bana. Online-mode jedynym słusznym zabezpieczeniem.

Zapraszam serdecznie na serwer! Bardzo świetne jak dla mnie rozwiązanie freebuild'a. Bardzo ciekawy serwer pod kątem prezentacji jaka dotyka nas na początek, ogrom przepychu bud, oraz miła serdeczna administracja oraz + nie brakuje nam tutaj miłej atomsfery od graczy - czasami zdarzają sie kid bez kultury ale szybko usuwany. POLECAM GORĄCO!

Oraz polecajcie znajomym, bardzo dobry serwer oraz + za rozwiązanie z slotami, bo nie które serwery o tym zapominają aby kupić nadmiar ;c. Wbijać !

;3

Opublikowano

Server z modami które najbardziej lubię ale przez premium nie wejdę , to ja za takie fajne g**** dziękuję .

MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ....

Opublikowano

Server z modami które najbardziej lubię ale przez premium nie wejdę , to ja za takie fajne g**** dziękuję .

złodziej!

Opublikowano

snapback.pngUżytkownik creeperererer dnia 12 sierpień 2012 - 10:01 napisał

złodziej!

Bo ma wersje pobraną z internetu to złodziej? Hahaha a to dobre. Czytałem gdzieś artykuł o tym.. Było tam coś takiego (chyba) "Milion pobrań wersji z internetu nie oznacza że te osoby (gdyby nie było wersji z internetu) kupiło by to milion egzemplarzy". Więc wypraszam sobie to nie kradzież ;D

Opublikowano

No no macie rację ! Trzeba wyłączyć premium ! Wszyscy protestują ! Dodajcie White list . !!! :D

Opublikowano

złodziej!

Hq ja grałem u cb na serwerze jeszcze za starych czasów gdy można było grać na piracie i na premium. Ale twój serwer sie sypał ponieważ były bardzo duże lagi sam wiesz nie aktualizowałeś modów bo ci się po prostu nie chciało. a co do tego Złodziej masz i szukaj zanim kogoś oskarżysz o takie coś bo to poważne oskarżenie a z tego co ja mniej więcej pamiętam to takie coś to na policje można zgłosić :0. http://www.wykop.pl/...rcy-minecrafta/ (nie wiem czy można link do tego forum jak coś usuńcie) i nie noś się tak bo z tego co ja pamiętam to ty 1 rok temu miałeś 13 lat to teraz masz chyba 14 . . . i uważaj co piszesz i do kogo piszesz bo możesz za to poważnie beknąć w internecie takich jak ty nie brakuje. i miej wyłączone to premium zobaczymy ile jeszcze pociągniesz , bo ludziom znudzi się granie kukułko z samym sobą bo zapewne jak na (D-mapie czy jak sie to pisze) widać ze siedzi po kilka osób max. Myślę że mnie zrozumiałeś a i nie pisz że masz więcej niż 14 lat bo ktoś kto ma powyżej 20 to raczej pracuje na swoje studia i nie ma czasu się bawić w takie coś i siedzieć przed kompem 24/7 -_- a wy co tak polecacie ten serwer zobaczymy jak długo wyjdą nowe mody hq nie będzie się chciało aktualizować. wiem bo grałem tam bardzo długo.

Ta wypowiedź odbije się szerokim echem w branży. Markus Persson, znany szerzej jako Notch, twórca Minecrafta w trakcie Game Developers Conference podzielił opinię wyznawaną przez większość piratów. Jak twierdzi, „piractwo to nie kradzież”.

W trakcie panelu Indie Games Summit na imprezie Game Developers Conference twórca szalenie popularnego Minecrafta stwierdził, że developerzy błędnie postrzegają piractwo jako kradzież. Jak mówi:

Piractwo to nie kradzież. Jeśli ukradniesz , oryginał jest stracony. Jeśli skopiujesz grę, jest ich po prostu więcej na świecie. Nie ma czegoś takiego jak <stracona
sprzedaż
>. Czy negatywna recenzja oznacza to samo? A co z przesuniętą datą premiery?

Według niego, twórcy gier powinni postrzegać piratów, nie jako "tych złych", a jako potencjalnych klientów. Takiej wypowiedzi jeszcze nie było...

the end

a i wybaczcie że są błędy ale sie wnerwiłem tym ZŁODZIEJ bo mnie raz też taki 1 koleś tak oskarżył i bardzo tego żałował

Opublikowano

jak wchodze na serva to pokazuje bad login co mam zrobic zajerejstrowac prosze o pomoc!

Musisz mieć pełną wersję MC

Hq ja grałem u cb na serwerze jeszcze za starych czasów gdy można było grać na piracie i na premium. Ale twój serwer sie sypał ponieważ były bardzo duże lagi sam wiesz nie aktualizowałeś modów bo ci się po prostu nie chciało. a co do tego Złodziej masz i szukaj zanim kogoś oskarżysz o takie coś bo to poważne oskarżenie a z tego co ja mniej więcej pamiętam to takie coś to na policje można zgłosić :0. http://www.wykop.pl/...rcy-minecrafta/ (nie wiem czy można link do tego forum jak coś usuńcie) i nie noś się tak bo z tego co ja pamiętam to ty 1 rok temu miałeś 13 lat to teraz masz chyba 14 . . . i uważaj co piszesz i do kogo piszesz bo możesz za to poważnie beknąć w internecie takich jak ty nie brakuje. i miej wyłączone to premium zobaczymy ile jeszcze pociągniesz , bo ludziom znudzi się granie kukułko z samym sobą bo zapewne jak na (D-mapie czy jak sie to pisze) widać ze siedzi po kilka osób max. Myślę że mnie zrozumiałeś a i nie pisz że masz więcej niż 14 lat bo ktoś kto ma powyżej 20 to raczej pracuje na swoje studia i nie ma czasu się bawić w takie coś i siedzieć przed kompem 24/7 -_- a wy co tak polecacie ten serwer zobaczymy jak długo wyjdą nowe mody hq nie będzie się chciało aktualizować. wiem bo grałem tam bardzo długo.

Ta wypowiedź odbije się szerokim echem w branży. Markus Persson, znany szerzej jako Notch, twórca Minecrafta w trakcie Game Developers Conference podzielił opinię wyznawaną przez większość piratów. Jak twierdzi, „piractwo to nie kradzież”.

W trakcie panelu Indie Games Summit na imprezie Game Developers Conference twórca szalenie popularnego Minecrafta stwierdził, że developerzy błędnie postrzegają piractwo jako kradzież. Jak mówi:

Piractwo to nie kradzież. Jeśli ukradniesz , oryginał jest stracony. Jeśli skopiujesz grę, jest ich po prostu więcej na świecie. Nie ma czegoś takiego jak <stracona
sprzedaż
>. Czy negatywna recenzja oznacza to samo? A co z przesuniętą datą premiery?

Według niego, twórcy gier powinni postrzegać piratów, nie jako "tych złych", a jako potencjalnych klientów. Takiej wypowiedzi jeszcze nie było...

the end

a i wybaczcie że są błędy ale sie wnerwiłem tym ZŁODZIEJ bo mnie raz też taki 1 koleś tak oskarżył i bardzo tego żałował

Minecraft nie jest free-to-play, a w Polsce prawo mówi jasno czym jest piractwo. Kradzieżą. A ja nie mam 14, tylko 11 lat. I czemu zakładasz, że każdy musi iść na studia?

Bo ma wersje pobraną z internetu to złodziej? Hahaha a to dobre. Czytałem gdzieś artykuł o tym.. Było tam coś takiego (chyba) "Milion pobrań wersji z internetu nie oznacza że te osoby (gdyby nie było wersji z internetu) kupiło by to milion egzemplarzy". Więc wypraszam sobie to nie kradzież ;D

Część z nich na pewno by kupiła. Ale najgorsze jest właśnie podejście - myślisz, że powinieneś wszystko dostawać za darmo? Wiesz, ile pracy włożyli w grę ci ludzie? Jeżeli chcesz przetestować grę, a twórca na to pozwala w OFFLINE MODE (singleplayer) to w porządku, ale skoro ci się spodobała, powinieneś chyba ją kupić zamiast żerować na czyjejś pracy (i przy okazji wykłócać się o to na forum), prawda?

Poza tym to dobra inwestycja dla samej atmosfery, pirackie serwery nigdy nie będą jej miały, bo zwyczajnie nie ma dobrego sposobu na zbanowanie neosów. Wiem o czym mówię, bo próbowałem przez 8 miesięcy. Teraz banując griefera/gówniarza nie wróci po 2 minutach na innym nicku i IP.

Opublikowano

griefera/gówniarza kto to mówi ha ha ha =_= nie mogę hy hy hy. ja cie nie ogarniam -_- nie wiem jak tam teraz ten serwer wygląda ale coś czuje że gdy przyznałeś sie ile masz lat to jakieś 20~ % społeczności z twojego serwera zacznie inaczej na cb patrzeć. / / / / ja nie wiem koleś sam by chciał ogarnąć serwer bo boi sie albo chce szpanować że da rade ale ci to nie wychodzi bo da się tak grieferować ze nawet z logów nie wyczytasz wiem coś o tym bo już sie bawiłem z kolegą na innym serwerze on był adminem i próbowaliśmy i na serio się da tak że oni mogą kraść a ty będziesz patrzył jak sie serwer sypie i ja mam takie pytanie. block breaker są odblokowanie czy zablokowane bo za bardzo lagują. hy hy no a co do studiów pewno że nie każdy bo nawet człowiek który ukończy zawodówkę i będzie miał coś w głowie to da sobie rade ale ty się zastanów co piszesz. i poczytaj paragrafy ze to co ja napisałem to nie kradzież bo właściciel na to pozwolił -_- i tu nikt nikomu nie idzie w nocy gdy wszyscy śpią i nie kradnie nie wiadomo czego on o tym wie i z tym żyje i się na to godzi chłopcze (i nie pisz do mnie że ja może jestem dzieckiem bo nie jestem względem ciebie 10 lat różnicy między nami) pomyśl. ilu masz przeciętnie ludzi na serwerze a ile miałeś na 1000% wolałeś jak było więcej wiadomo więcej roboty ale vył ogłosić rekrutacje wziąść 2 adminów napisać jakieś tam małe rangi i już wiesz ja by to szło gdy np: gracz sobie gra gra a admin się do niego TP'a tak z czystej ciekawości i potem do kogo innego i żeby chociaż 1 admin był w grze tak na zmianę nad wszystkim się da zapanować jeśli się chce. mi sie już pisać nie chce,wiesz ilu ja znam ludzi którzy grali na twoim serwie ale nie mają premium bo po prostu nie mają kasy na takie coś bo wydać 100zł na gre dla niektórych to nie tak jak dla ciebie. bo ja wnioskuje że na twój serwer to rodzice ci dają bo na 10000% nie zarobisz z kont Vip'ów w grze.a pomyśl gdybyś już zaczął myśleć tym jak by samodzielnie lub w większej części zarobić na ten serwer hmmm ?? pomyśl chłopie

Opublikowano

griefera/gówniarza kto to mówi ha ha ha =_= nie mogę hy hy hy. ja cie nie ogarniam -_- nie wiem jak tam teraz ten serwer wygląda ale coś czuje że gdy przyznałeś sie ile masz lat to jakieś 20~ % społeczności z twojego serwera zacznie inaczej na cb patrzeć. / / / / ja nie wiem koleś sam by chciał ogarnąć serwer bo boi sie albo chce szpanować że da rade ale ci to nie wychodzi bo da się tak grieferować ze nawet z logów nie wyczytasz wiem coś o tym bo już sie bawiłem z kolegą na innym serwerze on był adminem i próbowaliśmy i na serio się da tak że oni mogą kraść a ty będziesz patrzył jak sie serwer sypie i ja mam takie pytanie. block breaker są odblokowanie czy zablokowane bo za bardzo lagują. hy hy no a co do studiów pewno że nie każdy bo nawet człowiek który ukończy zawodówkę i będzie miał coś w głowie to da sobie rade ale ty się zastanów co piszesz. i poczytaj paragrafy ze to co ja napisałem to nie kradzież bo właściciel na to pozwolił -_- i tu nikt nikomu nie idzie w nocy gdy wszyscy śpią i nie kradnie nie wiadomo czego on o tym wie i z tym żyje i się na to godzi chłopcze (i nie pisz do mnie że ja może jestem dzieckiem bo nie jestem względem ciebie 10 lat różnicy między nami) pomyśl. ilu masz przeciętnie ludzi na serwerze a ile miałeś na 1000% wolałeś jak było więcej wiadomo więcej roboty ale vył ogłosić rekrutacje wziąść 2 adminów napisać jakieś tam małe rangi i już wiesz ja by to szło gdy np: gracz sobie gra gra a admin się do niego TP'a tak z czystej ciekawości i potem do kogo innego i żeby chociaż 1 admin był w grze tak na zmianę nad wszystkim się da zapanować jeśli się chce. mi sie już pisać nie chce,wiesz ilu ja znam ludzi którzy grali na twoim serwie ale nie mają premium bo po prostu nie mają kasy na takie coś bo wydać 100zł na gre dla niektórych to nie tak jak dla ciebie. bo ja wnioskuje że na twój serwer to rodzice ci dają bo na 10000% nie zarobisz z kont Vip'ów w grze.a pomyśl gdybyś już zaczął myśleć tym jak by samodzielnie lub w większej części zarobić na ten serwer hmmm ?? pomyśl chłopie

Było więcej śmieci - takich jak ty. Nie potrafisz nawet napisać jednego zdania po Polsku xD

Opublikowano

Volvo tylko się nie popłacz przypadkiem. Serwer Hq jest do tej pory najlepszym w Polsce, grałem na nim dość długo, więc nie wiem o co ci chodzi. Lagów praktycznie nie było, a ty pewnie się rzucasz, bo dostałeś bana za brak mózgu. Przy okazji na serwer da się zarobić z kont vipów. Na iDiamonds bardzo dużo ludzi kupowało vipa, więc tym bardziej serwer raczej utrzymuje się bez problemu. To, że zmienili na premium to nie znaczy, że zaraz musisz grozić wszystkim naokoło, bo nikt Cie nie lubi i tylko robisz z siebie pośmiewisko.

Uninstall right away! I'm out!

Opublikowano

Volvo tylko się nie popłacz przypadkiem. Serwer Hq jest do tej pory najlepszym w Polsce, grałem na nim dość długo, więc nie wiem o co ci chodzi. Lagów praktycznie nie było, a ty pewnie się rzucasz, bo dostałeś bana za brak mózgu. Przy okazji na serwer da się zarobić z kont vipów. Na iDiamonds bardzo dużo ludzi kupowało vipa, więc tym bardziej serwer raczej utrzymuje się bez problemu. To, że zmienili na premium to nie znaczy, że zaraz musisz grozić wszystkim naokoło, bo nikt Cie nie lubi i tylko robisz z siebie pośmiewisko.

chłopcze grałeś w poprzedniej wersji tego serwera? gówno nie grałeś. tam się nie dało już grać bo on nie ogarniał sam jako admin/właściciel te wszystkie kradzieże to jego wina bo nie umie myśleć tym 11-letnim mózgiem co tu dużo mówić. bana nie dostałem bo nie jestem dzieckiem (nicku juz nie pamiętam jaki miałem bo to było dawno) a a to bo nikt cie nie lubi chłopcze chłopczyku jak ty w internecie widzisz kolegów którzy cie mają lubić bo jesteś fajny to lepiej nie obrażaj tego forum bo wszyscy teraz płaczą gdy czytają końcówkę twojej wypowiedzi i sądzą ze masz dużego Pryszcza na szyi. i nie broń Hq bo on ma 11 lat i on nie wie (jak i z pewnością) ty jak mieć ogarnięty serwer. mój dobry kolega miał serwer (kolega którego znam z REALNEGO ŻYCIA)(już go nie ma bo nie maił czasu ani chęci się już tym bawić) i miał na nim chyba z 5 adminów i dodatkowo on właściciel i co tam nie było kradzieży niszczenia bo gracze się bali że admin się może w każdej sytuacji TP do niego i sprawdzić co gracz w danej chwili robi i pozamiatane WL (whitelist) nie miał bo on umiał ogarnąć jak 11 letnie dziecko tak dziecko bo inaczej nie można napisać może ogarnąć serwer z modami gdzie naprawdę trzeba mieć jakieś doświadczenie ale HQ i dobiegnę od tematu ten dopisek HQ mie bawi i wracam do tematu myśli że jak zapłaci lub też może sam to robi w co wątpię chodzi mi o pliki serwerowe i ogólnie mody zrobienie paczki to każdy mu to zrobi z taką dokładnością jak by on chciał , tak się nie da bo . . . (podoczni HQ od czytania na chwilkę co byś miał siłę pograć na serwerze ) (. . . . . . . . . . .) (WRACAJ DO CZYTANIA) nie każdemu chce się to tak zrobić i zawsze znajdzie się jakaś luka HQ zrozum ty sam tego nie ogarniesz bo nawet wszyscy ci którzy chcą się dostać kupią i rozwalą ci ten serwer i choć byś srał tam przed tym pc to nie dasz rade ogarnąć. ja już więcej nie napisze w tym temacie myślę że ci którzy mnie rozumieją jakoś docenią chęć moją walkę z tym dzieckiem ale kto ma swoje/młodsze rodzeństwo wie jak to jest z dziećmi uparte jak osioł i nic z tym się nie da zrobić

BRAK PL ZNAKÓW

Opublikowano

Z jakiej strony mam pobrać paczkę na serwer bo strona Aktuaknie nie działa . Czy możecie mi podać na jakiemś Hostingu do ściągania

Powinno już działać, zapomniałem opłacić hostingu WWW xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...