Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Hack od CrazyBot - różne wersje

linoskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak zmienie offsety z tych podstawowych ( które zreszta są takie jak na destiny o.O ) i tylko do attackspeed dodam 0x+DD8 to mi bedzie działac na fantasy ?

Teoretycznie powinno, aczkolwiek mi nie działa na fantasy, z kolei na destiny wszystko śmiga aż miło. Sprawdź i napisz czy Ci działa :)

@Edit

Musisz w offsets.ini mieć wpis

attackspeed=*action->DD8

bez tego: "0x+", musi być samo "DD8"

sygnampc.jpg
  • Odpowiedzi 454
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Venio bo kliknąłeś Activate Bot, a tego się nie używa. Musisz włączyć hacka i ustawić suwakami, nic więcej nie rób.

OK rozumiem doszłem po pewnym czasie do ładu A jeszcze jedno pytanie czy jest możliwość ustawienia gdzieś np casta 100%

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Musiałbyś mieć połączenie z bazą a takim hackiem jest to niemożliwe :)

Pamiętajcie hacki mają tylko efekt wizualny:

-Skill hack

-Speed hack

-Attack speed

itp. :)

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Powiecie mi co robię źle? Mam offsetsy dobre (chyba, brałem najnowsze z forum), odpalam bota, odpalam LC, daje suwak ruchu na 15 w celu sprawdzenia czy bot działa, i nic, cisza :/

Opublikowano

Powiecie mi co robię źle? Mam offsetsy dobre (chyba, brałem najnowsze z forum), odpalam bota, odpalam LC, daje suwak ruchu na 15 w celu sprawdzenia czy bot działa, i nic, cisza :/

Jeszcze gdybyś powiedział jaki serwer, to byłoby super ;)

Opublikowano

Jako admin odpaliłeś?

Odblokuj mnie na gg mam sprawe -.-

@Top jeśli masz windows 7 to odpal jak administrator, to może być przyczną nie działania hacka.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

odpaliłem i działa, tylko attack speed mam wiekszy z wyłączonym botem niż z włączonym, o co chodzi?

Pewnie w hacku zwiększyłeś attack speed, trzeba szybkość ataku zmniejszyć, żeby bić szybciej, np na 5 :)

sygnampc.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie czy tylko opcje takie jak : Prędkość Ataku/Ruchu Zasięg ataku / Prędkość Skilla i Skaner życia Te opcje mi chodzą normalnie Próbował ktoś innych opcji typu: Konsola Admina ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Konsola admina działa, life searcher też.

OK a teraz jak byś mógł powiedzieć w skrócie czy za pomocą Konsoli Admina moge np dodać sobie co kolwiek na konto swoje Bo jak włączyłem Konsole Admina jedyne co zauwarzyłem to ilość dmg jaką zadaje mobowi Nic wiecej

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

OK a teraz jak byś mógł powiedzieć w skrócie czy za pomocą Konsoli Admina moge np dodać sobie co kolwiek na konto swoje Bo jak włączyłem Konsole Admina jedyne co zauwarzyłem to ilość dmg jaką zadaje mobowi Nic wiecej

Muahahhahaha. PolaczeK jak zawsze zabawny :>

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...