Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] VirtualMT2

m2tti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre dobre, człowieku gracze grający od 3 lat nie posiadają full EQ tak że nie pisz bajek.

Co do licznika poniżej ss :)

24872283783218432447.png

Ja Tam Grałem ponad 2 Lata :) Serwer mi się nigdy nie znudził. Administracja naprawdę Super. Eventy i w ogole. Małolaty tylko potrafia tak krytykować serwery. Które sami nie mogli by je oplacić ani Postawić takiego swietnego Serwera Polecam !

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nudno... 2dni full eq klasowe 10/15, full eq exp 250/20. Gram od zera, dropie na 4 metinach...

Co za idiota... Chyba te na 54 lv lub smocze.. a full 4x klasowki za 30b idzie dostac. Zrób boskie eq to pogadamy. :)

Opublikowano

Mam pytanie jak narazie bilem 118 lvl ale idzie gladko wiec wbije ten 150 a podobno jest sposob na wbicie od 150-200+ w 30 minut i tu moje pytanie jak?

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Mam pytanie jak narazie bilem 118 lvl ale idzie gladko wiec wbije ten 150 a podobno jest sposob na wbicie od 150-200+ w 30 minut i tu moje pytanie jak?

Nie ma takiego sposobu. ;)

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

coś na temat Virtualu serwer fajny tylko tam teraz to serwer sie zrobił nie za bardzo po piersze ulepszanie to jest na samym dnie nudny serwer a gm tam kobinują z eq zeby komuś sprzedać było raz wypowied z jedna mpc o kotku to starczy

Opublikowano

coś na temat Virtualu serwer fajny tylko tam teraz to serwer sie zrobił nie za bardzo po piersze ulepszanie to jest na samym dnie nudny serwer a gm tam kobinują z eq zeby komuś sprzedać było raz wypowied z jedna mpc o kotku to starczy

Nie wiem czy wiesz dziecko złote, ale u nas żaden z GM nie ma dostępu do komendy /i więc nie pisz bzdur, w dodatku wykazujesz poważne braki w gramatyce języka polskiego dlatego lepiej odstaw komputer na bok i weź się za lekcje.

No comment

Opublikowano

z mojej strony tylko dodam że jednak nic nie wiesz o mnie i Serwerze. To że jakiś dureń rozsiewał jakieś plotki, to ty musiałeś wszystko łyknąć jak pelikan, ale cóż są ludzie którzy żyją tylko po to aby plotkować i czerpią z tego satysfakcje,

ale tutaj to z takich osób się tylko śmiejemy. Pozdrawiam :>

sygnatura2lg.png

Opublikowano

z mojej strony tylko dodam że jednak nic nie wiesz o mnie i Serwerze. To że jakiś dureń rozsiewał jakieś plotki, to ty musiałeś wszystko łyknąć jak pelikan, ale cóż są ludzie którzy żyją tylko po to aby plotkować i czerpią z tego satysfakcje,

ale tutaj to z takich osób się tylko śmiejemy. Pozdrawiam :>

ty cieciu ja wiem więcej o tym serwie niż ty sobie myslisz i wiem co tam się dzieje i co było z eq z jednej osoby i afera była z tego na virtualu jak niewiem cymbale jeden ty nawet niewiesz co piszeszi co gm robil i wyleciał a teraz tez kobinujecie jak tylko idzie a cisnąć kit to może dziecią nie mnie a pelikanem ty jesteś i nie miałem jjak ty se myslisz 54 lvl tylko 254 i mam tam konta i wiem co tam jest grane ciżko myślacy człowieku

Opublikowano

ty cieciu ja wiem więcej o tym serwie niż ty sobie myslisz i wiem co tam się dzieje i co było z eq z jednej osoby i afera była z tego na virtualu jak niewiem cymbale jeden ty nawet niewiesz co piszeszi co gm robil i wyleciał a teraz tez kobinujecie jak tylko idzie a cisnąć kit to może dziecią nie mnie a pelikanem ty jesteś i nie miałem jjak ty se myslisz 54 lvl tylko 254 i mam tam konta i wiem co tam jest grane ciżko myślacy człowieku

Ani jednego przecinka przez 3 linijki xD zignorujcie go pewnie 8 latek :D

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Ani jednego przecinka przez 3 linijki xD zignorujcie go pewnie 8 latek :D

Oceniasz wiek po ortografii? No gratuluje :)

Idąc tym tokiem myślenia, to patrząc na Twoje zdania także można wywnioskować jednocyfrową liczbę wieku :)

No i jeszcze ta sygnatura... :)

to że jakiś dureń rozsiewał jakieś plotki

Kiedy?

Opublikowano

Mało wiesz a najwięcej masz do powiedzenia kolego :) a jak już tak głośno krzyczysz to daj jakiś dowodzik na to. Puste słowa nic nie znaczą :> a to że masz 254 lv nie czyni Cie wszechwiedzącym :D i jak to sam napisałeś ''ty nawet niewiesz co piszesz'' odwrócę tę słowa w Twoją stronę ;]

Pozdrawiam :)

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Serwer niby easy,ale ciezko jest tam byc "pro".W is mozna kupic prawie wszystko.Przykladowo pet kosztuje tam kilkaset zl.Jedyny + to radio nasza-stacja na stronie-fajna muzyka.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Zawsze możesz ruszyć 4 litery i wydropić sobie takiego petsa, mało tego od poniedziałku tylko u nas drop smoczych monet z każdego potworka.

Opublikowano

to jak tyle licznik pokazuje to cale m1 ch1 jest chyba zawalone graczami i skleikami. dobrze mowie ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Zawsze możesz ruszyć 4 litery i wydropić sobie takiego petsa, mało tego od poniedziałku tylko u nas drop smoczych monet z każdego potworka.

Monetki same będą wpadały do eq? Bo nie chcę, żeby drophack zarobił więcej niż ja. :)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Dlaczego nie moge sie zalogować do gry? Wszystkie kanały Off w cliencie jak rozpoczynam gre a strona nie dziala. Nie rozumiem tego. Moze ktos udzielic jakies info?

Opublikowano

Dlaczego nie moge sie zalogować do gry? Wszystkie kanały Off w cliencie jak rozpoczynam gre a strona nie dziala. Nie rozumiem tego. Moze ktos udzielic jakies info?

Prawdopodobnie, blokada IP. Wyślij swój adres IP na pw sprawdzimy....
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

virtual jest oko ale teraz taki kijowy się zrobił bo gm nic nie robi w sprawiemapy od130 mbo gnojki są na tym serwie jak niewiem i na tym serwie jest prawo pięści bo tak tam to tam wygląda bo wchodzisz na mape od130 1 to jaki huj z 165 lvl cie bije bez powodu jak ty pierszy jestes na tej mapie podam nik z tego serva bo juz mnie wkur ten serw bo pograc nie idzie jakies ułomy tam wchodzą na te mapy 130 i jeszcze piszą głupoty że humor na forum mają przygłupy a gm śmiechy robią się z tego PanI3rutal taki nik ma ten osobnik ktury ma nie pokolei w głowie na tym serwie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uwazam, ze Vritual to stary dobry serwer, ktory sie jeszcze nie wypalil. W cieple dni kiedy mi sie juz nie chce ide wlasnie tam Sobie pograc i bardzo mi sie on podoba - jeszcze mi sie nie znudzil. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Virtual 2 z kolei najwiekszy priv.Administracja z metinem potrafi zrobic wszystko.Bronie+20.Ogrom nowosci.Co za tym idzie latwo sie w tym pogubic.Polecam ze wzgledu na ilosc graczy.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...