Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] VirtualMT2

m2tti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy warto grać na Virtual'u ? Gram tam od wczoraj i sa zarabiste lagi, server off co 15 minut ... Wiec nie wiem, czy oplaca sie tu grac.

Witam, chcialbym poprowadzic dyskusje na temat servera "VirtualMT2", wiec zapraszam do komentowania.

34952.png

Jeśli do mnie piszesz, to pisz poprawnie

:)

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak myślisz ?

Jak lagi i Offy co 15 min dawno bym miał ten serwer głęboko gdzieś :)

Szkoda czasu ..

.

gcyg2.png.

Opublikowano

graj na serwerze, sa to tylko problemy tymczasowe.

Tymczasowe co ty ziomek pieprzysz <_<

Będzie tak przez kilka dni i później info problem z dedykiem mija tydzień i padnie znając życie ..

.

gcyg2.png.

Opublikowano

Będzie tak przez kilka dni i później info problem z dedykiem mija tydzień i padnie znając życie ..

Masz racje :) pewnie dlatego stoi juz PONAD ROK ^^ co do serwa to grałem chwilke ale mnie nie wciagnol :) grać warto, o ile lubisz taki rodzaj serwerów ;)
69mRNXM.jpg

Opublikowano

Opłaca się grać. Nie słuchaj tych pierdół. Jak kolega wyżej ''To są problemy tymczasowe''.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Z pewnością są to problemy tymczasowe, serwer stoi na prawdę dosyć długo i jest bardzo stabilny. Przyznam, że poklikałbym na nim z miła chęcią, jednak wolę serwery typu hard.

sygnaturac.png
Opublikowano

Serwer już bez lagów i bez przerw technicznych.

Zapraszam. :)

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Wiesz chociaż co piszesz ? Nawet nie wiesz co na serwie się dzieje to po cholere się udzielasz i piszesz beznadziejne posty...

Serwer jest co jakiś czas atakowany ale jak widać Team odbija te ataki i dlatego mogą być chwilowe lagi i problemy z logowaniem : ]

Oczywiście polecam i zachęcam do grania ;]

Dziękuje Dobranoc :) pozdro GoLGis&Tree

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

Serwera nie polecam ;)

No chyba że masz troszkę kasy na wydanie, to Cie administracja serdecznie przywita :)

Ps. Pisz do Calioke (Anka) sella najtaniej itemki z navi, ja fajną bransoletkę za 20 zł kupiłem ;)

Opublikowano

koxiku daj ss ;)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Serwera nie polecam ;)

No chyba że masz troszkę kasy na wydanie, to Cie administracja serdecznie przywita :)

Ps. Pisz do Calioke (Anka) sella najtaniej itemki z navi, ja fajną bransoletkę za 20 zł kupiłem ;)

Hejciku daj ss to Ci uwierzę ^ ^ bo takie pisanie to wiesz... to że nie potrafiłeś eq zrobić to nie wina serwera ani Administracji :D

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

Hejciku daj ss to Ci uwierzę ^ ^ bo takie pisanie to wiesz... to że nie potrafiłeś eq zrobić to nie wina serwera ani Administracji :D

Haha, najlepszy szaman serwera poza RBD na serwerze, i eq nie umiałem zrobić? :D

Bransoletkę kupiłem na inną postać, i to że ją sprzedali to nie ich wina? :D

Ss zaraz dam :)

Opublikowano

lopesisco stracił rachube czasu XDDD , widać że nic nie ma ;)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ten typ to wiecznie na KM jechał i to ma być pro gracz? Trzymajcie mnie bo lece do tyłu.

A Jeżeli kupiłeś item od GM daj ss jak handlujesz lub piszesz z GM

Nie jakieś niby postacie Teamu tylko handel lub rozmowa z GM

No dawaj

sygnatura3k.png

Opublikowano

Smarkaczu za 20 złotych to nie chciałbym ciebie brudnym kijem z 20m dotknąć a co dopiero item sprzedać.

Prawda jest taka i wbij to sobie raz na zawsze do tego pustego łba, wypier.... cie smarkaczu z wielkim hukiem z serwera, a to że jesteś w okresie dojrzewania i pewnie pojawiły się pierwsze włoski na jajkach nie znaczy że jesteś dla mnie partnerem do rozmowy.

Jeśli dalej tego nie rozumiesz zerknij w moją sygne.

Poza tym strasznie interesuje cie temat virtuala, nie wiem zboczenie ? podniecasz się czytając stronę główną i przeglądając tematy virtual ?

Już mi nie dobrze na samą myśl co robisz przed komputerem :D

Swojego ss również możesz sobie wsadzić w swoje brudne 3 litery. To tyle i jak mówię jeśli nie zrozumiałeś czytaj moją sygnaturę gnojku.

O tak, pokazujesz swoją prawdziwą twarz, jaki Ty potrafisz być chamski ;)

Wiesz, 20 zł to flaszka, więc byś mnie po stopach całował za to, abym Ci je dał :)

Łapcie ss, nie znalazłem screenów eq, ale pokaże moje dmg.

Na ss widać [sGA]Kotka, od niego kupiłem kolczyki, zaraz po zakupie je przetestowałem :>

d80ecf948d8e8b64bc2e73f3ea66b94a31.62.169.650604_112856.jpgd2d467878266235f36a44f15e014de9331.62.169.650604_112906.jpg

Dowód że nie edytowane ;)

478d456facbfe01e0b0170eb0622ec5431.62.169.65hehe.PNG

Ps. Wojtek, gdybyś mógł, nie spam mi już na gg o Twoich problemach z alkoholem, przyznam, że Ci współczuję, ale nie czuje się zbyt dobrze słuchając Twojego żalenia. Ostatni raz Ci napiszę. Radzę zapisać się na odwyk :)

Opublikowano

I co ty tu szczeniaku przedstawiasz ? pokaż mi rozmowę a nie bony biologa. :D :D :D

Nie rób z siebie kretyna zza komputera, bo nigdy nie zapomne twoich słów "wojtek ja nie wejde na ts" bo się wstydzę swojego głosu:D To fakt brzmisz jak kastrat, a swoimi postami pokazujesz jak bardzo jesteś podłym gnojkiem, który został wypieprzony na zbity pysk z virtuala, a swoim skamłaniem wyprosił gm na serwerze neverius którego po 2 miesiącach doprowadził do upadku.

Myślę wszyscy już sobie wyrobili zdanie jakim to jesteś gnojem.

To Tyle beabe, szkoda mojego czasu na pisanie z takim kretynem, no chyba że chcesz to podeślę linki do tematów w których gdy byłeś moderatorem forum virtuala, wychwalałeś serwer pod niebiosa.

Ahahahahaha :D Powiedz mi który gracz zadaje takie dmg, po bonach biologa :D

Tekst

"wojtek ja nie wejde na ts" bo się wstydzę swojego głosu:D

NIGDY nie miał miejsca, więc Ty nie rób z siebie kretyna :)

Twój Robercik mi sprzedał bransoletkę, i teraz się wykręcasz, tak? ;)

Ja wypieprzony z virtuala? Ahaha !!!!! Sam odszedłem, nie miałem zamiaru zapierdzielać dla serwera, który nie ma przyszłości ;)

Jeszcze raz mi napisz coś na gg, a bloka wyłapiesz ;)

Opublikowano

Nie rób smarkaczu bałaganu w temacie, bo jesteś w takim wieku że 3 klapsy na gołą dupe załatwiły by sprawę, ale jak widać mocny jesteś zza monitora.

Bay dorastający zboczeńcu.

Brakło argumentów? Jak mi przykro :(

Niestety dla Ciebie, ja piszę prawdę o serwerze ;)

Jak obiecałem tak zrobiłem, blok na gg. Nie mam zamiaru więcej dostawać propozycji, abym przestał pisać prawdę o serwerze. Jesteś na tyle bezczelny, że zamiast przeprosić to proponujesz mi pieniądze...

Opublikowano

Brakło argumentów? Jak mi przykro :(
Niestety dla Ciebie, ja piszę prawdę o serwerze ;)
Jak obiecałem tak zrobiłem, blok na gg. Nie mam zamiaru więcej dostawać propozycji, abym przestał pisać prawdę o serwerze. Jesteś na tyle bezczelny, że zamiast przeprosić to proponujesz mi pieniądze...

x
Opublikowano

Ale bozia mamę pokarała że takie coś jak ty przyszło na świat. Napisz jeszcze słowo i leci raport z info kiedy byłeś kidmodem udostępniałeś adresy IP użytkowników mpcfotum.

Ahahahahahahaha :D

Rozbawiłeś/aś mnie :D

Nie no padam :D :D :D :D :D

Wyobraź sobie, że ja jako kidmod nie widziałem adresów IP ;)<3

W dodatku odgrzewasz kotlety sprzed roku prawie :D

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadam ! ! :D :D :D

Opublikowano
swoimi postami pokazujesz jak bardzo jesteś podłym gnojkiem, który został wypieprzony na zbity pysk z virtuala, a swoim skamłaniem wyprosił gm na serwerze neveriu

Nie wiesz to się nie wpierdalaj bo ci źle się to skończy .

Opublikowano

No proszę zjazd inteligencji upadłego serwera neverius :D:D:D Usama ext moderator no proszę to wiele wyjaśnia skąd ten gnojem miał adresy IP użytkowników mpc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...