Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] VirtualMT2

m2tti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GOLGI przestań lizać dupe administracji , lub chociaż staraj się to ukryć . :)

UP

Oni jej nie zaprzestaną chyba nigdy , bo potrafią zrozumieć paru rzeczy , ale cóż - są ludzie i parapety .

Ale błagam , robić multi by sobie pozytywne opinie na temat serwa wystawiać i bronić się (+lajki sb dawać)? <facepalm>

Dobra , ja już temat skończyłem , róbcie co chcecie tylko prawda wyjdzie wcześniej czy później (albo już wyszła , a wy próbujecie to zatuszować wszelkimi dostępnymi środkami)

Bye , szanowny "Panie dorosły 15 latku aka wielki kozak przez kabel od internetu"

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do Dupy ? Nawet na serwer nie wszedłeś skąd to wiem ? hmm może dlatego że nie ma kd+9 inteligecie... Wejdzie skomentuje i nawet nie pomyśli...

Wymieniaj zobaczymy co jeszcze wymyślisz :] KD miały być lecz nie ma :> można spotkać statusowe ale nikt tego nie robi ;]

Nie ma kd +9?Koxu mi kur*a rozbierdolił 550k z duchowego.Mówie żeby mi pokazał broń, a tu kd ninja +9,wiec...Zamknij ryj bo pogadamy inaczej.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Ja Ci mówiłem Wojtku, że Joanna22 dawała dowody nie jedene, a musisz to przyznać, że navi latało lata i latać będzie po serwerze bo po prostu to dla was dodatkowy zarobek , a , że kłócisz się jak to Ty ujmujesz z 'gnojkami którym dopiero rosną włosy na jajkach'' to też jesteś na ich poziomie <3 więc, czasem poczytaj to co piszesz.

no i zaraz Wojtuś się zbulwersuje i zacznie pisać wszystko to samo co w ostatnich 100 postach na teamt VirtualMT2.. B)

558262b0he20icne.gif
Opublikowano

Wiecie, oni bronią to z czego coś mają, jednak większość graczy zauważa to co tam się dzieje i raczej nie będzie kontynuować gry.

Święta racja!!!

78491683556007265100.jpg
.. I need a hero
Opublikowano

Takie dowody to sobie w 40 liter wsadź nadal czekamy na dowody z handlem GM'a i gracza !!!!

Dlaczego kurwa pokazujecie jakieś SS itemów w EQ a nie przy handlu, przecież to lepszy dowód kręcicie jak pojebani

Pozdrawiam z PAINT <3

sygnatura3k.png

Opublikowano

Ale powiem wam tak szczerze że do chuja prowadzi ta dyskusja, każdy kto grał, chociaż bardziej i siedział na ts, wie co działo się na serwerze. Działo bo nie wiem jak jest teraz, można tak napierdalać 30 stron, jest eq z navi, potem że nie ma eq z navi i tyle, kto wyraził swoją opinie, to już to zrobił. Kłótnie i tak wam chuja dadzą, ja np, wiem że było eq z navi, ale raczej nie zniknęło bo jak.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Pokazywać dowody, czas start, nagroda: tygodniowa wycieczka last minute w Egipcie dla dwóch osób :D Jeśli ktoś coś ma niech pokaże mi to na handlu. Myślę że taka nagroda jest więcej coś warta niż itemy o których piszecie, w przeciwnym wypadku skończcie tą beznadziejną i niepotrzebną dyskusję. To chyba kusząca propozycja :D Myślę że nagroda jest wspaniała a właściciel itemu o którym w kolo pieprzycie zyska dużo więcej niż jakieś tam eq.

Dowody w postaci SS na handlu ze mną w grze. Moja propozycja jest bezterminowa :)

a potem napiszesz do moda żeby wyczyścił temat?

Nie tyle co takie eq z navi, tyle co np kd+9 a potem mówicie że sami zrobili. każdy wie jak jest.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Nie ma kd +9?Koxu mi kur*a rozbierdolił 550k z duchowego.Mówie żeby mi pokazał broń, a tu kd ninja +9,wiec...Zamknij ryj bo pogadamy inaczej.

Teraz to kolego mnie rozwaliłeś ^^ i kolejny z typu nie umiem grać to napisze na serwer. 550k mmm szkoda że ja walne 600k na luzie.

Kd +9 ? może i o nich jest napisane ale nie można ich robić a jak widziałeś to podaj nick tego Twojego ''Koxa'' co go ma.

I straszyć to możesz kolegów z podstawówki gimnazjum czy gdzie Ty tam chodzisz. Mnie jedyne co to możesz rozbawić :D

Tyle ode mnie 3maj się wielki Koxie ;>

GOLGI przestań lizać dupe administracji , lub chociaż staraj się to ukryć . :)

Hah dla Was bronienie serwa od waszych fantazji o navi to jest podlizywanie się Adminowi ? :P

PS. podlizywać to może wy się zacznijcie bo coś mi się wydaje że dostaliście bana na serwie i teraz coś was boli ^^

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Dokładnie irek został wyjebany z serwera. Gówniarz się ślini a pcha się na GM'a. Ładny obciach.

A reszta tej bandy to jakieś oszołomy bez wiedzy na temat serwera.

Ten napisze : A ten miał kd+9 bo mi 600k strzelił.... Kolego ja to 800k z kd +7 walne zobacz na forum VirtualMT2 jakie są rekordy i z jakimi KD.

Jeden przygłup napisze coś durnego, a jeden z drugim chodzi i powtarza.

PS. Bez dowodów możecie sobie pisać co chcecie, robicie tylko pośmiewisko z siebie. A my popijając kawę mamy kupe śmiechu :D

sygnatura3k.png

Opublikowano

Dokładnie irek został wyjebany z serwera. Gówniarz się ślini a pcha się na GM'a. Ładny obciach.

A reszta tej bandy to jakieś oszołomy bez wiedzy na temat serwera.

Ten napisze : A ten miał kd+9 bo mi 600k strzelił.... Kolego ja to 800k z kd +7 walne zobacz na forum VirtualMT2 jakie są rekordy i z jakimi KD.

Jeden przygłup napisze coś durnego, a jeden z drugim chodzi i powtarza.

PS. Bez dowodów możecie sobie pisać co chcecie, robicie tylko pośmiewisko z siebie. A my popijając kawę mamy kupe śmiechu :D

Hah... Rekordy w graczy bez ekwipunku, bonów itp. gościu zastanów się co piszesz... Jeżeli mam kd+8 wita i inta+7 w zbrojce na surce BM a gościu mnie na hita sćiąga z full abs i ochronką to coś jest tu nie tak, nie polecam grać tutaj m.in. z tego powodu. Jak były OX to czekając przy Urielu 10 min. przy ogłoszeniu że można wejść na event, on nie przenosił to też jest coś nie tak, tylko wybrane osoby wchodziły na OX z lvl 160+, więc mi kurwa nie pierdol, że serwer fajny skoro nawet podczas eventów faworyzuje się "TOP" graczy, jeżeli ktoś dla czystej przyjemności chce pograć to mu nie zabraniam, możecie poczytać na forum Virtuala co się tam dzieje, a no tak zapomniałem Admin każdego posta i temat, który psuje reputacje serwerowi USUWA!

@EDIT:

tak samo ja moge powiedziec ze moim ojcem jest papiez ... kilka osob to potwierdzi i co ? ; o

bez dowod nie pogadamy

Teraz to dojebałeś, widzę wiedza na temat naszej wiary jest ci znikoma

h6IduA1.png

Opublikowano
możecie poczytać na forum Virtuala co się tam dzieje, a no tak zapomniałem Admin każdego posta i temat, który psuje reputacje serwerowi USUWA!

<>-- polać mu !! <3 <3 <3 krótko i na temat, dokładnie ;) ;) :* vvv6 :)

78491683556007265100.jpg
.. I need a hero
Opublikowano

Hah... Rekordy w graczy bez ekwipunku, bonów itp. gościu zastanów się co piszesz... Jeżeli mam kd+8 wita i inta+7 w zbrojce na surce BM a gościu mnie na hita sćiąga z full abs i ochronką to coś jest tu nie tak, nie polecam grać tutaj m.in. z tego powodu. Jak były OX to czekając przy Urielu 10 min. przy ogłoszeniu że można wejść na event, on nie przenosił to też jest coś nie tak, tylko wybrane osoby wchodziły na OX z lvl 160+, więc mi kurwa nie pierdol, że serwer fajny skoro nawet podczas eventów faworyzuje się "TOP" graczy

Kolego nie wystarczy abs w 5 bonach żeby nie padać na ''hita'' zrób sobie w końcu eq z 6/7 bonem i przestań się żalić że padasz bo eq nie masz.. nie jednego spotkałem takiego co pisał że ma full abs i najlepsze eq a padał na duchowe.

OX jest zawsze od 120 lvl więc nie pisz że same 160 wchodzą i TOP-ka to na pewno nie jest 160+ bo 160 wbija się bez żadnego problemu.

Jak już macie polecać serwa lub nie to przynajmniej się dowiedzcie co się dzieje na serwerze a nie od tak piszecie bez podstaw

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

Kolego nie wystarczy abs w 5 bonach żeby nie padać na ''hita'' zrób sobie w końcu eq z 6/7 bonem i przestań się żalić że padasz bo eq nie masz.. nie jednego spotkałem takiego co pisał że ma full abs i najlepsze eq a padał na duchowe.

OX jest zawsze od 120 lvl więc nie pisz że same 160 wchodzą i TOP-ka to na pewno nie jest 160+ bo 160 wbija się bez żadnego problemu.

Jak już macie polecać serwa lub nie to przynajmniej się dowiedzcie co się dzieje na serwerze a nie od tak piszecie bez podstaw

Wiesz dla mnie full abs to także 6/7!(chyba że go nie ma). Skończ już lepiej pisać głupoty, ja ostrzegam przed grą na tym serwerze.

h6IduA1.png

Opublikowano

Ty sobie możesz ostrzegać ułomie. HAHAHAHAHA wybrani tylko wchodzą na OX LEŻĘ !!! :D :D :D

Może powiesz że GM przywołuje jeszcze dla pupilków na evencie górniczym żyły z których leci więcej rudy HAHAHAHAHA debil :D

sygnatura3k.png

Opublikowano

Ty sobie możesz ostrzegać ułomie. HAHAHAHAHA wybrani tylko wchodzą na OX LEŻĘ !!! :D :D :D

Może powiesz że GM przywołuje jeszcze dla pupilków na evencie górniczym żyły z których leci więcej rudy HAHAHAHAHA debil :D

Debilem to możesz nazywać swojego ojca za to, że spłodził ciebie... Jeszcze jedno, to dlaczego z kumplami jak graliśmy nie mogliśmy wbić ani razu, a próbowaliśmy z 10 razy na 150+lvl? Odpowiedz mi... Wyłącz pogrubienie czcionki i nie udawaj inteligentnego. Czy ty masz tak najebane w bani, że nie możesz zrozumieć słów, które piszę? Oglądać OX mogłem za każdym razem, tyle że biorący w nim udział mieli 200+ lvl i ja się pytam to jest serwer na który mają wejść nowi gracze? Po co? Żeby się zdenerwować i czytać twoje wypociny, jaki to serwer jest wspaniały, bo uderzyłeś 500k w gościa bez eq? Żenada, jak już wielokrotnie pisałem, OSTRZEGAM PRZED GRĄ NA TYM SYFIE, NIE WARTO...

h6IduA1.png

Opublikowano

Tak, tak nie grajcie, zapraszasz pewnie na swój serwer Tibia 2012 !! nowość kurwa HAHAHAHA

To że na OX nie mogłeś wejść to po prostu nie miałeś wymaganego lvl na mape (OX jest zawsze od 120lv).

To że ty jesteś na tyle durny żeby wbić 90lvl i bawić się w pisanie żal i lol w m1 u niebieskich bo pewnie tam grałeś po twoim toku myślenia.

A na ZUO wszedłeś? czy miałeś zablokowany pierścień TP bo GM zrobił dla pupilków?

PS. Pokaż mi ss na którym są osoby z Lv.200+ i tylko oni

sygnatura3k.png

Opublikowano

Wiesz dla mnie full abs to także 6/7!(chyba że go nie ma). Skończ już lepiej pisać głupoty, ja ostrzegam przed grą na tym serwerze.

Hmm głupoty :> Wystarczy brak 10% abs w 6/7 i każdy zjedzie Cie bez oporu:) w eq<1-5> nie będziesz miał 30% abs i na hity Cie mam :> Będziesz miał 50% na blok ciosu w eq i znów Cie jadę na hity jak chce ^ ^ a jeśli nic nie masz na trucie to na trute Cie zabije :]

Więc zastanów się jakie masz eq :>

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

Hmm głupoty :> Wystarczy brak 10% abs w 6/7 i każdy zjedzie Cie bez oporu:) w eq<1-5> nie będziesz miał 30% abs i na hity Cie mam :> Będziesz miał 50% na blok ciosu w eq i znów Cie jadę na hity jak chce ^ ^ a jeśli nic nie masz na trucie to na trute Cie zabije :]

Więc zastanów się jakie masz eq :>

No więc nawet się nie opłaca grać... Jeżeli myślisz, że miałem eq z 30% abs to sie mylisz, zawsze robie po 60%(a jak są po 25% to 100%...). Skończ już z tym gadaniem i sobie lepiej pograj w virtualmt2.

Tak, tak nie grajcie, zapraszasz pewnie na swój serwer Tibia 2012 !! nowość kurwa HAHAHAHA

To że na OX nie mogłeś wejść to po prostu nie miałeś wymaganego lvl na mape (OX jest zawsze od 120lv).

To że ty jesteś na tyle durny żeby wbić 90lvl i bawić się w pisanie żal i lol w m1 u niebieskich bo pewnie tam grałeś po twoim toku myślenia.

A na ZUO wszedłeś? czy miałeś zablokowany pierścień TP bo GM zrobił dla pupilków?

PS. Pokaż mi ss na którym są osoby z Lv.200+ i tylko oni

Widzę, że na każdy mój post masz odpowiedź, szkoda tylko że piszesz głupoty. Wiesz w przeciwieństwie do ciebie mam kolegów, z którymi wolę iść na piwo, pograć w piłkę, a ty siedzisz w domu i myślisz co by tu zrobić, żeby mieć lepsze eq. Rozmowa z tobą do niczego nie prowadzi. Jak ci tak bardzo zależy to sobie tam graj, ja niekogo nie zmuszam, lecz ostrzegam. 120lvl to 4h grania na tym serwie i prawdopodobnie na 90lvl pokonał bym cię w pvp. SS ci nie dam, bo nie mam, a na pewno nie powrócę na serwer gdzie nowy gracz musi siedzieć dziennie po 10h, żeby coś osiągnąć. Także kończę dyskusję z tobą i kolegom niżej, bo nie zamierzam marnować czasu na bezsensowne rozmowy z idiotą, który wszystko wie lepiej, bo siedzi tylko przed komputerem, życzę ci miłej gry na tym privku...

P.S. Dowody były tylko nagle Gamus temat wyczyścił, ciekawe.

h6IduA1.png

Opublikowano

I jak tu zarabiac. ?? Gldia od którego lv. ??

Tu masz odpowiedz na Twoje pytanie :)

To jak opłaca się grać bo na razie wasze kłótnię widzę.

Opłaca się :]

GoLGis

GoLGis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...