Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] VirtualMT2

m2tti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi nie wierzyć, ale to było też dosyć dawno, była tam jakaś GMKA, głównie dlatego że to była chyba dziewczyna GA, miała prywatną postać dostałem kurwa od niej z łuku na 1 lvl ze strzaly jakieś 1000000000dmg, możecie nei wierzyć, wszedłem potem na ts i mówiła tam przy wszystkich że na tej postaci nawet jej ojciec chce grać. Może się zmieniło, ale eq z navi kto wie ten wie że bynajmniej latało, ssów wam nie dam, bo nie robiłem. Chodzi mi głównie o to dmg, pamiętam jeszcze że każdy GM miał przydzielone dla siebie królestwo i jedno z nich było bardziej dopingowane a inne mniej, więcej eventów, kd+8/9 nie pamiętam czy 9 były w nagrodach ox.. ogólnie to kiedyś wystarczyło postawić na noc kamera /bot i rano miałeś na oss+9 z kd 7

to nie jest żaden hejt, bo wierzyć mi nie musicie, nie mam nic do teamu, ale wiem jak było. teraz może jest inaczej.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie , oni po prostu k***a nie potrafią przyjąć do wiadomości , że navi krąży po serwerze i tyle . Dziwię się że ludzie tam grają . Pograłem m-sc i zrezygnowałem , bo serwer full pod IS , tak jak wspomniałem eq z navi...

vckat - widać , że zgrywasz kozaka i "Boga" przez kabel , ale zapewne w "rl" to bym mógł Tobą co najwyżej podwórko pozamiatać . Myślisz , że jak każdego zrównasz z ziemią to jesteś nie wiadomo kim? Może w końcu przyszedł czas na to , byś to Ty został z nią zrównany , bo to , co się dzieje tam to jest PO-RA-ŻKA!

Wszystkim odradzam grę tam , już lepiej pójść z kumplami na piwko , albo poczytać .

Pozdro , pjona .

A administracje yebać . :)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

UP.

Swoim postem pokazałeś jak wielka przepaść nas dzieli. Wypada tylko dopisać z takim debilem jak ty nie będę polemizował, do póki nie pokażesz mi na handlu w grze takiego eq.

Ps. myślę że słowo debil idealnie pasuje do określenia Twoich postów i w żaden sposób ciebie nie obraża

Opublikowano

UP.

Swoim postem pokazałeś jak wielka przepaść nas dzieli. Wypada tylko dopisać z takim debilem jak ty nie będę polemizował, do póki nie pokażesz mi na handlu w grze takiego eq.

Ps. myślę że słowo debil idealnie pasuje do określenia Twoich postów i w żaden sposób ciebie nie obraża

Oh , rly? Idę się powiesić . xD

Debil , ohohohohoho! "mocne" słowa . Tylko wiesz co? Jest mały problem , bo sam nim jesteś . Cały czas to pokazujesz w sytuacjach , które opisałem w moim wcześniejszym poście . :)

Naprawdę jara Cię to , że każdego opier*alasz za przeproszeniem błotem i udajesz świętego , bo każdego z administracji bronisz ? C'mon bro , przyznaj się do błędów jakich popełniłeś dobierając sobie ludzi .

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Nie , oni po prostu k***a nie potrafią przyjąć do wiadomości , że navi krąży po serwerze i tyle . Dziwię się że ludzie tam grają . Pograłem m-sc i zrezygnowałem , bo serwer full pod IS , tak jak wspomniałem eq z navi...

vckat - widać , że zgrywasz kozaka i "Boga" przez kabel , ale zapewne w "rl" to bym mógł Tobą co najwyżej podwórko pozamiatać . Myślisz , że jak każdego zrównasz z ziemią to jesteś nie wiadomo kim? Może w końcu przyszedł czas na to , byś to Ty został z nią zrównany , bo to , co się dzieje tam to jest PO-RA-ŻKA!

Wszystkim odradzam grę tam , już lepiej pójść z kumplami na piwko , albo poczytać .

Pozdro , pjona .

A administracje yebać . :)

Tak... Serwer pod Is ciekawe... Wygrałem turniej pvp po roku przerwy w grze nic nie miałem z IS....

Śmiać mi się chce jak czytam żale ludzi że serwer pod IS. Każe Ci ktoś kupować coś z Is? wszystko można dostać od graczy ale cóż lepiej siedzieć na forum i pie*dolić bez sensu za przeproszeniem.

Pokaż kolego chociaż jeden SS na którym widzisz eq z navi bo pisać każdy umie udowodnić nikt :)

Grałem,hmm z 3 tygodnie i odszedłem , dlaczego ? dlatego że zauważyłem że serwer jest całkowicie zależy od IS.

Pamiętam tą broń maczuge, kogo nie spytałem to każde że IS'u. murzyńskie bony tam wchodziły, sam osobiście 55 średnie wbiłem w maczudze ( BS ) - maczuge dostałem od miłego pana który powiedział że ma tego wkur** i troche.

Wybonowałem dość dobrze eq, ( pod pvp ) ale rzadko co wygrywałem bo przyszedł jakiś kolo i nie wiadomo jak i co , pociągnął mi jednym hitem całe życie i w kurr**** miałem na -..

Nie polecam osobiście.

Kolejny uwierz mi że samą maczuga dużo nie zrobisz. no dobra wybonowałeś sobie eq wszystko fajnie ładnie tylko wystarczy brak 20% abs i Cie nie ma.

za mało grałeś żeby sie wypowiadać na temat serwa no i kosmicznego DMG które macie w paincie albo w waszych głowach.

PS. pewnie i ja bym Cie zdjął na tego ''hita''

A no i kolego jak myślisz że wybonowane eq i kd witala +6 wystarczy na cały serwer to coś nie wyszło :D

Gram trochę i nie ma takiej osoby która by mnie zdjęła na ''hita'' więc pozdro dla Twojego eq :)

Gdyby każdy początkujący gracz myślał tak jak Ty to pół serwa co wali 50k+ by miało navi ^^

Pozdr GoLGis :P

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Ja powiem jedno na każdym założonym temacie o virtualu Wojtuś jesteś ciśnięty i przegrywasz... a, że on ma 14 lat i może jest gejem i ,że Ty masz problem z czystą , to Gówno to kogo interesuje . Co do Ciebie Wojtek, zachowujesz się gorzej niż on i nie liczy się wiek tylko kultura i to co ma sie w głowie, ja już tyle razy wypowiadałem się na temat virtuala tyle razy zostałeś shejtowany na PW... nawet jeżeli 14 lat chłopak ma to i tak mądrzejszy od Ciebie ..

a Co do serwera Nie Polecam (: Admini tylko o to chodzi, ogółem serwer najlepszy na jakim grałem ale to jeszcze z 2 lata temu .

Strzałka ;]

558262b0he20icne.gif
Opublikowano

Słuchaj przyszedłeś nabijać posty ?

Pokaż mi jakiekolwiek dowody dzieciaku to wtedy z miłą chęcią z Tobą popolemizuję i odpowiem na wszystkie pytania, w przypadku kiedy rzucasz jakieś oskarżenia, które jak się domyślam kierowane są zazdrością Twoje słowa są xyz warte, a jedynie służą tylko kiepskiej próbie popsucia reputacji serwerowi.

Więc wiesz, dajesz dowody i rozmawiamy, a nie kierujesz się starym jak świat serialem "Tata a Marcin powiedział...."

Opublikowano

Fatal1ty

jeszcze nic tu nie pokazałeś, poza tym iż pokazałeś tutaj wszystkim że ze swojej buzi zrobiłeś pupę.

Zrobiłeś tu jakiś najazd na moją osobę kompletnie nie popartą żadną merytoryczną dyskusją ani jakimikolwiek dowodami.

Więc jeśli rozumiesz o czym piszę spłyń z tematu, a podwórko możesz sobie pozamiatać rodzinnym rynsztokiem w którym zostałeś jak widać wychowany.

HAHAHAHAHAHA , ja nie wiem , Ty miałeś jakieś ciężkie dzieciństwo , że cały czas "nawijasz" o "rodzinnym rynsztoku" ? CZŁOWIEKU , przejrzyj w końcu na oczy!

Obrażając każdego nic nie zdziałasz (tym bardziej cisnąc po rodzinie) . Szczyt chamstwa , prostactwa i bezczelności . Ciekawe co Ty byś robił , gdyby każdy Tobie jechał po rodzinie , co?

Bo napewno by to po Tobie nie spłynęło .

Tyle w temacie . :)

I polecam w końcu wyjść z domu czy gdzie Ty tam mieszkasz i przewietrzyć mózg troche , bo ładnie masz zjarany .

Tak... Serwer pod Is ciekawe... Wygrałem turniej pvp po roku przerwy w grze nic nie miałem z IS....

Śmiać mi się chce jak czytam żale ludzi że serwer pod IS. Każe Ci ktoś kupować coś z Is? wszystko można dostać od graczy ale cóż lepiej siedzieć na forum i pie*dolić bez sensu za przeproszeniem.

Pokaż kolego chociaż jeden SS na którym widzisz eq z navi bo pisać każdy umie udowodnić nikt :)

Ble , ble , ble , ciągle ta sama gadka ...

Ja powiem jedno na każdym założonym temacie o virtualu Wojtuś jesteś ciśnięty i przegrywasz... a, że on ma 14 lat i może jest gejem i ,że Ty masz problem z czystą , to Gówno to kogo interesuje . Co do Ciebie Wojtek, zachowujesz się gorzej niż on i nie liczy się wiek tylko kultura i to co ma sie w głowie, ja już tyle razy wypowiadałem się na temat virtuala tyle razy zostałeś shejtowany na PW... nawet jeżeli 14 lat chłopak ma to i tak mądrzejszy od Ciebie ..

a Co do serwera Nie Polecam (: Admini tylko o to chodzi, ogółem serwer najlepszy na jakim grałem ale to jeszcze z 2 lata temu .

Strzałka ;]

Wtf? Gejem nie jestem , to nie wiem do czego to napisałeś . -,-

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Ble , ble , ble , ciągle ta sama gadka ...

Nie Ble , ble ,ble ... daj dowody a nie pierd*olisz smuty że Navi wstaw chociaż jeden SS :>

Takie durnoty to i ja mogę pisać w każdej prezentacji na MPC że eq z Navi panuje na serwie ^ ^ i będę miał to samo co Ty brak dowodów i puste słowa :]

A i zapomniałem będę mógł tak jak Ty psuć reputacje serwa na czym Ci zależy tylko.

Więc jak masz pisać takie bzdety daj ss i temat się zakończy i rozwieje wszelkie wątpliwości :)

Zostało mi tylko poczekać na coś czego nie masz ^ ^

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

Słuchaj przyszedłeś nabijać posty ?

Pokaż mi jakiekolwiek dowody dzieciaku to wtedy z miłą chęcią z Tobą popolemizuję i odpowiem na wszystkie pytania, w przypadku kiedy rzucasz jakieś oskarżenia, które jak się domyślam kierowane są zazdrością Twoje słowa są xyz warte, a jedynie służą tylko kiepskiej próbie popsucia reputacji serwerowi.

Więc wiesz, dajesz dowody i rozmawiamy, a nie kierujesz się starym jak świat serialem "Tata a Marcin powiedział...."

Znów zaczynasz boże.. jakim to trzeba byc egoistą .. nie przyznać się do błędu gdy wszyscy o nim wiedzą. Reputacja serwera wiesz gdzie to mam ??.. ten twój serwer chuja wart, a te niby ''tata a marcin powiedzia'' to masz na pw (: przeczytaj nasze wczesniejsze rozmowy...

Zawsze Dowody Dowody, stary dam dowody mówisz o to nie przerobione o to haha biolog czy inne pierdolenie człowieczku Joanna22 dał/a ss eq navi itp.. a Ty od razu na starego jej wymyslales czy chuj wie co , wiec lamusku ja Cię pytam kurwa może Ty dasz jakis dowod ze tak nie jest ?:> czekam !

558262b0he20icne.gif
Opublikowano

Co do mnie do serwera nic nie mam grałem na nim wtedy gdy on wystartował i grało się w miarę dobrze ale jak grało już coraz więcej graczy grało się coraz bardziej do ,,dupy,, na dzień dzisiejszy odradzam ci grę na tym serwerze.

Opublikowano

hmm dobra, niech bedize ze wam "wierze" .

poprosze ss eq z "navii" ;) wtedy uwierze.

Zastanów się, jak moge pokazać ci ss jak ich nie robiłem i nie gram już tam od 3-miechów...

Nie Ble , ble ,ble ... daj dowody a nie pierd*olisz smuty że Navi wstaw chociaż jeden SS :>

Takie durnoty to i ja mogę pisać w każdej prezentacji na MPC że eq z Navi panuje na serwie ^ ^ i będę miał to samo co Ty brak dowodów i puste słowa :]

A i zapomniałem będę mógł tak jak Ty psuć reputacje serwa na czym Ci zależy tylko.

Więc jak masz pisać takie bzdety daj ss i temat się zakończy i rozwieje wszelkie wątpliwości :)

Zostało mi tylko poczekać na coś czego nie masz ^ ^

Nie chcesz nie wierz, to tylko od Ciebie zależy... Jeżeli kilka osób pisze o eq z navi to coś musi być, nie pisz już wstaw ss, a tak poza tym to lizać d... administracji możesz gdzie indziej i to się tyczy też tych co bronią serwer'a, jeżeli gra się wam tam fajnie to grajcie, ja ostrzegam ludzi przed syfem...

h6IduA1.png

Opublikowano

Co do mnie do serwera nic nie mam grałem na nim wtedy gdy on wystartował i grało się w miarę dobrze ale jak grało już coraz więcej graczy grało się coraz bardziej do ,,dupy,, na dzień dzisiejszy odradzam ci grę na tym serwerze.

No kolego rządzisz z tego co napisałeś zrozumiałem że serwa nie polecasz bo gra dużo ludzi. polecam zrób sobie hamachi będziesz grał sam będzie fajniee ^^

Nie chcesz nie wierz, to tylko od Ciebie zależy... Jeżeli kilka osób pisze o eq z navi to coś musi być, nie pisz już wstaw ss, a tak poza tym to lizać d... administracji możesz gdzie indziej i to się tyczy też tych co bronią serwer'a, jeżeli gra się wam tam fajnie to grajcie, ja ostrzegam ludzi przed syfem...

Lizać d.. ? haha to że chce zobaczyć to wasze navi oznacza że sie podlizuje adminowi ? widzę wy wszyscy jesteście siebie warci ^^

Jeden wkleja swoje piękne obrazki z painta z rekordami < widać nawet które cyferki są wklejone>

Drugi w to uwierzy i taka osoba jak Ty robi to samo i wychodzi wielkie '' NAVI '' ;>

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

Serwer do d**y i tyle.Powod? Kd +9 na tego typu serwerze,dużo dzieci mam wymieniac dalej?Zajęło by to całą jedną stronę.Gry na serwierze nie polecam.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Serwer do d**y i tyle.Powod? Kd +9 na tego typu serwerze,dużo dzieci mam wymieniac dalej?Zajęło by to całą jedną stronę.Gry na serwierze nie polecam.

Do Dupy ? Nawet na serwer nie wszedłeś skąd to wiem ? hmm może dlatego że nie ma kd+9 inteligecie... Wejdzie skomentuje i nawet nie pomyśli...

Wymieniaj zobaczymy co jeszcze wymyślisz :] KD miały być lecz nie ma :> można spotkać statusowe ale nikt tego nie robi ;]

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

że Ty masz problem z czystą

Padłem :D

Jutro dam Wam Panowie lajki, dziś limit się skończył ;)

Wojtek, widzisz, ludzie poznają prawdę o serwerze.

Zatapiaj smutki, zatapiaj ;)

Opublikowano

Czekamy na dowody w postaci handlu z GM na VirtualMT2 od irka ......... uwagaaaaaa i ??????

Nie zapomnij skombinować nowej wymówki o udostępnianiu IP osobom trzecim gdy byłeś Kid'em :)

sygnatura3k.png

Opublikowano

Nie zapomnij skombinować nowej wymówki o udostępnianiu IP osobom trzecim gdy byłeś Kid'em :)

Wymówka? Chłopie, jawnie pisałem, że dałem dwa adresy IP, których ja nie widziałem, a dostałem od innego moderatora ;)

Nie wiem co tu ukrywać ;)

To odbijemy piłeczkę i teraz ja ubiorę cię w takie buty które do ciebie idealnie pasują...

Irek udowodnij tu wszystkim że nie jesteś idiotą i zakompleksionym smarkaczem olanym przez wszystkich którym właziłeś w dupę.

Krótko i na temat smarkaczu twoje słowa bez dowodów są gówno warte.

Nikomu w dupę nie właziłem ;)

Tak tak, rób multi, albo rozdawaj eq z navi na serwerze tylko po to, aby ktoś się pozytywnie wypowiedział na temat serwera, albo negatywnie na mój temat ;)

A tak szczerze to przyznaj, nie nudzi Cie to? Mnie osobiście ta wojna znudziła, jeśli to w ogóle wojną można nazwać ;) Prawdę mówiąc, to piszę tu tylko dlatego, że się nudzę :D

No ale Wy zawsze mi humorka poprawiacie ;)

Przeproś mnie, i zakończymy tą dziecinadę, no chyba że Tobie to się podoba :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...