Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] VirtualMT2

m2tti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ireczku że tak się zwrócę oczywiście z małej literki bo z dużych liter nie zaczynam jak odpisuje do psa.

To że stoi obok Ciebie GM to nic nie świadczy że on Ci go dał, a po drugie nie ma to jak edycja w PAINT :)

Tak więc wypierdku mamuta, idź pograć w piłkę lub w chińczyka.

Ps. hahahah ale dał ss no nie mogę !! :D

Irek zawsze udostępniał adresy IP jak był Kid Modkiem ja to potwierdzam

sygnatura3k.png

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aahahahhahahahhaaahhahahhahhahahaha

Przestańcie bo padnę :D :D :D :D :D :D :D

Aaaaaa !!!!!

Wy to do kabaretu idealnie się nadajecie ! :D :D :D

Wojtek, Usamcio nie mógł mi tych IP dawać, gdyż, iż, ponieważ posty tamtych 2 użytkowników były tylko w metin2, a Usamcio miał moda w nos tale, więc nie widział ich IP. Nie ta bramka złociutki ;)

Opublikowano

Takie pierdolenie wsadź sobie w dupe i upchaj gałęziami :D:D Pamiętaj winny się tłumaczy ale skąd miałeś dostęp do IP uzytkowników to nas to nie interesuje, uświadamiamy wszystkim że udostepniałeś kilka osobom IP na negatywne skutki wobec użytkowników

sygnatura3k.png

Opublikowano

na negatywne skutki wobec użytkowników

Gdzie tu logika? Brak ładu i składu ;)

I ja tym osobom nie udostępniałem żadnych adresów ;) Do podstawówki nauczyć się zdania poprawnie składać ;)

Nie pisz do mnie "złociutki" , bo odnoszę wrażenie jak by pisał do mnie gey, a to mnie przeraża ponieważ masz dopiero 14 lat

Nie zmieniaj tematu złociutki ;)

Opublikowano

Dziecko drogie podawałeś, podawałeś a potwierdzą to inne osoby. Jak znajdą temat, ale pamiętaj irku zbirku jesteś, byłeś i będziesz kretynem który powtarza się od kilku miesięcy o jakieś EQ, ja wiem że kreskówki na Mini Mini itd.. Budzą u dzieci fantazje ale kolego nie pisz Rozprawki na MPC gdzie piszemy tu o grach a nie bajkach.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Ogarniasz? Ty się ogarnij i pisz z sensem nie zapominając dowodów.

Napisałem pokaż dowód że masz eq od GM na handlu

A ty pokazałeś jak uderzyłeś pare 'K' edytując w paint na kilka milionów ... Debila zrobiłeś z siebie i to konkretnego

sygnatura3k.png

Opublikowano

No znowu debil, trzymajcie mnie bo lece z krzesła. Zaraz wkleje Ci tego tu full i powiem że to są ss'y jak podrywasz facetów, też uwierzysz? Pomyśl co ty człowieku robisz 00000000 inteligencji .

sygnatura3k.png

Opublikowano

Dobre, dobre hahaha wpadłeś. No nie mogę tu wychwala a tu jedzie od najgorszych weź ty się schowaj do szafy imbecylu

Wiem, że się wpieprzę i wgl...Ale patrz na datę to było rok temu dzisiaj jest dzisiaj 19 lipca 2012 roku, a nie 22 sierpnia 2011 ;)

fea.gif

Opublikowano

Wiecie, oni bronią to z czego coś mają, jednak większość graczy zauważa to co tam się dzieje i raczej nie będzie kontynuować gry.

h6IduA1.png

Opublikowano

A przepraszam bardzo- co się dzieje, co autor ma na myśli bo nie bardzo rozumiem :huh:

Opublikowano

Chodzi właśnie że dzieje się i to dużo dzień w dzień 3,4,5 evetów z możliwością wygranej dla każdego gracza .

Do itemów Navi nie dostępu nawet GM . Pozdrawiam.

ps. irek schodzisz na dno z kazdym twoim durnym postem bez żadnych dowodów :)

sygnatura3k.png

Opublikowano

Grałem,hmm z 3 tygodnie i odszedłem , dlaczego ? dlatego że zauważyłem że serwer jest całkowicie zależy od IS.

Pamiętam tą broń maczuge, kogo nie spytałem to każde że IS'u. murzyńskie bony tam wchodziły, sam osobiście 55 średnie wbiłem w maczudze ( BS ) - maczuge dostałem od miłego pana który powiedział że ma tego wkur** i troche.

Wybonowałem dość dobrze eq, ( pod pvp ) ale rzadko co wygrywałem bo przyszedł jakiś kolo i nie wiadomo jak i co , pociągnął mi jednym hitem całe życie i w kurr**** miałem na -..

Nie polecam osobiście.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Grałem,hmm z 3 tygodnie i odszedłem , dlaczego ? dlatego że zauważyłem że serwer jest całkowicie zależy od IS.

Pamiętam tą broń maczuge, kogo nie spytałem to każde że IS'u. murzyńskie bony tam wchodziły, sam osobiście 55 średnie wbiłem w maczudze ( BS ) - maczuge dostałem od miłego pana który powiedział że ma tego wkur** i troche.

Wybonowałem dość dobrze eq, ( pod pvp ) ale rzadko co wygrywałem bo przyszedł jakiś kolo i nie wiadomo jak i co , pociągnął mi jednym hitem całe życie i w kurr**** miałem na -..

Nie polecam osobiście.

Eq z navi, ja osobiście też odszedłem z tego powodu, zrobiłem eq a tu gościu mi po 6kk walił ze skowytu, gdzie miałem full odpo. na magię, dzwony i wachlarze... Nie rozumiem tego, że im tak bardzo na kasie zależy.

h6IduA1.png

Opublikowano

Eq z navi, ja osobiście też odszedłem z tego powodu, zrobiłem eq a tu gościu mi po 6kk walił ze skowytu, gdzie miałem full odpo. na magię, dzwony i wachlarze... Nie rozumiem tego, że im tak bardzo na kasie zależy.

Słuchaj weź zaloguj się człowieku do gry i pokaż mi te eq z navi na handlu a będziesz najbogatszym człowiekiem na tym forum. A jak nie to skończ tą swoją idiotyczną dyskusję bo zaczyna się to już robić niesmaczne.

Opublikowano

Słuchaj weź zaloguj się człowieku do gry i pokaż mi te eq z navi na handlu a będziesz najbogatszym człowiekiem na tym forum. A jak nie to skończ tą swoją idiotyczną dyskusję bo zaczyna się to już robić niesmaczne.

Ale on pisze przecież, że ktoś mu walił po 6kk to nie znaczy chyba, ze sam ma takowe eq, żeby ci je pokazać, bo może np. nie jest kolejną osobą która bez eq z navi sobie już w grze nie poradzi hmm? -.-

fea.gif

Opublikowano

Jak czytam te wypociny to przykro się robi, pokaż mi ten item na handlu lub nie rób bałaganu w tym temacie, ponieważ w taki buty równie dobrze mogę ubrać i ciebie, pisząc takie pomówienia.

Nie wiem mam Ci wydać specjalny komunikat w polskim radiu ? czy jednak dotarł przekaz pisany ?

Opublikowano

Nie rozumieją że jakiś debil pokaże ss edytowany na pare mln i już wielki szał że niby eq Navi :D

Sam Administrator nie ma Navi na sobie a co dopiero jakiś GM, więc jaki kurwa wyciek na serwer ja się pytam.

Szkoda czasu na durne pisanie bo ułomy pierdolone nie czytają ze zrozumieniem :D :D :D

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...