Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MasTaHo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niestety ten av2 to taki niewypał ze ja pierdole szkoda słow gma nie było od momentu jak napisał newsa na forum o tym paczu zero kontaktu wyjebongo na serw a pomyslec ze serw mogl byc pro what's a shame ;/

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Avalonv2 się już skończył. Osób w m1 ch1 u czerwonych około 8. Główny gm prawdopodobnie na wakacjach. Serwerem rządzi Radex, który robi co chce + bardzo ogarnięci tutorzy, myślący, że [TuT] przed nickiem daj im specjalne uprawnienia. Dodatkowo dziwny unban dla pana Sstory. Nie wiem czy nowe zbroje i mapy, które są w planach przyciągną tu jeszcze kogokolwiek.

2mzof5.jpg
Opublikowano

avalon to moj pierwszy server na ktorym gralem... od dawna szukam jakiegos fajnego priva i wszystkie okazuja sie szajsem.... juz pobieram klienta i zobaczymy co avalonv2 mi zaoferuje;p

JurexGCW

Opublikowano

Kurdę, co to za gówno ? strona nie działa .... nie ma jak konta zrobić ... nie da się pobrać Klienta gry masakra totalna porażka ....

Opublikowano

galatka nie chce cie irytować , ale nie ma żadnego szamana z 99lvl.

btw. niby jaki bug na yang z monetami?

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gadacie na ten serwer nie wiadomo jak...a może zachęcie admina to prowadzenia tego serwaera nie narzekając tylko i pokażcie że chcecie grać to i on pokaże wam jakbyć pożądnym adminem.. ja gram mimo że 20 osób na serwie online bo wierze w ten serwer

Opublikowano

Po co wy odswiezacie te stare tematy?Ja sam osobiscie spedzilem ponad 20k minut na tym serwie i uwazam ze byla to strata czasu.Nie ludzmy sie serwer to dno i administracja tym bardziej

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer ma na tą chwile 1 online a jego GM jest bzykus.Naprawde bzykus to współtwórca najlepszego serwera na jakim grałem była to Novamt2 Syriusz.

a teraz jest na takim serwerze !?. bzykus coś tu nie tak... lepiej razem z kumplami z avalona zrób reaktywacje syrka.

PS:WIELE LUDZI CZEKA NA REAKTYWACJE bEZ NAURA TEŻ DAMY RADE CZEKAM NA REAKTYWACJE !!

Proszę o pokazanie tego bzykowi i na PW czy on jest na mpcforum

bardzo proszę!!!!

2ql8tpv.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten serwer juz nie istnieje. W tydzien ludzie wbili maxa, z full IS i serwer się skonczył. To jest nieudana reaktywacja jednego z najlepszych serwerow metina, ktora tez juz teraz nie istnieje. Pozdrawiam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Noo fakt Bzykuś... ,ehh szkoda Siriusa tyle wlozylem w niego czasu :) ale było warto z tej storny Shyios - Ce4 mielismy kontakt jeszcze nie dawno zas sie urwal jak to widzisz to napisz!

- Stary wyjadacz Siriusa "shyios"

Wiem ,że dostane wanra :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...