Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MasTaHo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy serwer jest stawiany pod zarobek i śmieszą mnie osoby, który oceniają serwer pod tym względem.

Drop yang jest rewelacyjny, oczywiście w dopierow red lesie jednak wbicie odpowiedniego poziomu i ekwipunku, które umożliwi nam expienie na tej mapie zajmie maksymalnie 5/6h.

wiesz wole milion epikow w Isie niz chocby 5 bon czy p. zareczynowy.. bo wlasnie to uniemowzliwa rozgrywke na jednym poziomie.. na elite jest bardziej rowna rozgrywka ni zna avalonie a dlaczego? dlatego ze tam w isie jest wszystko co da sie zrobic w grze a tutaj 5 bonu raczej nie wydropisz ;p

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kilkadziesiąt zł i mamy full eq i gra ogranicza się do expienia - co w tym fajnego ?

nie polecam servera, nic nowego, ten sam badziew co na większości serverów..

fenoment tego servera i główny atut to nazwa i tylko to przyciągło sporą liczbę graczy, bo kiedyś avalon był jednym z najlepszych serverow teraz jednak niczym się nie wryróżnia spośród dziesiątek tego typu serverow, a nawet odważe się napisać, że jest zacofanyw porównaniu do takich serverow jak balmora, draenor itd.

beztytuuacf.png

Opublikowano

O proszę , następny HARD .

Dziękuje , nie zagram .

Prezka 8/10 .

Kiedy wyjdzie jakiś dobry Easy...

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Najgorsze to, że jak padniemy włączymy np. silne i nie działa nam.. Lipka też że nie ma pierścienia tp, dodajcie to chociaż i naprawcie ten bug ze skillami.

Ten bug był na przełomie 2009 roku, ale nie w tym..

Jeszcze nie wbiłem a już mam złą opinie o serwerze.

Patrząc na komentarze innych graczy dot. yang & eq & IS mnie odstrasza.

Przynajmniej drop yang dajcie większy.

Ja pierdziele, wiesz co jest najgorsze? To, że nie myślicie.

Szybkość zaklęcia, mówi Ci to coś?

Na reszcie prywatnych serwerów masz naszyjniki +9, które dają minimum 20% speedu zaklęcia - dlatego silne Ci się ładuje na czas, a nawet trochę po.

@top

IS - ludzie kupują z is'u, ty możesz za yang, 5 bon kosztuje jakieś 10-15kk czyli jak dla mnie jeden mały spot w v2, tak samo oddawacz expa, po 50kk widziałem.

Mały drop yang, no, rzeczywiście mały, ponad 1kkk w v2, na 55 lvl'u w nie całą godzinę.

Nie oceniajcie serwera po komentarzach, jak wyżej wymieniony pan.

Opublikowano

Ok,wiec tak narzekacie na kase,rozumiem,tez mialem ciezko z kasa nawet na 75lv,ale mozna isc do red lasu podropic z pniakow,mozna do v2 na poczatku zrobic dropa,co do oddawacza expa kosztuje on 100kk,dla mnie sa to grosze,jednak wy musicie sie troszke napocic.Ja np.sie wybilem wbijajac fms'a sr 38 i sellajac pd,dostalem 40kk i juz bony do ladnego expa moglem zrobic,teraz to juz nie bede mowil,jednak mozna sie wybic z kasa,ale nie na niskich lv bez is'u,niestety.

Co do is'u,przeszkadzaja mi tylko hwangi,bo troche to wkurza ze osoba 50lv i hwanga ma,a druga musi wbic 1,2kkk +perly zeby zrobic(do tego stal i 25%).

Reszta w is'ie jest ok.

Co do dropu polecam:v2 poczatek,swiatynia koniec,dt,red las poczatek.

Pozdrawiam:D

sstwc.jpg

Opublikowano

gralem na avalonie i zagrac mam zamiar tym razem ale nurtuje mnie 1 r\rzecz i prosze o szybko odp...czy dziala tu bonusswicher????

jesli tak to chyba jednak podziekuje...

BS działa na każdym serwerze, także jeżeli nie grasz na serwerach na których ten syf działa to skończ grać w ogóle w metina.

Opublikowano

Dam wam dobry sposób na zarobek. Zróbcie sure 55-65lv kupie monete na 15dni+ moneta na 30min z IS i z jednego spotu w V2 leci 25-35kk.

Ja nie zagram nie chce wydawać kasy żeby osiągnąć coś na servie. Dziękuje:)

Opublikowano

Grałem , zagram jak od bugujecie ślub nie po to wydałęm 70 kk żeby kupić 2 pierścionki od kolesia który kupił je w is:)

Opublikowano

Dam wam dobry sposób na zarobek. Zróbcie sure 55-65lv kupie monete na 15dni+ moneta na 30min z IS i z jednego spotu w V2 leci 25-35kk.

Ja nie zagram nie chce wydawać kasy żeby osiągnąć coś na servie. Dziękuje:)

Mamy przykład co można mieć dzieki IS na tym serwie ...

Opublikowano

Nie polecam DDoS'uja inne serwery

Dowody przyznanie daroniana do ataku na Bl**dy,Can*ymt2

http://www.mpcforum.pl/topic/674067-daronian/

dostał za to perma i w wyjaśnieniu przyznał sie

szzz.jpg

mfcw.jpg

Trzymajcie sie od serwera z daleka

@topic

Serwer pod is,nie zagram,nie przypomina starego avalonu (jedynie z dropem yang haha<3)

oraz ze względu na Daroniana.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Spodziewalem sie czegos lepszego, serwer jest krotko mowiac "suchy", nic na nim nie ma, spodziewalem sie bynajmniej jednego eventu od czasu startu, do tego czasu, na innych serwerach, to na forum widze, co najmniej jeden event, nawet glupie szkatulki blasku ksiezyca, ale zawsze cos i cos ciagnie do tego grania, tutaj jest jedynie, dobic 105 lvl, zadnej satysfakcji, kocham serwery gdzie sa tylko jedne epiki, ale tu wieje nuda, zauwazylem, ze na poczatku gry gralo MNOSTWO osob, teraz w m1 jinno, sa pustki jak nigdy dotad, juz nawet na serwerze draenor, gdzie kiedy gralem to 50 % gry 50% przerw jest mnogo w m1, tam rowniez sa eventy... Tutaj nawet glupiego oxa nie zrobiliscie, nie mowie przeciez o zuo czy chuj wie czym, krocej nawet realizacja wychodzi tego, aniezeli oxa, ale czy jeden ox to tak duzo ? z 3/4? h przygotowania sadze, ze wam starczy + 1h na zrealizowanie projektu, raptem 4/5h roboty, ktora mozecie rozlozyc na poszczegolne dni, gracze chca czegos ciekawego, nawet ci, ktorzy chca poczuc klimat starego avalonu, czy tez pla. Na serwer przyciagla mnie jedynie nazwa, przejrzystosc publikacji serwera i mysl, ze to bedzie to cos, ale to nie jest fajne. Osobiscie chyba skoncze tutaj gre z kolega. Pozdrawiam

Opublikowano

Na serwerze jest łatwo się dorobić czegoś przez ludzi mających za dużo kasy na koncie

Dropisz 1kkk sellasz za sms 30 zl przez Tutora i cieszysz się 225 sm

Z tego wychodzi że 2kkk i masz hwanga ;D

Ja już sprzedałem 2 pakiety po 1kkk i na serwer nie narzekam

Jedyne czego brakuje to ludzi

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Wszysto ok, ale exp po 85 leci koszmarnie. Wprowadzcie mape od 90lvl jakas.... albo zwiekszcie expa w grocie!! bo w lesie nie mam zamiaru expic do 105 lvl !!!!!!!!1

Opublikowano

Powiem Wam tak, większość serwerów obrała drogę, wprowadzać wszystko co się da, tak jak Wy to nazywanie chinole, 90% serwerów tak wygląda, my jednak obraliśmy inną drogę w prowadzeniu serwerów, dla nas nie jest ważne, żeby było milion broni, zbroi i nie wiadomo czego, liczy się klimat, który jednak te 2 lata temu był wyjątkowy.

Ip ts3 to avalonmt2.pl, port 9987

Co do DDoS'ow, nie obchodzi mnie wojna, która prowadzi daronian czy inni ludzie, chłopak oferował zrobienie reklamy, ja się skusiłem i tyle w powiązaniu jego z Avalonem, więc proszę na siłę tego nie łączyć.

Co do dropu yang został właśnie bardzo powiększony na niższych lvl'ach więc powinno Wam już być dużo łatwiej.

Opublikowano

Powiem Wam tak, większość serwerów obrała drogę, wprowadzać wszystko co się da, tak jak Wy to nazywanie chinole, 90% serwerów tak wygląda, my jednak obraliśmy inną drogę w prowadzeniu serwerów, dla nas nie jest ważne, żeby było milion broni, zbroi i nie wiadomo czego, liczy się klimat, który jednak te 2 lata temu był wyjątkowy.

Ip ts3 to avalonmt2.pl, port 9987

Co do DDoS'ow, nie obchodzi mnie wojna, która prowadzi daronian czy inni ludzie, chłopak oferował zrobienie reklamy, ja się skusiłem i tyle w powiązaniu jego z Avalonem, więc proszę na siłę tego nie łączyć.

Co do dropu yang został właśnie bardzo powiększony na niższych lvl'ach więc powinno Wam już być dużo łatwiej.

Teraz jest na odwrot.

Dajcie wiekszy exp w grocie bo tam nie da rady wbic 105:D

sstwc.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z jednym z użytkowników, że exp w atlantydzie powinien zostać zwiększony, ponieważ co to za sprawiedliwość, że w av2 zdobywa się PD identycznie co w red lesie.

Rozumiem, że droga do 105lv nie może być prosta, jednak exp w grocie powinien być nieco lepszy niż w red lesie jak to bywało na każdym z serwerów.

Rozważcie nad tą decyzją ponieważ z tego co widzę to całe top10 oprócz mnie oczywiście zaczyna stopować, a to dziwne, ponieważ serwer ma zaledwie 2/3 dni.

sygnaturac.png
Opublikowano

to nie jest tam ten sam avalon

- nowe ujowe wierzchoce

- poty robione w pincie

itd

dajcie sam avalon z starym interfejsem, zwiększcie expa na wymagania lvl i zwiększcie yang. to bd dobrze.

Opublikowano

to nie jest tam ten sam avalon

- nowe ujowe wierzchoce

- poty robione w pincie

itd

dajcie sam avalon z starym interfejsem, zwiększcie expa na wymagania lvl i zwiększcie yang. to bd dobrze.

no teraz na pewno wszystko zmienia...

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Szczerze ja czekałam niecierpliwie na ten serwer ale myslałam , że bedzie duzo nowości coś fajnego , nowego , różniacego sie od starego avalona ... no ale cóż ..zawiodłam się . Tak czy siak nie ma teraz żadnego innego , "fajnego" priva więc pozostaje tylko avalonv2 :PPP

L7VaIos.jpg

Opublikowano

@Tiveria

Mimo, że od ponad pół roku nie ma bs, to ciągle wam ludzi umyka a przez co ? Zero zainteresowania serwer to po 1 primo, po 2 primo wcześnie mogli bonować na bsie, a teraz nie możemy ? - 1k ludzi w dupkę. Gratz.

@Co do pana o szybkości zaklęcia..

Jak moby mnie zabiją z silnym, wstaje czekam na silne, włączam je i nie działa. Dafaq? A co z pierścieniem TP, denerwuje mnie już to, co jak co ale to powinno być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...