Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MasTaHo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodziewałem się wyjątkowego serwera, a tu widzę nawet podstawowe bugi typu wyłączanie się skilli buffujących(aura, silne itp). Jedną z rzeczy, które nie lubię i pewnie wiele osób też nie lubi jest to, że korzystający z IS`u robią raz eq, a niekorzystający muszą robić dwa razy(najpierw eq z 4 bonami, później z 5), ponieważ 5 bon jest w IS i teoretycznie dropi z metków, ale praktycznie już nie za bardzo(przynajmniej bez 2x dropa z IS).

Podsumowując gracze korzystający z IS mogą spokojnie expić i zarabiać w grocie, a reszta musi bić się o spoty i metki w red lesie żeby zarobić chociażby na fms`a 40 śr.

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na początku grało się dobrze. Po 86 lvl exp nieciekawy. Brak misji, poza biologiem. Czuję się zmęczona expieniem i dropieniem kasy na przemian.

2mzof5.jpg
Opublikowano

jak się napierdziela kase w ISa to się na pewno umie dropić

Nigdy nie wydalem Realnych pieniedzy na gre i nie wydam

Co do serwera to ten IS to lekka przesada

Opublikowano

Zgadzam sie,hwangi to wielka przesada,spokojnie by zarobili na pd'kach i monetach(sam je kupuje)

Troche zmian mogliby wprowadzic:<

sstwc.jpg

Opublikowano

hmm szkoda serwer myslalem ze jest bardzo fajny pogalem 2 dni a wczoraj wieczorem dostalem bana nie wiem za co i kto mi tego bana wje*al ale pozniej na TS jakis typek powiedzial mi ze to on mnie zaraportowal bo Admin to jego kolega czy cos takiego. i powiedzial mi ze dostalem bana za ksucie na 24h ;-) czajcie ban za ksucie! jak jakis Admin by sie przeszedl po v2 to by chyba zbanowal z polowe serwera...

Opublikowano

ehh serwer nie jest do końca tak jak mi się wydawał z zapowiedzi :

* Ninja w grocie ma totalnie przeeeyebane expiąc nawet w poli;///

* Drop yang jest zrypany dno normalnie....

* Niekiedy nie ma dropu z metków..

itp;/

ogółem serwer spoko

polecam.

Opublikowano

itp;/

ogółem serwer spoko

polecam.

yy? jaja sobie robisz? zobacz co Ty piszesz

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Pasjonat
Opublikowano

Serwer nie jest zły.

Ale liczba graczy maleje.. na początku było po 1000 graczy online , teraz jest 800-900+.

AvalonMT2 był lepszy , ale ten nie jest zły.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

itp;/

ogółem serwer spoko

polecam.

Ninja ma przeje? w grocie? To Ty chyba grać ninją nie umiesz. Spójrz na BM, on nawet z pro eq pod moby i wgl będzie się 5razy dłużej męczył z mobami niż ktokolwiek inny, ponieważ nie ma obszarowych skilli, prócz ognistego uderzenia.

Opublikowano

Mamy dla Was gracze kilka pozytywnych wiadomości.

Pierwsza jest taka, że Silna Lodowa Wiedźma już występuje w grocie wygnańców, oraz jest dosyć silna jak na swoje rozmiary.

Można z niej wydropic 6/7 bony, zmiany 6/7, 5 bon oraz pare ciekawych itemów.

Drugą wiadomością jest to, że odwieczny problem nie wchodzenia aury czy też silnego ciała po śmierci został odbugowany

Wystarczy zaktualizować swojego clienta, przy okazji naprawi Wam się błąd szeptu z GM.

Opublikowano

Miał być Avalon taki jak za dawnych lat ((

a jest gówno.

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Miał być Avalon taki jak za dawnych lat ((

a jest gówno.

Serwer na którym gra obecnie ok. tysiąca osób śmiesz nazywać gównem? Gra tyle osób nie tylko i wyłącznie z tego powodu, że to kolejna twórczość serwerowni AvalonMt2.

sygnaturac.png
Opublikowano

serwer pod is

Nie powiedziałbym, owszem wiele rzeczy w nim się znajduje, jednak każdy z tych przedmiotów jest do zdobycia w grze. Poza tym kasa dropi rewelacyjnie, dzięki czemu na wszystkie z tych itemów nas stać.

sygnaturac.png
Opublikowano

Może to uzasadnisz?

@up, a kto Ci kasę każe wydawać do IS??

Ludzie zastanówcie się 84557134912 razy zanim napiszecie posta... Niektórzy napisali bez sensu, bo nie ma tej atmosfery, a co to jest jakaś reaktywacja upadłego serwera AvalonMT2. Serwer jest podobny, a nie identyczny.

Moja opinia na ten serwer jest pozytywna, ponieważ administracja się nie opier!@#$ ciągle zajmuje się serwerem, nie jak inna, aktywna tylko 1-3dni po starcie i potem robi sobie kawę 2miesiące ... Ogólnie na serwerze jest fajnie, nie ma aż tak dużo nobów, poza tymi w chunjo :/ (Sura 86, deda dropka przed V1 która ma 61lvl pogratulować temu Panu z gildii LostControl)

Jeszcze zd do tych co mówią, że pod IS serwer. Ludzie, ja jakoś gram dla zabawy i jakoś mi to nie przeszkadza, że jestem któryś tam w topce, ja chce sobie pograć dla relaksu odpoczynku lub pośmiać się z ludzi i ich śmiesznych czynności, które wykonują. Ja gram od startu serwera i mam ten 70lvl. Możecie mnie nazwać, że nie umiem expić, ale ja nie przychodzę do domu i nie siadam od razu do kompa, mam inne ważne rzeczy. Więc na prawdę, ludzie opanować swój śmieszny charakter. TO TYLKO GRA.

Ehhh... jak widac niektórzy jeszcze muszą nauczyć się czytać ze zrozumieniem. przeczytaj mój post jeszcez 3 razy moze wtedy zrozumiesz co miałem na mysli. A jak narazie to wybacz ale spamujesz

Opublikowano

szczerze nie che reklamowac tutaj innych serverow ale AvalonV2 nie zrobi kariery tak jak pierwsza odsłona już w pierszym miesiącu wypada blado przy takich serverach jak Dreanor2 czy Ravia.eu

Opublikowano

szczerze nie che reklamowac tutaj innych serverow ale AvalonV2 nie zrobi kariery tak jak pierwsza odsłona już w pierszym miesiącu wypada blado przy takich serverach jak Dreanor2 czy Ravia.eu

Według mnie ten serwer już zrobił ogromną "karierę". Ponad 800 czy 900 aktywnych osób w tych czasach to na prawdę sporo. Poza tym doświadczona ekipa, której nie trudno zaufać, to z pewnością przyciągnie jeszcze wielu graczy.

sygnaturac.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...