Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MasTaHo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A gdzie Xanti?Zagram napewno!!!!! Moj serwer powraca w 2 odslonie!Nareszcie to naco czekalem!

@Tiveria

Mimo, że od ponad pół roku nie ma bs, to ciągle wam ludzi umyka a przez co ? Zero zainteresowania serwer to po 1 primo, po 2 primo wcześnie mogli bonować na bsie, a teraz nie możemy ? - 1k ludzi w dupkę. Gratz.

@Co do pana o szybkości zaklęcia..

Jak moby mnie zabiją z silnym, wstaje czekam na silne, włączam je i nie działa. Dafaq? A co z pierścieniem TP, denerwuje mnie już to, co jak co ale to powinno być.

Co do silnego masz racje,ale do reszty?Nie! Klimat av2 polega wlasnie na tym,a co do zainteresowana:jest duze.Np modek silver:D

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skan, na prośbę daroniana:

https://www.virustotal.com/file/2532967ee4e49bc03c7fc79db2757dbe2b462f7f24056f78199cd1f465c0d460/analysis/

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Ja pierdziele, wiesz co jest najgorsze? To, że nie myślicie.

Szybkość zaklęcia, mówi Ci to coś?

Na reszcie prywatnych serwerów masz naszyjniki +9, które dają minimum 20% speedu zaklęcia - dlatego silne Ci się ładuje na czas, a nawet trochę po.

@top

IS - ludzie kupują z is'u, ty możesz za yang, 5 bon kosztuje jakieś 10-15kk czyli jak dla mnie jeden mały spot w v2, tak samo oddawacz expa, po 50kk widziałem.

Mały drop yang, no, rzeczywiście mały, ponad 1kkk w v2, na 55 lvl'u w nie całą godzinę.

Nie oceniajcie serwera po komentarzach, jak wyżej wymieniony pan.

śmieszny jesteś , specjalnie zrobiłem wp 55lvl , 60% yang w eq i? nie dość ze z 850 def biją po 200 [ powinno 1-2 ] co daje zgon

to ze spota jak wreszcie padnie leci 2kk.. brawo , hmm 1kkk w 60min = 500 spotów? wiesz ,one sie wolniej respią.

2. Szybciej yang leci na bo [ dochodzi do 700k z moba , przed swiatynia do 850 , a w v2? HAHA leci od 20k do 300[rzadko])

@3.5 bon kosztuje jakieś 10-15kk czyli jak dla mnie jeden mały spot w v2 - to jakieś magiczne te spoty masz

4. Wiecej kosztowalo mnie wybonowanie niz zarobilem w 30min

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego, starej atmosfery z przed półtora roku no ale cóż zawiodłem się. nie polecam, głównie przez is

Opublikowano

w v2 na 1 spotach idzie dropic sumy 5kkk na oddawaczu expa chlopaki nie plakac yang leci od zayebu.

Hmmmm.... można dropic sumy 5kkk w ile ? cały dzień? Jak mnie leci ze spota 7kk z monetka z isu na 15 dni i 30 min. wiec nie wiem jakim cudem.........

Opublikowano

Hmmmm.... można dropic sumy 5kkk w ile ? cały dzień? Jak mnie leci ze spota 7kk z monetka z isu na 15 dni i 30 min. wiec nie wiem jakim cudem.........

tr3q wiesz im niby leci 30-40kk ze spota to wiesz^^

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Nie był podkręcony, a nieprecyzyjny, z powodu błędu, który istnieje na praktycznie wszystkich serwerach. Dlatego usunęliśmy ten rekord. Faktycznie, Balmora rozwija się dobrze, a przynajmniej tak się mówi. Jest to głównie zasługa FuBu, który jest rozpoznawalną postacią tam. Niemniej jednak przejrzyj sobie ich ostatnie zmiany, ich newsy i zobaczysz, że tak wiele wcale się tam nie dzieje. (Oprócz w miarę regularnych eventów, co jest też dużym plusem).

Wiem bo to dzięki fubu tak się rozwineło, 30k subów robi swoje...

i to gównie subów od "metinczyków"

gdyby nie fubu serwer by nawet już upadł, poniważ jak każdy wie serwery hard/medium nie mają zainteresowania przez graczy...

nom, ale przypadkiem "tiveria" nie ma sf i mysql Tradicy.net czyli bambucha =P

Opublikowano

@up

napewno, przecież od "przejęcia projektu" mineło około prawie 2 lata... to

napewno coś się zmieniło =P

od ponad roku nie grałem fajnie się grało, i może zagrał bym jeszcze raz.

tylko cięszko było z perłami, dlatego że nie było porzystosowane do serwera, chodzi o exp i drop, może się zmieniło =p

Opublikowano

@Tiveria

Przez teego bsa straciliście z 3/4 graczy.. Zamiast serwer od nowa, to wy zablokowaliście go, tracąc przy tym graczy.

Kolejna sprawa, mam Ci wypomnieć ile czasu przed wakacjami czekaliśmy na nowości? Jakiś nowy panel gracza na stronie. Jest ? Nie wiem, nie interesuje mnie już tiveria, kiedyś miała swoje czasy, teraz już nie są one w formie nie wrócą. I tak gratulacje dla was, wiem że balon, sui naprawdę wiele potraficie, gdzie na serwerach jest to wyjątkiem. Wiesz i liczba graczy na serwerze spada. Nie chce coś sugerować, ale radzę wam się brać za s2, bo tutaj ludzie od xx miesięcy płaczą że stoją na 112..

@Co do avalonu.. Zawiodłem się. Myślałem że to serwer taki jak był kiedyś, ale.. to nie to samo. Powiedzcie mi jak to na avalonie było, że wszystko się prawie w DT robiło, teraz funkcjonuje tylko po to aby dojść do ripa.. Rozumiem perły u handlarzy, okej nie można bronić tego, bo szkoda czasem itemów do palenia, ale za wysoką cenę wprowadzić, a nie taka cena.. Gdzie jak ludzie mówią 30 min - 500kk z full is..

To mnie nie przekonało, ja tam dziękuje jednak.

Opublikowano

dodam tylko tyle ze w m1 leci wiecej yang niz w v2 co jest smieszne [ przynajmniej dla mnie :) ]

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Wiele osób uważa, że serwer jest nic nie wart, ponieważ wszystko znajduje się w Item Shopie. Zamiast stać w m1 i narzekać lepiej zróbcie dropka, dzięki któremu będzie was stać na nieco lepsze eq niż wachlarz zbawienia +6. Jedyne co znajduje się w IS'ie, a nie jest dostępne w grze to PD'ki etc. na jeden czy dwa tygodnie ale podobnie jest na każdym z innych serwerów.

Przyznam, że głupotą było wstawianie hwangów za złotówki, ale jedyny minus tego serwera...

sygnaturac.png
Opublikowano

Dobry serwer. Normalny jakiś niż inne.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

dodam tylko tyle ze w m1 leci wiecej yang niz w v2 co jest smieszne [ przynajmniej dla mnie :) ]

to moze na ninnym serwie grasz bo mi akurat bardzo dobrze leci napewno wiecej niz w m1

Opublikowano

nie , dziś kupiłem za cięzko wydropione yangi [ 1h i ledwo 60kk ] kod za 2,46 kupiłem tą pieprzoną monetke mając na celu wydropienie tego magicznego 1kkk w 1h [ 16x wiecej niz bez niej] i co? nic.. drop niemalże taki sam

@no chyba że podkręcone są tylko tak te na 7 , 15 dni - chociaż.. widząc pazernoć administracji na kase wszystko możliwe

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

querto o to chodzi że "10" osobom leci tyle kasy że co chwile jak patrze na ich postacie maja 1kkk+... , a NIBY dropią w v2.. inni sie chwala że 40kk ze spota w v2 mają , mi leci 2kk ..[ lvl ten sam] tak więc wiesz..

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Miałem takiego zajebistego mentala z full eq pvp to dostałem bana po południu i do teraz nie wiem za co , a ni na ile :>

Jak z takim pro eq do pvp, to pewnie ban za BS.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

1 monetke z Isu + zwykla z gry.. i ot cala sztuka

fajnie, bo akurat mam z isu na 15 dni + ta na 30 min. i jakoś przez 30 min. droplem 150kk ;o wiec nie wiem jakim cudem innym dropi tyle kasy

Opublikowano

fajnie, bo akurat mam z isu na 15 dni + ta na 30 min. i jakoś przez 30 min. droplem 150kk ;o wiec nie wiem jakim cudem innym dropi tyle kasy

Jeszcze maja 60% szanse na podwojny yang,ale ostatnio coraz wiecej osob pisze ze slabo dropi w v2,najlepiej isc do swiatyni/BO czy red las;)

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...