Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Galvanize !

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up idz szukac innego idz bo takich kretynow jak ty na servie nie trzeba , czytajac zapowiedz czy forum dowiedzial bys sie o starcie .

Oficjalny start przewidujemy na 20 lipca 2012 roku o godzinie 18-tej z maksymalnym opóźnieniem do 25 lipca do godziny 12 -tej

Opublikowano

No to widać że lubią kłamać.. proste, nie wiesz nie pieprz głupot że start na ts!

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Niech kur** admin się pofatyguje i zajrzy gdziekolwiek na forum czy tutaj i napisze jakąś oficjalną wiadomość a nie jakieś domysły itp.

Do jasnej cholery czy każdy team ma z tym problemy ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

qwerty bardzo trudno wejśc na strone servera , serio. Zresztą i tak gówno tam znajdziesz bo wyczyścili całe forum [ pytania i odpowiedzi itd]

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Witam, i jak panowie , można pobierać?!

Witam, i jak panowie , można pobierać?!

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja nie hejtuje, bo sam będę grać na tym serwerze, ale mam jedną uwagę...mianowicie Toruniak... masz 21lvl a głupiej informacji na MPC nie dasz rady napisać?;s. Przecież przez to też tracisz graczy.. pomyśl . Ja odczekałem spokojnie nic a nic nie wiedząc. A widzę, że Twe słowa gracze tutaj przesyłają zamiast Ciebie...

Noo nie ładnie...

Opublikowano

ale mam jedną uwagę...mianowicie Toruniak... masz 21lvl a głupiej informacji na MPC nie dasz rady napisać?;s.

jak żywy normalny człowiek homo sapiens sapiens może mieć 21 lvl ?

Tobie już się naprawdę wirtualny swiat z realnym pierdzieli ...

W dniu dzisiejszym wyjdzie oficjalna prezentacja serwera galvanize w dziale "Publikacje"

Podamy tam stronę główną, forum , będzie download klienta i wszystko .

chcieliśmy wystartować dzisiaj o 18 bo już wszystko w sumie mamy ale przełożymy to na jutrzejsze niedzielne popołudnie ze względu na to, aby każdy gracz mógł ściagnąć klienta .

Co do Pana wyżej, hejtujesz ten serwer, nabijasz posty jak głupi, jak szalony, jak świerzbi Cię dupeczka to spróbuj nią poocierać o konar drzewa, ponoć to pomaga , albo jak spotkasz gostka w białym fartuchu i długimi włosami to niech Cię dotknie w bolące miejsce , ponoć to pomaga ....

2 dni przed startem, mamy 21 lipca czyli do 23 lipca mamy czas na wydanie klienta, jeszcze jakieś problemy ?

Mam nadzieję, że nie .

I czytać to co piszemy, 2 razy powtarzać nie będziemy .

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...