Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Galvanize !

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

emm...być może się nie doczytałem , ale mam pytanie odnośnie zwój powrotu statusu (skilli) - jest on dany tylko jako ulepszacz, czy można też go użyć aby zmienić profesje?

Opublikowano

@UP

Krytykujesz tak na każdej zapowiedzi.

Jeżeli jesteś taki mądry, i masz super pro elo aparat, to proszę... zrób nam jakieś zdjęcia... ;]

Zobaczymy jaki z Ciebie fotograf.

PS. Troszku jest nieestetycznie w tej zapowiedzi... najbardziej denerwują mnie opisy itemków, jest tak nie do odczytania, i w ogóle;/

No ale cóż... nie oceniamy gry po pudełku ;d.

Być może w dziale "publikacje serwerów" pojawi się lepsza prezka ;d

Opublikowano

Mmm!.. Serwer pełen marzeń ;- )

Tylko szkoda że aż za 3 dni :PP

zbyt duza sygna

Opublikowano

Zwój powrotu statusu będzie działać jako ulepszacz czy będzie można zmieniać skille?

apa3s.jpg

Opublikowano

70% na magie - pozdro < post gm sura bm 20k ze skilla , dobrze tylko z jakim eq[kd +9 bron max lv] i po biologu całym>

do 120lv[przypuszczam] bm = 0 , najlepsza postac pvp? ninja dagger.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

SERWER NIE POLECAM !!! JEST TO KONTYNUACJA SERWERA CEDONIA.PL

CEDONIA PADL BO NIBY MNIEJ OSOB GRALO A TEAM MIAL KONTO NA --- CO JEST KLAMSTWEM !!

SERWER STWORZONY W CELACH ZAROBKOWYCH !!!

MASA BUGOW, MOZNA UZYWAC SBV3 - KAZDY MA WYABSOWANE EQ...

TEAM MA GRACZY PO PROSTU GDZIES... NIE ODPOWIADA NA NIC, NIE DZIEJE SIE NIC NOWEGO, GDY SIE WBIJA 250LV TO NIE MA CO DO ROBOTY !

Opublikowano

SERWER NIE POLECAM !!! JEST TO KONTYNUACJA SERWERA CEDONIA.PL

CEDONIA PADL BO NIBY MNIEJ OSOB GRALO A TEAM MIAL KONTO NA --- CO JEST KLAMSTWEM !!

SERWER STWORZONY W CELACH ZAROBKOWYCH !!!

MASA BUGOW, MOZNA UZYWAC SBV3 - KAZDY MA WYABSOWANE EQ...

TEAM MA GRACZY PO PROSTU GDZIES... NIE ODPOWIADA NA NIC, NIE DZIEJE SIE NIC NOWEGO, GDY SIE WBIJA 250LV TO NIE MA CO DO ROBOTY !

Ty jesteś jebnięty cioto, dość że serwer jeszcze działa to on pisze że wszyscy mają wybonowane eq ... idź w kurwe pan.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale Pan Skittles ma te osądy bezpodstawne .

Kto powiedział, że to kontynuacja cedoni ?

Znamy ekipę "Cedończyków" ale to zupełnie inny i innowacyjny serwer, to, że są podobne w postaci zbroi, broni czy też mountów to nie znaczy, że jest to samo .

Serwer i Strona bedzie w publikacji, JUŻ PISAŁEM TO 100000 RAZY .

Forum chcemy ipb a koszt to minimum 500 zł więc .... troszkę to kosztuje .

Exp będzie umiarkowany

do 120 lvla będą mapy , potem wprowadzimy kolejne dwie, potem kolejne dwie i kolejne dwie.

Strategia serwera polega na tym, że będziemy wprowadzać nowości aby sprawić Wam niespodzianki

Co 2 tygodnie planujemy wprowadzać jedną nowość ALE DO UŻYTKU GRACZOM, nie dla ozdoby ....

Co do Pana Skitti tak na koniec, idź złote dziecko przed siebie, znajdź złotą rybkę, po proś w trzech życzeniach o mózg, inteligencję i pokorę , przemyśl swoje zachowanie i nigdy nie wracaj .

Pozdrawiamy, team Galvanize

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

Znamy ekipę "Cedończyków" ale to zupełnie inny i innowacyjny serwer, to, że są podobne w postaci zbroi, broni czy też mountów to nie znaczy, że jest to samo .

Exp będzie umiarkowany

do 120 lvla będą mapy , potem wprowadzimy kolejne dwie, potem kolejne dwie i kolejne dwie.

Strategia serwera polega na tym, że będziemy wprowadzać nowości aby sprawić Wam niespodzianki

Co 2 tygodnie planujemy wprowadzać jedną nowość ALE DO UŻYTKU GRACZOM, nie dla ozdoby ....

Co do Pana Skitti tak na koniec, idź złote dziecko przed siebie, znajdź złotą rybkę, po proś w trzech życzeniach o mózg, inteligencję i pokorę , przemyśl swoje zachowanie i nigdy nie wracaj .

Ziomek ;D Kiedy strona klient forum ts3 ;p
Opublikowano

Exp będzie umiarkowany

Exp umiarkowany , czyli ? będą schody ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ty w paincie koła nie narysujesz ;] wszyscy piszą że robione w paincie, jak to widzę to śmiać z ludzi mi się chce.

Hmm dlaczego taka moda ? może dlatego że dla ludzi którzy grali lata na globalu i po prostu nie chcą przenieś się na całkiem inną gre , szukają pirvów, serwerów dedykowanych i szukają nowości, a nie ciągle hwang, marne wierzchowce i te same misje i mapy, więc szukają takiego serwera jak ten , taki od rzutek jak Skitti który nigdy nic nie osiągnął w metinie , no być może wbij z kumpel 65 lvl to max i szuka serwerów podobnych do globla tyle że z łatwiejszym expem i dlatego niszczy serwery typu ten.

Popieram .Krew mnie zalewa jak widzę posty o 1000000000000 broni nie zagram _ tyle broni jest po to by było co robić a jak ktoś chce mało broni to niech se idzie na serw typu hard silne medium gdzie są max 2 epiki i mają starczyć do max lvl'a

Opublikowano

i co że tyle broni i jest on podobny do cedoni to nic nie znaczy czekam na team speak , stronkę oraz forum:)

apa3s.jpg

Opublikowano

z tego co można poczytać w tematach założyciela tej zapowiedzi to jest tam wzmianka , że cedonia to jego serwer , ale nie grałem na cedoni to nie wiem co tam było ale tu zagram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...