Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Galvanize !

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KD +9 haha każdy będzie biegał i każdy każdego na skila gasił... Nie poniżajcie się tym KD+ 9

Zmieńcie to do cholery !!

.

gcyg2.png.

Opublikowano

Tylko nie KD +9 proszę... nie dość że kilka no-live zrobi "pro" eq po kilku dniach to jeszcze z KD +9 to będzie masakra!

2nbcax2.jpg

Opublikowano

to mnie rozbawilo ;d

http://images.elektr..._1342601382.jpg

nie grajcie bm'em bo mozna miec 95% na magie ;d

Wiesz co jest najsmieszniejsze ;D? Post gm'a na 1 stronie o RÓWNOSCI KLAS no kurwa padłem na ziemie , ps . nie tylko bm szamanem tez tu nic nie zdziałasz , no co najwyżej hity

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

[MOD]Ayaa znowu ona nie zagram z tego powodu że ona wszędzie się pcha wybierając ją popełniacie błąd. Serwa nie polecam 100 tys ulepszeń co kilka lvl masakra nie zagram!

Opublikowano

Jeśli będą KD +9 to na 100% będą w IS czyli nie gram bo dzieci no -live będą królowali ;]

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

najlepiej zrobic bodego, i wbic 250lv zmienic na mentala ;d

gralem surka wp mialem w ch abs i co ?;p mentale mi tyle bily ze glowa mala ;d

Opublikowano

Niech pozmieniają ulepszacze na itemki wartości w 6/7

niech dodadzą team speak:)

Piszesz to juz pare razy ale ok
Opublikowano

do upa - to czyli jeśli gówno by wyglądało ładnie to byś je zjadł? przecież liczy się tylko pierwsze wrażenie.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

do upa - to czyli jeśli gówno by wyglądało ładnie to byś je zjadł? przecież liczy się tylko pierwsze wrażenie.

ta . . .

jest tutaj ts?

Opublikowano

Jak dla mnie możecie dodać te mounty kompa mam dobrego ja lagów nie będę miał

rodzice ci kupili komputer?. Pomyślałbyś o innych co mają inną sytuację w domu, lub wolą wydać pieniądze na coś bardziej konkretniejszego, niż komputer

@KewinPolak

Hehe, i kto ma racje?;] ja;D

Opublikowano

rodzice ci kupili komputer?. Pomyślałbyś o innych co mają inną sytuację w domu, lub wolą wydać pieniądze na coś bardziej konkretniejszego, niż komputer

@KewinPolak

Hehe, i kto ma racje?;] ja;D

Sam sobie kupiłem kompa przez cały rok oszczędzałem nazbierałem 3.5k i sobie kupiłem

Opublikowano

Najbardziej mnie wkurza tutaj na Mpc że co chwila widać post "nic nowego", "niczym nie różni się od innych" itp. a gdy administracja chce urozmaicić grę (nowe itemy wierzchowce itp) tak jak tutaj to natychmiast zlatują się ludzie pisząc "bronie z painta", "ile tego może być? usuńcie połowę i będzie ok", "to jest dalej metin?", "chyba pomyliliście sobie gry". Jeśli macie zamiar tak robić to po co się wypowiadacie o serwerze na którym nie będziecie grać? żeby nabić posty?

No i jeszcze te posty "nie polecam serwera".. ludzie skąd możecie wiedzieć czy serwer jest dobry czy gorszy po samej prezentacji?! Przecież nie ocenia się książki po okładce...

2nbcax2.jpg

Opublikowano

nie wiem czy ktoś to pisał, ale zajebiście mądrze dać przywołania bosów po 30k, no chyba że daliście limit czasowy na przywołanie 1.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Najbardziej mnie wkurza tutaj na Mpc że co chwila widać post "nic nowego", "niczym nie różni się od innych" itp. a gdy administracja chce urozmaicić grę (nowe itemy wierzchowce itp) tak jak tutaj to natychmiast zlatują się ludzie pisząc "bronie z painta", "ile tego może być? usuńcie połowę i będzie ok", "to jest dalej metin?", "chyba pomyliliście sobie gry". Jeśli macie zamiar tak robić to po co się wypowiadacie o serwerze na którym nie będziecie grać? żeby nabić posty?

No i jeszcze te posty "nie polecam serwera".. ludzie skąd możecie wiedzieć czy serwer jest dobry czy gorszy po samej prezentacji?! Przecież nie ocenia się książki po okładce...

zgadzam się w 100% i leci like

(podpinam się do tej wypowiedzi)

Opublikowano

@up 2 to spierdalaj na draenora. wystarczyło że wyjdziesz z tej zapowiedzi , nie musiałeś napisać imbecylu.

No ale jednak jak sie człowiek przypatrzy to dwuręczne bronie sa na serio do dupy ;c , oprócz party,słonka i 2 ostatnich

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...