Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Galvanize !

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ciekawe " beztytuuami.jpg

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Żeby pobrać klienta trzeba być zarejestrowanym ?

Reje nie działa, a jak klikam na lustro #1 to nic się nie dzieje.

@edit.

ok wywala mi to samo co kewinowi ;_;

Opublikowano

Który raz już przesuwają start >.< ... zawsze jakiś 'Niby" błąd.. zobaczymy później , może teraz "dobrego" klienta dadzą pf.

ps. nawet mnie kurwa nie poprawiaj wiem że max OPÓŹNIENIE jest do 25 lipca. Ale start był ustalany już kilka razy..

jbc.. gram w chunjo.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Nic wiecej tylko sie zawiodlem , czekam ale to przegiecie zeby zaraz przed niby startem przestawiac znow date.

Opublikowano

# Toruniak : (22 July 2012 - 11:25 AM) DZISIAJ START JA NIE MOGE !

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Najbardziej mnie wkurza tutaj na Mpc że co chwila widać post "nic nowego", "niczym nie różni się od innych" itp. a gdy administracja chce urozmaicić grę (nowe itemy wierzchowce itp) tak jak tutaj to natychmiast zlatują się ludzie pisząc "bronie z painta", "ile tego może być? usuńcie połowę i będzie ok", "to jest dalej metin?", "chyba pomyliliście sobie gry". Jeśli macie zamiar tak robić to po co się wypowiadacie o serwerze na którym nie będziecie grać? żeby nabić posty?

No i jeszcze te posty "nie polecam serwera".. ludzie skąd możecie wiedzieć czy serwer jest dobry czy gorszy po samej prezentacji?! Przecież nie ocenia się książki po okładce...

W niektórych rzeczach niestety trzeba ocenić książke po okładce... Nawet nie muszę czytać prezentacji i już wiem, że będzie masa itemów które się robi oczywiscie ze stali/bojowego itp...

Już wiem z góry, że będą jakieś mapy które nie pasują do klimatu potworów... Zamiast stworzyć coś nowego, coś czego nei było na żadnym serwerze, coś co przyciągnie tysiące graczy, coś co przejdzie ludzkie pojęcie. To nie, nei przyłożą się i nie zrobią zayebistego serwerka, wydadzą tylko kolejne gówienko pod PLN... Żałosne.

Opublikowano

i dobrze ci ... ^^

@cannabis masz racje w większości każdy papuguje i serwery różnią się tylko tym że moby dadzą na inną mapkę zmieniona ilość i kolejność broni oraz ratami.. reszta taka sama

Opublikowano

do up 2

"czyli kurwa ZŁEGO KLIENTA POBRAŁEM? CO ZA BARANY, NIE ZAGRAM JUZ TU."

1h później

"96 %, błąd pobierania.."

Nie no ,kurwa przyznam inteligentny ,to Ty nie jesteś.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

zal mi ich kur co chwile start przekładają to tak za tydzieńwystartuja po co wg to piszą że start dziś o teji otej jak serwer nie startuje ??

Opublikowano

Ogarnijcie sie tylko "zal mi ich" , "juz tu nie zagram", itp. Nie mozecie wytrzymac kilka godzin bez metina? Wyjdzcie na dwor na rowerze pojezdzic czy cos...

Opublikowano

@up dokładnie napisali że max poślizg do 25 .. dzieci się wkurzają i odchodzą bo serwer będzie 5h później a może być nawet z opóźnieniem o 3 dni...

Opublikowano

Klienta można już pobrać przynajmniej ja moge ^

ja tez juz moge pobrac ale predkosc pobierania wynosi ok 60kb/s podczas gdy normalnie mi idzie 200 ehh za 6 godzin w takim tempie mi sie to pobierze

Edit: juz idzie normalnie ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...