Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Galvanize !

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram.Na tym serwie teraz bedzie mniej ważny abs,a bardziej ważny bedzie max pż.Teraz bedą chodzic koxy po 30 40k hp i nie bedą impotrzebne żadne absy.Zmniejszcie do max pż 3000albo zwiekszcie abs do 20 procent

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

widze malo ludzi gralo na starych dobrych privach, teraz ino chcecie same max bony zeby wchodzily i eq zeby sie w 3 min robilo a wy bedziecie napierdzielac po 20h expiac i bicia topki... Nie samą topką się żyje wiec proponuje zostawic przynajmniej 10/15% jesli chodzi o abs tak samo z hp i resztą aby dobre eq sie te kilkanascie minut robilo a nie...! Czekam na wypowiedź adminów bo do cholery mamy godzine 14 już a tu ani stronki ani clienta ani nie wiadomo kiedy serwer ruszy.

Opublikowano

Stronka jest ( znaczy forum ) , client o 16 , a start 17/18 co do startu nie mam info ale tak mialo byc , poki co czekac na info od adminow.

Opublikowano

"Napisany Dzisiaj, 04:22 PM

Chtyste Panie .... 2 dni przed startem bedzie klient udostępniony ."

POST GM'A NA FORUM.

POZDRO ANI DZIŚ ,ANI JUTRO ,ANI POJUTRZE NIE MA STARTU [ INFO OD TORUNIAKA ] ZAJRZYJCIE NA FORUM

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

mental1311, przecież pisze że dzisiaj i w najbliższym czasie nie wystartuje.. z tego co admin pisze na forum można się tego domyśleć.

Opublikowano

Przecież w pierwszym poście jest napisane że start może się opóźnić ludzie troche ogara :| gdyby tego nie napisali to by można mieć zarzuty -,- Jest napisane że dziś o 18 ale start może się opóźnić do 25 -,- tak ciężko przeczytać . . .

Opublikowano

Oficjalny start przewidujemy na 20 lipca 2012 roku o godzinie 18-tej z maksymalnym opóźnieniem do 25 lipca do godziny 12 -tej

Wezcie sobie do serca ostateczny termin i nie bedzie takiego pierdolenia a wy zawsze na hurra 1 mozliwy.

Macie wakacje zamiast sie bawic to siedzicie przed kompami i czekacie na server .

WAKACJE Z METINEM hahhahahaahaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...