Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrzuć se - mój mały skrypt

Wrotek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I jak tam Wam się sprawuje? :) Ostatnio były małe problemy z serwerem ale powinno wszystko śmigać

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

I jak tam Wam się sprawuje? :) Ostatnio były małe problemy z serwerem ale powinno wszystko śmigać

Powiem Ci, że korzystam z tego coraz częściej, przekonałem się. Na jakim serwerze trzymasz tą stronę?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Powiem Ci, że korzystam z tego coraz częściej, przekonałem się. Na jakim serwerze trzymasz tą stronę?

Zwykły dedyk na OVH.

Co do uploadu, troche głupi błąd był na serwerze i były problemy z większymi plikami.

Fotki będą tak długo trzymane, dopóki będą używane. Na razie jeszcze nie zrobiłem nic do usuwania.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Przenosiliście serwery? Strona jakby szybciej chodzi i szybciej się obrazki ładują. Propozycja: dodać na głównej podczas zaznaczania obszaru zdjęcia, panel z funkcją dodania napisu, zamazania czegoś, mozaiki :) Rozważcie to.

Nieregulaminowa sygnatura

• 4 lata później...
Opublikowano

Korzystam do dziś, tylko witryna akurat w tym momencie nie osiągalna. :(

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...