Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrzuć se - mój mały skrypt

Wrotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testowałem czy się szybko wrzuca i działa rewelacyjnie szkoda że na strone trzeba wchodzić :)

Dlaczego nie działa PPM kopiuj URL i jak wklejam to nie działa sam obrazek ?:P

PS.

http://wrzuc.se/images/4fff58ab38b74.png

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się, że to nie wina internetu :) Wcześniej osoby również mi pisały o powolnym ładowaniu się obrazków.

UP@ Mi działa to co wysłałeś. Po skopiowaniu grafiki na hosting trzeba jeszcze u góry przycisnąć "wrzuć se!".

Opublikowano

Hotlinkowanie jest narazie wyłaczone, będzie możliwość hotlinkowania jedynie miniaturki na 250px, tak by móc wrzucić podgląd zdjęcia np. na forum który będzie kierować na stronę z pełnym obrazkiem.

Cass† jakiś pomysł jak usprawnić duże obrazki przy cięciu? Mogę pomyśleć o skalowaniu do szerokości ekranu ale to nie będzie takie proste :/

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

@UP

A co za problem udostępnić po prostu bezpośredni link do obrazka? Boisz się o transfer? Wcale go tak dużo nie idzie jak by się mogło wydawać.... U mnie na dole strony są statystyki.. obrazków co miesiąc zchodzi około 15GB transferu...... A limit mam hohoh o wiele większy :)

Też myślałem że mi nie starczy ale jednak się myliłem........

PS: No chyba że chodzi ci o ilość odsłon i reklamy :P Ja u siebie miałem google stwierdziło że sam sobie klikam..... Wystarczy że dojdziesz do progu weryfikacji i też cię tak załatwią. Zresztą jak wielu wystarczy poszukać.

@down: No to akurat masz farta :P Nawet odwołanie pisałem ale stwierdzili że jednak sam sobie klikam a wcale tego nie robiełm... eehh zablokowali stronę tylko na szczęscie :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

wrotek@[...]/images$ ls | wc -l
1264

- liczba obrazkow dodana przez ostatnie 3 dni.

Nie potrzebuje użytkowników, którzy nie generują mi ruchu oraz nie robią mi reklamy wiralnej. Jestem chujem? Trudno, taki jest marketing.

Co do adsense, od 3 lat zarabiam na nim, więc nie skomentuje tego :)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

fajnie, nie wiedzialem, ze takie cos da się zrobic :P

jeszcze duzo rzeczy nie wiem

Gratuluję pomysłu ;)

1336680609.png

Members

Opublikowano

Z tego co widzę, to są dosyć duże problemy z działaniem tego. U mnie na FF nie można nacisnąć Wrzuć, tak jak by ten guzik nie działał (może ADBlock).

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

gratuluję pomysłu. Dziwię się, że ktoś inny na takie coś nie wpadł :huh:

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Łooo.. Stary.. To jest po prostu ... zaje**ste.

Nie muszę już w painta wchodzić i tam zdjęcia wklejać.

Masz like, genialne :D

Opublikowano

Wszystko piękne i ładnie chodzi.

Przydałoby się coś podobnego do screenshooter'a, to już byłby całkowity wypas.

Gratulacje! (=

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dodałem wstawianie miniaturek podlinkowanych do pełnej strony, funkcjonalność której chyba dość mocno brakowało :)

5000d3264a7d8.png

Opublikowano

Jak duże obrazki wrzucasz mając jaką rozdzielczość na kompie?

Opublikowano

Gratulacje, bardzo intuicyjna strona. Bardzo szybka moziwosc udostepniania zdjec, screenshotow i innych. Na pewno skorzyctam, przyda mi sie przy robieniu SSow moich cheatow i wrzucaniu ich na forum.

Jeszcze raz gratuluje :)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Wow! Gratuluję tak dobrej strony, pozytywna jest i dobry skrypt, na chrome są problemy ale i tak ładnie. Zrób coś na miarę screenshootera.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...