Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrzuć se - mój mały skrypt

Wrotek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no Wrotek. Gratuluje roboty chociaż nie wiem czy za bardzo się nie pośpieszyłeś z drag and drop nie wszystkie przeglądarki to obsługują tak jak powinny, a nie która wcale tego nie obsługują. Przez co możesz mieć mniej użytkowników proponuje Ci abyś zrobił standardowe wrzucanie obrazków dla osób z przeglądarkami które nie obsługują tego jeszcze.

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Drag and drop to pół biedy ;) clipboard obsługuje tylko firefox i chrome, a na zwykły input nikt nie poleci bo od tego są imageshacki i inne serwisy. Więc tak naprawdę tylko wklejaniem się wyróżniam

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Mi się podoba a zarazem jest praktyczne - czego chcieć więcej?

Gratuluję dobrze wykonanej pracy ! :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Świetny pomysł.

Liczę, że projekt wypali, bo to jest coś innowacyjnego i dużo lepsze niż ImageShack, imgur i inne

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Dobre wykonanie. Stronka bardzo przypadła mi do gustu.

Jedyny problem jaki na razie dostrzegłem to w przeglądarce chrome przy wysyłaniu obrazka metodą "ctr+v" wyświetla się:

Nie znaleziono obrazka!

Skopiuj obrazek do schowka

i wklej jeszcze raz.

Nie przeszkadza mi to, ale domyślam się że również oprócz pochwał, czekasz na opis problemów, które "nam" się przytrafiają, aby je naprawić i jeszcze bardziej usprawnić działanie serwisu. Tak więc informuje... ;)

Gratuluję i życzę dalszych sukcesów. :)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Umożliwiłem hotlinkowanie, mam nadzieję, że to jeszcze bardziej zachęci Was do korzystania :)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

uuuups, cholernie głupi błąd,ale już wróciło wszystko do normy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...