Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@edit edit:

Dostałem konto na forum, pomogł mi B3nq. Bardzo mu dziękuje ;>

Ja sie swoim kontem co mi aktywowal isamu nacieszylem sie pol dnia xD pamietaj ze co b3nq daje to tez odbiera ;p
  • Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ISAMU OGARNIJ PROSZĘ BENKA BO JUŻ SIĘ GRAĆ ODECHCIEWA... NIC SIĘ NA FORUM I TSIE NIE DA ZROBIĆ... NAWET JUŻ LINKI AKTYWACYJNE NA FORUM NIE PRZYCHODZĄ... JEŚLI CHCESZ ŻEBY TEN SERWER JEST JAKI BYŁ KIEDYŚ I TERAZ TO OGARNIJ BENKA!

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Dobra tak to fakt z bankiem nie da sie dogadać to zwykły pajac,

Ale i tak serwer jako hard jest najlepszy czekamy na nowości i zróbcie coś z tym pajacem bo ludzie widzą...

aaaa jeszcze te boty... no bez jaj co raz to ich więcej, czy już nikt się nie zajmuje tym serwerem? Jedno się nasuwa na myśl... nachapali się kasy i bum pier dut - co tam gracze co nie?

Ten serwer z pewnością zasługuje na lepszą administrację - Isamu, Wasel pomoście o rekrutacji!

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Totalna olweka jak narazie, Ch padają lecz po paru h są postawione na nogi, wieje nudą aż nie chce się grać pasowało by zmienić ten drop hematów z psów jakieś urozmaicenie bo główna postać zarabia na siebie dopiero na wyrzynce -.-

Opublikowano

Przemineło z wiatrem cała ravia , benek to jakiś kompletny nie ogar , po tym co czytam a miał być "profesionalny" server , może server i tak ale administracja mhm .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Serwer super:) Ale itemki mi znikly o 21 jak byl jakis zapis czy cos takiego i zniklo mi pare rzeczy ale nie przejmuje sie i gram dalej:)

Opublikowano

Bzyku hmm miałem kolege na Dr*enorze2 z nickiem Bzyku fajny chop

Opublikowano

qi2qj4.jpg

Jednak nie skończyłem tu gry bo to jedyny serwer hard gdzie nie muszę robić konia 21 dni -.- Chuy xD wyexpie buffke do 86 lvl może do końca ferii i git będzie xD + jak zobaczyłem, że musk noooooob ma niebiana +9 i trytona +8 i coraz lepsze eq to ym no nie mogę być gorszym ;c yebać benka, naszczęście ten osioł nie ma nic do zdziałania z moją postacią i tam mi bana nie da :D

xnzn.jpg

Opublikowano

Tylko przez niego ten serwer się sypie. Np teraz zablokował wysyłanie emaila aktywacyjnego na forum(Nie dochodzi na o2. interie gmaila i pare innych) No ale przecież to wielki kolega isamu a isamu ma wszystko w dupie chce tylko, żeby kaska na koncie rosła ale kiedyś się przeliczy.

Opublikowano

kiedy naprawicie serwa ;x

lag lag i kick ....

nie ze bronie ravie ale to wina tego KOKSA pYK szczala co wysyla ddosy z piekarni xD

tak na serio to lagi sa spowodowane przez ataki DDOS wiadomo konkurencja dlatego sa takie lagii :) a co do servera to isamu gra na nim zeby po prostu go zareklamowac i nic innego :)

Opublikowano

Ja słyszałem kilka pogłosek na temat GodWeles co sprawiło, że jeszcze bardziej chce sprzedać eq i skończyć z ravią. Nie piszę co to za pogłoski bo nie wiem czy są one prawdziwe.

Opublikowano

Gram na ravi od dwóch tygodni . Nie wiem jak było kiedyś ale teraz gra mi się dobrze . Nieprawdą jest że jedyny zarobek to hematy , zarobilem na eq ~42lvl łowiąc i sprzedając małże po 6kk , przy tym również wbiłem sobie czarowane m6 myślę ze jeszcze tydzien i dobiję G1 . Powoli trochę wkurzam się na te boty które dropią hematy. . powinni coś z tym zrobić rówież z graczami grającymi na modzie . Tyle ode mnie , myślę że stworzenie jakiejś swierzej "kopii" ravi to niegłupi pomysł :) .

Może kiedyś ;)

Opublikowano

Gram na ravi od dwóch tygodni . Nie wiem jak było kiedyś ale teraz gra mi się dobrze . Nieprawdą jest że jedyny zarobek to hematy , zarobilem na eq ~42lvl łowiąc i sprzedając małże po 6kk , przy tym również wbiłem sobie czarowane m6 myślę ze jeszcze tydzien i dobiję G1 . Powoli trochę wkurzam się na te boty które dropią hematy. . powinni coś z tym zrobić rówież z graczami grającymi na modzie . Tyle ode mnie , myślę że stworzenie jakiejś swierzej "kopii" ravi to niegłupi pomysł :) .

To słabo CI idzie ja wbiłem 2xP przy 35 w 2 tyg :D

Ale ja to jestem legenda! :D

Opublikowano

To słabo CI idzie ja wbiłem 2xP przy 35 w 2 tyg :D

Ale ja to jestem legenda! :D

Ale ja gram po 2h dziennie czasem wgl więc dobrze że mam tyle ;D

Może kiedyś ;)

Opublikowano

Skończyłem grać z powodu jebanej cioty b3nqa, który ma wieczny okres.

To jest jakaś paranoja, dostałem bana na ts3 za to, że napisałem "FUBU 4 EVER", potem pytam sie na forum dlaczego mnie zbanował na TS3 -> PERM ^^

Pozdro.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...