Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Turniej 1 vs 1

Dami3345

Turniej 1 vs 1  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy op?aca si? robi? turniej 1 vs 1

2. 2. Gramy do First Blooda czy Nexusa

3. 3. Kiedy robi? turniej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to juz lepsza mapa twisted treeline bez zasad niz ta nowa gdzie bierze sie champa z healem i ma w dupie wszystko

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

to juz lepsza mapa twisted treeline bez zasad niz ta nowa gdzie bierze sie champa z healem i ma w dupie wszystko

Dokładnie.

A czemu nie w wakacje? Wtedy wszyscy będa więcc..........

Wszyscy będą w wakacje? Nie wszyscy są no-life tak jak Ty, zeby na wakacjach siedziec 24/7..

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ktoś ma heala bierzesz ignite albo składasz itemek który mu osłabia leczenie o 50 %. Troche myślenia. Jak to dla ciebie jest lepsze zapraszam rób własny turniej i zobaczymy czy to wypali

Opublikowano

Dobra, może być i w te wakacje. A mogłoby być gdzieś na początku od razu jak ta mapka wyjdzie? Bo od 5-6 lipca mnie nie będzie, a chętnie bym wzial udział w tym turnieju.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Dobra, może być i w te wakacje. A mogłoby być gdzieś na początku od razu jak ta mapka wyjdzie? Bo od 5-6 lipca mnie nie będzie, a chętnie bym wzial udział w tym turnieju.

Spokojnie odrazu jak mapka wyjdzie startujemy. Mogę też powiedzieć że to nie będzie tylko 1 turniej z mojej strony w wakacje . Szykujcie się na niespodzianki i nowe nagrody

Opublikowano

Jak się zdecydujesz to napisz do mnie na PW, trzeba napisać regulamin i zgłosić to administracji.

PS. Rozumiem, że za PSC ty płacisz?

Opublikowano

Jak się zdecydujesz to napisz do mnie na PW, trzeba napisać regulamin i zgłosić to administracji.

PS. Rozumiem, że za PSC ty płacisz?

Jeszcze dziś napisze na PW i tak ja płace za PSC

Opublikowano

Jestem za !

Gdy tylko sie zacznie pisać do mnie na PW.

Mam zamiar skosić kilku noobów. : )

You MAD?

Opublikowano

Czekam na zapisy; ) i jesli potrzebujesz pomocy w organizacji tego turnieju z wielka checia Ci pomoge, Napisz mi na pw, to podam Ci skype i jakos sie dogadamy co i jak :)))

Nie zbieram niczego,ani + ani -, wole zebys to wlasnie Ty kliknął w ten link PAJACYK . Jezeli jestem w stanie komuś pomoc to pomogę

Opublikowano

Wszystko ladnie pieknie, ale na jakich zasadach to bedzie?? ja z bratem sie klocilismy kto lepszy w lol'a jest i zagralismy sobie 1 na 1 ta sama postacia bez runek i bez masterek, w tedy liczy sie tylko skill, mysle ze ta opcja jest najlepsza, jak sadzicie?

Opublikowano

Jak coś to ja się pisze na to.

Niezła sprawa.

Najlepiej jak by nagrodą była jakaś ranga :)

Ranga nagrodą nie będzie, ani nic co jest związane z forum, bo to nie jest turniej z patronatu forum.

Wszelkie nagrody załatwia wyłącznie organizator.

Opublikowano

Pieprzyć to, że zapisy nie ruszyły.

Mnie tam wklepać please:

Nick: termiator

Serwer: EU Nordic/East

Lvl: 30

Dzięki.

Btw. fajny pomysl co do tego turnieju.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Tak nagroda to paysafe card dla serwera nordic jak i serwera west.

20 zł paysafe xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...