Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Turniej 1 vs 1

Dami3345

Turniej 1 vs 1  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy op?aca si? robi? turniej 1 vs 1

2. 2. Gramy do First Blooda czy Nexusa

3. 3. Kiedy robi? turniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam planuję zrobić turniej 1 vs 1 . Zakładam ankietę bo chcę się dowiedzieć co o tym sądzicie forumowicze.

Nagroda:

Paysafecard za 20 zł

Turniej : WSZYSTKO ALBO NIC

Dodam że udział może brać EU West oraz EU Nordic/East . Jeżeli znajdzie się dużo osób również z NA zobaczy się.

Chcę dodać abyście nie atakowali mnie że turniej jest 1 vs 1 a LoL to gra teamowa .

Osoba która się nie zjawi odpada a przeciwnik przechodzi dalej nie ma żadnego cackania ale więcej info dam jeżeli ten pomysł wypali

Jeżeli pomysł wam się podoba piszcie w temacie co o tym sądzicie

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysł godny uwagi, iż każdy mógłby wykazać się indywidualnie. Pomysł sam w sobie nie jest zły, tylko zasada taka, że każdy gra bez runek/masterek, tymi samymi postaciami czy jak to ma być :)

wobqx.jpg
Opublikowano

Pomysł godny uwagi, iż każdy mógłby wykazać się indywidualnie. Pomysł sam w sobie nie jest zły, tylko zasada taka, że każdy gra bez runek/masterek, tymi samymi postaciami czy jak to ma być :)

Nie to będzie turnament draft custom game. Runki i masterki można mieć ,wszystko zależy od skilla kto wygra.

Opublikowano

Aha i pewnie do 2 wygranych? I mecz ten first pick, w II tamten. No to ma coś na rzeczy, ale ja myślę, że bez tych runek/masterek gra opierałaby się tylko i wyłącznie na skill'u gracza, a dodatkowe rzeczy j/w wzmacniają trochę skill'a gracza.

wobqx.jpg
Opublikowano

Mecz będzie polegał na first bloodzie . Będą 2 rundy jeżeli remis to 3

Dobrze, ale napisałeś że ,,

Runki i masterki można mieć ,wszystko zależy od skilla kto wygra", to właśnie sprzeczasz logice

:) te masterki/runki mogą nas uratować na 1 hp i tamten gracz będzie zbulwersowany tym iż przegrał z jakimś luck'iem. Dla mnie bez masterek/runek 2 mecze innymi postaciami, a jak remis to tymi samymi i rozstrzygnięcie kto jest lepszy :)

wobqx.jpg
Opublikowano

To jest bezsensu jeśli mecz będzie polegał tylko na firstbloodzie, kazdy bedzie grał champ'ami ktorzy sa tylko op w early..

Opublikowano

Dobrze, ale napisałeś że ,,

Runki i masterki można mieć ,wszystko zależy od skilla kto wygra", to właśnie sprzeczasz logice

:) te masterki/runki mogą nas uratować na 1 hp i tamten gracz będzie zbulwersowany tym iż przegrał z jakimś luck'iem. Dla mnie bez masterek/runek 2 mecze innymi postaciami, a jak remis to tymi samymi i rozstrzygnięcie kto jest lepszy :)

Ja robię tak jak turnieje ESL 1 vs 1 . I to nie zależy na lucku tylko na twoim skillu i taktyce oraz kontrze

To jest bezsensu jeśli mecz będzie polegał tylko na firstbloodzie, kazdy bedzie grał champ'ami ktorzy sa tylko op w early..

Tak wiem trochę to dziwne ale od tego sa bany . Jeżeli nie wypali zrobi się do nexusa

Opublikowano

Jak dla mnie to fajny pomysł, oczywiście chciał bym w tym wziąć udział ( Pewnie odpadnę w pierwszej rundzie xD )

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jestem na tak, ale kto to ogarnie ? ty sam ? nie sądzę żebyś dał radę.

Ludzi znajdę spokojnie . Mam duże doświadczenie z turniejami rozegrałem około 25 turniejów ESL także ogarnie się

Opublikowano

SUPER POMYSŁ!!!

w końcu ktoś coś takiego zrobi:D:D:D:D

Oczywiście jestem za i czekam na zapisy

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

@Temat:

Ty już się za to nie bierz, zapisałeś się na turniej 5 vs 5 i nagle odechciało Ci się grać, jak tak samo ma być z tym turniejem, to nie marnuj naszego i swojego czasu.

Opublikowano

Jak zwykle znow bedzie jakis niewypal.

Tak jak pisales LOL to gra zespolowa wiec jaki sens robic turniej 1 - 1 jeszcze do 1stblooda ?

Ktos wezmie sobie postac OP Early i jaka tutaj gra...

Jaka tu jest wgl rownowaga skoro jedna osoba ma runy a druga nie skoro piszesz ze liczy sie tylko skill

to grajcie bez masterek i innych takich.Dodam ze to jest forum o cheatach wiec watpie ze ktos na sucho zagra.

To tylko moje zdanie i prosze nie odbierz tego jako ataku na twoja osobe.

Opublikowano

@Temat:

Ty już się za to nie bierz, zapisałeś się na turniej 5 vs 5 i nagle odechciało Ci się grać, jak tak samo ma być z tym turniejem, to nie marnuj naszego i swojego czasu.

Jak zwykle znow bedzie jakis niewypal.

Tak jak pisales LOL to gra zespolowa wiec jaki sens robic turniej 1 - 1 jeszcze do 1stblooda ?

Ktos wezmie sobie postac OP Early i jaka tutaj gra...

Jaka tu jest wgl rownowaga skoro jedna osoba ma runy a druga nie skoro piszesz ze liczy sie tylko skill

to grajcie bez masterek i innych takich.Dodam ze to jest forum o cheatach wiec watpie ze ktos na sucho zagra.

To tylko moje zdanie i prosze nie odbierz tego jako ataku na twoja osobe.

Nie chcecie nie grajcie . Naprawdę mnie to nie obchodzi czy ktoś weźmie op postać ( która tak naprawdę nie istnieje) bo od tego są bany a jeżeli banujesz coś takiego jak evelynn to gg.

Co do Afff odszedłem z tego turnieju bo wasza gra mnie odpychała . Niby masz te 400 rankedów rozegranych w tym większość przejebanych ale nie potrafisz ogarnąć nic tak jak Tobie mój kolega Paceros ( 2000 ELO ) powiedział.

Jeżeli wam naprawdę nie pasuje to że ja to nieoragnizuje czy bez sensu jest grać do first blooda ja mogę oddać ten turniej farexowi a jak nie podoba ci się do firstblooda grać nie musisz .

JA TEN TURNIEJ ROBIE DLA LUDZI Z MPC . DLATEGO DODAŁEM ANKIETE TO WY O TYM DECYDUJECIE JAK GRAMY NIE JA

@Edit

Chciałem jeszcze dodać że po to jest ankieta żebyście dawali swoje pomysły dotyczące turnieju którę mogę wykorzystać potem. Po to jest ten temat

Opublikowano

Do first blood nie ma sensu jak dla mnie niektóre postacie zabijają na 1lvl`u.. a nie które dopiero na 6+ mi bardziej leżało do 2 tureta albo do inhibiotra.

@Edit

Ja polecam to bardziej zorganizować i zrobić to na punkty czyli.

Kto lepiej farmi czy coś takiego.

Kto lepiej harasuje itp.

Offtopic.

Chętnie bym zagrał 1 vs 1 Ktoś chętny? Pisać na lolu nick SzymonsHardCore.

//

Opublikowano

Do first blood nie ma sensu jak dla mnie niektóre postacie zabijają na 1lvl`u.. a nie które dopiero na 6+ mi bardziej leżało do 2 tureta albo do inhibiotra.

firstblood bo to wtedy zależy od farta czy będzie counter czy nie

poza tym czemu by nie pyknąć gopl rules

mapa 3vs3, best of 1 i gitara

Ogólnie wolę zrobić 1 vs 1 a co do first blooda narazie wygrywa do nexusa . Zależy to od ludzi na mpc tak jak już wcześniej pisałem

@jackraymund

Zasady mam własne które zrobiłem grając ESL . Także spokojnie jeżeli ten plan wypali wszystko jest gotowe

@Edit

@Edit

Ja polecam to bardziej zorganizować i zrobić to na punkty czyli.

Kto lepiej farmi czy coś takiego.

Kto lepiej harasuje itp.

Punktacja nie wiem jaka będzie ale napewno nie za farmę bo na 1 vs 1 łatwo farmić ,gdyż nie ma żadnych ganków junglera spokojnie się farmi. Haras hmm też nie ma co . Najwyżej zrobie punktacje zależną od killów dedów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...