Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Turniej 1 vs 1

Dami3345

Turniej 1 vs 1  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy op?aca si? robi? turniej 1 vs 1

2. 2. Gramy do First Blooda czy Nexusa

3. 3. Kiedy robi? turniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z checia wzialbym udzial w takim turniej. Wg mnie najlepiej by bylo mapka twisted treeline mozna biegac gdzie sie chce, a gra toczy sie az do pushniecia nexusa (tak bylo na esl jak gralem turnieje)

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również jestem za, fajna zabawa. Rozwale was soraką, h3h3.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zastanawiam się nad takim układem. Będzie losowanie przeciwnika oraz uwaga : czym gracie. Będą 2 podziały : AD oraz AP Carry.

Chciałem zrobić że gracze AD walczą do nexusa a AP Carry do inhibitora ale to tylko przemyślenia xD

Opublikowano

1 vs 1 only mid masterki runy dowolna postac czyste solo 5 killi bez pierdolenia jestem za

Nie ma sensu robić blind picka . Bo wydzie na to że co 2 gra to będzie Jax lub Riven

Opublikowano

Jak do nexusa to postac AP carry nie ma zbytnio szans na AD carry. Ad jest lepszym pusherem.

A tak po za tym. pomysł dobry. chętnie wezmę udział ale bez run i masterek itp. gdyż nie mam 30 lvl (wygrac nie muszę - chcę sie tylko pobawic, sprobowac swoich sił)

Nie ma sensu robić blind picka . Bo wydzie na to że co 2 gra to będzie Jax lub Riven

Racja. Tylko draft wchodzi pod uwagę. Gracze mają postacie przeciw którym idzie im słabiej a przeciw którym lepiej
Opublikowano

Jak do nexusa to postac AP carry nie ma zbytnio szans na AD carry. Ad jest lepszym pusherem.

A tak po za tym. pomysł dobry. chętnie wezmę udział ale bez run i masterek itp. gdyż nie mam 30 lvl (wygrac nie muszę - chcę sie tylko pobawic, sprobowac swoich sił)

Racja. Tylko draft wchodzi pod uwagę. Gracze mają postacie przeciw którym idzie im słabiej a przeciw którym lepiej

Tak ale będzie losowanie kto kim gra . Tzn jeżeli przeciwnikowi i tobie wylosuje AP to gracie np ahri vs morda czy jakos tak co tam wybierzecie AP

Opublikowano

Nie sądzisz ,że 1st pick będzie miał przejebane?

Opublikowano

Losowy - pomysł godny uwagi. Myślisz ze jak komuś trafi się postać którą nigdy nie grał bądź nie umie nią grać?

@up moze i prawda ale jezeli ci się uda zbanowac najlepsza postac przeciwnika bd na lepszej pozycji.

Jeżeli autor tematu chce zrobic losowy ze wieksze szanse sa ze ktos dostanie postac ktorej na oczy nie widzial a ty sie martwisz bo ktos pierwszy bd banował

Opublikowano

Losowy - pomysł godny uwagi. Myślisz ze jak komuś trafi się postać którą nigdy nie grał bądź nie umie nią grać?

@up moze i prawda ale jezeli ci się uda zbanowac najlepsza postac przeciwnika bd na lepszej pozycji.

Jeżeli autor tematu chce zrobic losowy ze wieksze szanse sa ze ktos dostanie postac ktorej na oczy nie widzial a ty sie martwisz bo ktos pierwszy bd banował

Nie o taki los mi chodzi. Będzie losowanie jak gracie czy AP czy AD

Robie takie losowanie AD czy AP bo nie chce takiego czegoś jak ahri vs lee . Ponieważ lee bedzie lepiej pushować

Opublikowano

a nie lepiej zrobic to na mapce 3v3 wszystko dozwolone push do nexusa przed meczem kazdy ma 2 bany potem robi sie customa i wybiera blind pickiem co chce (oczywiscie oprocz zbanowanych) tak przynajmniej bylo na eslu i dobrze sie sprawdzalo

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Kilka pytań.

Mapa oczywiście ARAM?

Draft czy blind?

Jest jeszcze propozycja co do nie zjawienia się przeciwnika, jest to tylko jeden gracz więc dlaczego by nie dać szansy na ponowienie meczu w ciągu np. 4 godzin?

Noo i oczywiście nie tylko 30levele?

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Kilka pytań.

Mapa oczywiście ARAM?

Draft czy blind?

Jest jeszcze propozycja co do nie zjawienia się przeciwnika, jest to tylko jeden gracz więc dlaczego by nie dać szansy na ponowienie meczu w ciągu np. 4 godzin?

Noo i oczywiście nie tylko 30levele?

Mapa SR mid.

Tournament Draft

Jak się nie zjawi odpada .

Nad mniejszymi lvl się zastanowie

Opublikowano

Nie to będzie turnament draft custom game. Runki i masterki można mieć ,wszystko zależy od skilla kto wygra.

Jeżeli już takie gówno powinno powstać to po 2 bany na chatcie i blind pick.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie ma sensu jeżeli by się grało do FirstaBlooda ponieważ będzie ktoś grał Nasusem a ktoś Teemo więc Nasus nie ma szans bo early dla niego to porażka a Teemo za to late kuleje...

Opublikowano

Nie ma sensu jeżeli by się grało do FirstaBlooda ponieważ będzie ktoś grał Nasusem a ktoś Teemo więc Nasus nie ma szans bo early dla niego to porażka a Teemo za to late kuleje...

Jakbyś zauważył to narazie wygrywa gra do nexusa. Patrz dokładnie.

Wy takjakby tworzycie ten turniej

Opublikowano

Nie chodzi mi o to kto pierwszy będzie banowal, tylko kto będzie 1 pickował, counter pick, mówi Ci to coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...