Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Turniej 1 vs 1

Dami3345

Turniej 1 vs 1  

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy op?aca si? robi? turniej 1 vs 1

2. 2. Gramy do First Blooda czy Nexusa

3. 3. Kiedy robi? turniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostawie ten gówniany post bez komentarza.

Pisząc ,że zostawiasz go bez komentarza już go skomentowałeś ... stwierdziłeś ,że jest głupi

Topic:

Do 5 killi? Lol w większości gier 5 killi nie padnie chyba ,że już naprawdę gra się przeciwko idiocie.

Do nexusa to też jest jakieś wyjście ale ten kto ma FB+1 turreta lub 2 i tak wygra na 99.99%

heh

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisząc ,że zostawiasz go bez komentarza już go skomentowałeś ... stwierdziłeś ,że jest głupi

Topic:

Do 5 killi? Lol w większości gier 5 killi nie padnie chyba ,że już naprawdę gra się przeciwko idiocie.

Do nexusa to też jest jakieś wyjście ale ten kto ma FB+1 turreta lub 2 i tak wygra na 99.99%

Przed chwilą grałem do 3 killi i przeciwnik miał first blooda + killa ja 0 killi a i tak pod koniec rozwaliłem go 3 -2

@Down

Był przy moim inhibie. Po prostu farmiłem więcej niż on i wyrównałem z kasą

Opublikowano

@2up a ty byś tylko hejtował eu. Moim zdaniem ten turniej jest też po to, żeby zobaczyć jaki jest poziom pomiędzy serwerami. :)

Opublikowano

1vs1, bez runek i masteries, mapa ARAM, randomową postacią. Dla mnie to by było fajne :)

Opublikowano

1vs1, bez runek i masteries, mapa ARAM, randomową postacią. Dla mnie to by było fajne :)

nie zgadzam sie z : bez runek i masterek , random postać : TO nie ma sensu ponieważ komuś picknie jaxa a przeciwnikowi evelynn .

Opublikowano

Według mnie z runami i masterkami, mapa nie ma znaczenia bo i tak gramy ciągle na midzie i z losowaniem typu postaci było by lepsze.

Opublikowano

Turniej 1v1 byłby bardzo fajnym pomysłem, szczególnie dlatego, iż można na prawdę poznać umiejętności swoje, jak i te wroga.

Moglibyśmy oczywiście wygranemu dać na forum (O ile będzie to z patronatu forum) jakąś rangę.

Opublikowano

Super , lecz gra do first blooda to parodia .. Ktoś picknie sobie LeBlanc i na 6 lvl zamiecie :} . Oczywiście wezmę udział , ze względu na autora .

Ps. Człowiek wam jeszcze nagrody sponsoruje , a wy nadal z mordą lecicie . fu

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Przed chwilą grałem do 3 killi i przeciwnik miał first blooda + killa ja 0 killi a i tak pod koniec rozwaliłem go 3 -2

@Down

Był przy moim inhibie. Po prostu farmiłem więcej niż on i wyrównałem z kasą

Heh grałeś ze mną i przegrałeś z 2 razy :D miałeś przewagę 2 kili i tureta i Ci rozwaliłem a yorickiem to wgl ;)

W 1vs1 liczy się farma i wykorzystanie błędu przeciwnika

//

Opublikowano

Heh grałeś ze mną i przegrałeś z 2 razy :D miałeś przewagę 2 kili i tureta i Ci rozwaliłem a yorickiem to wgl ;)

W 1vs1 liczy się farma i wykorzystanie błędu przeciwnika

Tak z tobą przegrałem ale potem grałem kilka gier 1 vs 1 z innymi przeciwnikami

+popieram to co napisałeś . Liczy się farma i wykorzystanie błędu przeciwnika , ja niestety byłem zbyt agresywny i przegrałem xD

Opublikowano

Super , lecz gra do first blooda to parodia .. Ktoś picknie sobie LeBlanc i na 6 lvl zamiecie :} . Oczywiście wezmę udział , ze względu na autora .

Ps. Człowiek wam jeszcze nagrody sponsoruje , a wy nadal z mordą lecicie . fu

Chyba ,że przeciwnik picknie galio.

Opublikowano

Chyba ,że przeciwnik picknie galio.

Zgadza się , lecz ... Wątpię , czy galio da rade się utrzymać podczas early 6-ego lvl-a leblanc . :}

01126666380217922511.gif

Opublikowano

dobry pomysł, ale może zrobić nie do first blooda ani nexusa tylko do zniszczenia pierwszej lub drugiej wieży ? :)

Bum Bum Titiriti

Opublikowano

dobry pomysł, ale może zrobić nie do first blooda ani nexusa tylko do zniszczenia pierwszej lub drugiej wieży ? :)

Zastanawiałem się nad grą do 3 lub 5 killi

Opublikowano

Ja myśle że powinno grać się do rozwalenia nexusa na punkty za kille i dedy dlatego że taki master w 40 minucie odpala sobie ulti i wygrywa a ma np 0/5 i przechodzi dalej.

Opublikowano

Ja byłbym chętny na taką zabawe.

Nie ma takiej postaci jak op early. Może będzie op early,ale Ty będziesz op mid ?

Gra do rozwalenia wieży inhibitora ale z dwóch stron ! np.

Pierwsze 20 minut to czy się na bocie ,potem na topie i tak na przemian.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Ale kur** czy to musi być w wakacjach? No proszę Was.. Chcecie jakąś zjeb*** mape ARAM?

Tak będzie na tej mapie . Przynajmniej tam nie da się oszukiwać. I jak widzisz więcej użytkowników chce w wakacje więc będzie w wakacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...