Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Bot

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś wie jak ustawić tego BOTA tzw pod arenę chce mam 50lv+ a chce atakować 1/20lv jak to zrobić ??? czy ktoś ma taki poradnik ? jak możecie to napiszcie mi na PW

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako, iż tamten temat został nie wiedząc czemu usunięty tworzę nowy.

Mogliście poprosić o nowy skan, nie kasować całego tematu

-.-:)

1339070606-U369478.png

Strona autora:

www.sfbot.de

Skan:

https://www.virustotal.com/file/9a98418bc832d2f16937f40145ca656db0f5e247b14dfd0d749c3033f33163bb/analysis/

MDownload:

http://www.multiupload.nl/ZL582JI08Z

Mam pytanie dlaczego bot mi sie nie chce połaczyć z moim kontem ciagle pisze bład połączenia nastęona próba za 60s a połaczenie z internetem mam

Opublikowano

Jako, iż tamten temat został nie wiedząc czemu usunięty tworzę nowy.

Mogliście poprosić o nowy skan, nie kasować całego tematu

-.-:)

1339070606-U369478.png

Strona autora:

www.sfbot.de

Skan:

https://www.virustotal.com/file/9a98418bc832d2f16937f40145ca656db0f5e247b14dfd0d749c3033f33163bb/analysis/

Download:

http://www.multiupload.nl/ZL582JI08Z

Fajny bocik polecam :))

Opublikowano

Dziala wam bot na 18 serwerze na postaci juz z 35 lvl ? czy bota mozna tylko uruchomic na 1 lvl postaciach ?

Mi nie chce działać.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Działa ten bot? Bo odpalam wszystko jak być powinno, klikam start i nie chce zalogować.

Wiecie co zrobić jeżeli nie mogę rozwijać trenera/skarbca? Złota mam w brud na koncie gildi.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Działa ten bot? Bo odpalam wszystko jak być powinno, klikam start i nie chce zalogować.

Wiecie co zrobić jeżeli nie mogę rozwijać trenera/skarbca? Złota mam w brud na koncie gildi.

Krok po kroku...

bot nie posiada aktualizacje ale działa tylko trzeba mu troszkę pomóc

Wchodzi w uruchom czy to na xp czy to na windows 7 (skrót WinKey + R)

wpisujemy %appdata%

enter

Otworzy nam sie folder, teraz szukamy tam foldera o nazwie SFBot

Będzie tam jeden plik i nazwie SFBot.ini otwieramy go za pomocą notatnika

Szukamy linijki server=

Najszybciej będzie ctrl+f po = wpisujemy s16.sfgame.pl powinno to wyglądać tak

server=s16.sfgame.pl

Oczywiście 16 jest to przykładowy server jeśli mamy dodanych więcej niż jedną postać odszukujemy tą linijkę dla każdej z niej i zamieniamy treść po =

Teraz uwaga.

Jeśli chcemy zedytowac jakieś opcje w bocie np. zmienić procenty kupowania artybutów albo czy ma wpłacać kase do skarbca itp musimy wpierw w bocie przestawić te ustawienia i go zamknąć tylko że bocik tak łatwo nie będzie chciał nam się zamknąć i będziemy musieli zamknąć go najlepiej z menadżera zadań (ctrl+alt+delete). I teraz dopiero edytujemy tamten plik.

Uwaga2.

Za każdym razem gdy będziemy zmieniać ustawienia w bocie będzie crashować nam się ta linijka ale nie martwcie się bo jeśli nie będziecie nic zmienić w bocie z opcji ustawień to bot będzie działać zamykał się i otwierał normalnie. Powodzenia.

Opublikowano

@2up, Stinx powstał temat w tym dziale, wystarczy poszukać, poza tym bot nie ma problemów z zamknięciem, wystarczy się wylogować i wcisnąć magiczny mały przycisk na górze po prawej stronie - "x", bo wciśnięciu go wciskasz TAK

po chwili ujrzysz na swoim ekranie że BOT SIĘ MAGICZNIE WYŁĄCZYŁ bez używania menedżera zadań, magia nieprawdaż?

Opublikowano

MOżecie dac świeży link do pobrania Bota ???

82774953444492862445.jpg

Zapraszam do gildi ProSzlachta --->Shake & Fidqet s19

Mój nick w grze --> stanek1797

Opublikowano

Mi bot niedziala ;/ klikam na ikone bota i nic sie nie dzieje, moge tak sobie klikac i nic sie nie dzieje. Odrazu mowie ze bot nie pojawia sie w menedzeze zadan.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...