Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Bot

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta nowa wersja coś mi nie działa... :c

Muszę korzystać ze starszej wersji...

A szkoda , bo widzę że w nowej wersji jest odstęp czasowy między danymi czynnościami...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyłapał ktoś bana?

Szkoda mi postaci na ewentualnego bana :P

Gram tym botem na 7 kont od 1 lvli i jak narazie mam 200, 157, 156, 140, 120, 115, 103 lvle i nie ma dotąd bana ;p

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Poprawiona wersja sf bota działająca bez żadnych "modyfikacji" poprostu odpalasz, wpisujesz dane klikasz start i bot leci za ciebie misje, lochy, arene. Sam używam na kilku kontach działa bez zażutów, plik czysty chcecie - skanujcie. Sfbot

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hej, jak zrobić żeby bot dołączał do walk gildyjnych? Mam coś takiego:

[0]
username=xxxxxxxxxxxx
password=xxxxxxxxxxxxxxxxx
country=http://www.sfgame.pl
server=s19.sfgame.pl
money_keep_minimum=true
money_min_gold=150
money_min_silver=0
mush_keep_minimum=true
mush_min=1
work=false
work_hourly=true
work_hourly_from=@Variant(\0\0\0\xf\x1\xb7t\0)
work_hourly_to_time=@Variant(\0\0\0\xf\x3\xdc\xc5\0)
quest=true
quest_from=false
quest_from_time=@Variant(\0\0\0\xf\x1\xb7t\0)
prefer_state=1
optimize=true
key=true
item_gold=true
beer=false
beer_count=10
quest_ignore_full_inventory=false
attribute_buy=false
attribute_strength=20
attribute_dexterity=20
attribute_intelligence=20
attribute_constitution=20
attribute_luck=20
dungeon=false
dungeon_min=true
dungeon_min_difference=0
arena=false
arena_min=true
arena_min_difference=0
arena_state=1
arena_from_rank=-100
arena_to_rank=100
arena_retry_count=10

Co zmienić/dopisać?

Opublikowano

Komuś działa ten bot bo mi jakoś nie chce pisze mi : Network Error: Could not connect to server.

Pomoże ktoś ?

@EDIT Już znalazłem rozwiązanie .

Opublikowano

Chyba bot przestał działać fwuzuu.jpg

1. wejdz - %appdata%

2. SFBot - masz tam dane konta w linijce "server=" wpisz np s15.sfgame.pl gdzie s15 to nazwa servera na ktorym grasz moj to 15 ;p

3. wlacz bota. jesli bot sie nie uruchamia usun dane konta z pliku SFBot do linijki "autostart=false" zapisujemy i wszystko powinno lotac

Opublikowano

Mam pewien problem z tym botem. Otóż wcześniej włączał się normalnie, a teraz gdy próbuje go włączyć to nic się nie dzieje... Pojawia się w menadżerze zadań na chwile proces sfBot.exe ale potem znika i tyle... Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to bardzo proszę.

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

Mam pewien problem z tym botem. Otóż wcześniej włączał się normalnie, a teraz gdy próbuje go włączyć to nic się nie dzieje... Pojawia się w menadżerze zadań na chwile proces sfBot.exe ale potem znika i tyle... Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to bardzo proszę.

1. wejdz - %appdata%

2. SFBot - masz tam dane konta w linijce "server=" wpisz np s15.sfgame.pl gdzie s15 to nazwa servera na ktorym grasz moj to 15 ;p

3. wlacz bota. jesli bot sie nie uruchamia usun dane konta z pliku SFBot do linijki "autostart=false" zapisujemy i wszystko powinno lotac

Zrob tak i powinno latac a jesli nie to usun caly plik SFBot

Opublikowano

a jaką wersje macie?? bo ja 2.0.1 i próbuje na wszystkie sposoby. słyszałem ze jest 2.1.0 ale nie ma downloadu

Opublikowano

a jaką wersje macie?? bo ja 2.0.1 i próbuje na wszystkie sposoby. słyszałem ze jest 2.1.0 ale nie ma downloadu

http://sourceforge.net/projects/sfbot/files/v2.0.1/SFBot_v2.0.1_win.zip/download?use_mirror=ignum&r=http%3A%2F%2Fsfbot.com%2F&use_mirror=ignum

Mi działa ten.

Cześć mam pytanie do sprawy z sfbotem. Da się go włączyć jakoś na kompie a później uśpić kompa?

Czy dalej będzie działał? A i bota ściągnąłem z tego linka http://www.mediafire.com/?68brh62b15g1z99 i działa pięknie

Wydaje mi sie ze nie bo to dziala chyba na takiej zasadzie jak pobieranie plikow ale pewnosci nie mam.

Opublikowano

nie ogarniam tego

kto pomoze

gg 12657601

Czego dokładnie nie rozumiesz napisz na priv :D. A i jesli chodzi o bany to mozna dostac. Po wlaczeniu bota mamy tam ustawienia czasu na czynnosci radze ustawic po 4-5 sek :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...