Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Bot

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech ktos filmik zrobi jak go ogranoc bo pisze mi ze zostane polaczony

1. wejdz - %appdata%

2. SFBot - masz tam dane konta w linijce "server=" wpisz np s15.sfgame.pl gdzie s15 to nazwa servera na ktorym grasz moj to 15 ;p

3. wlacz bota. jesli bot sie nie uruchamia usun dane konta z pliku SFBot do linijki "autostart=false" zapisujemy i wszystko powinno lotac

nie dziala mi wgl:((

Opublikowano

Jak ustawić aby robił przerwę pomiędzy zadaniami ?

Jeśli nie chce się wam połączyć to zróbcie jak Eldox mówi. Mi nie chciało się połączyć, a dzięki niemu działa ;)

"Nie gram w gry dla szpanu, tylko dla przyjemności."

20tqtzp.jpg

Sygnatura by: Crystiano.

Opublikowano

1. wejdz - %appdata%

2. SFBot - masz tam dane konta w linijce "server=" wpisz np s15.sfgame.pl gdzie s15 to nazwa servera na ktorym grasz moj to 15 ;p

3. wlacz bota. jesli bot sie nie uruchamia usun dane konta z pliku SFBot do linijki "autostart=false" zapisujemy i wszystko powinno lotac

Macie tu wszystko aby bot działał a wszelkie ustawienia zmieniajcie w piku SFBot a nie w programie.

Opublikowano

ej co trzeba zrobić żeby działał bot ? mam 2.1.0 i jak loguje się to pisze że wystąpił błąd z internetem,próba ponownego połączenia 60sec

nie wiem co mam robić ;/ pomoze ktoś ?

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Eldox ale jak mam to 2 konto robić ... wytłumacz bardziej jak możesz.

%appdata% -> [Folder] SFBot -> [Plik] SFBot -> "username=" "password=" "country=" "server=" "autostart=" "class=" [Te linijki zostawiasz przy każdej postaci,masz je ponumerowane [0] [1] itd a resztę usuwasz] -> Zapisujesz -> Włączasz Bota. Powinno działać a jak nie pisz priv

A i linijke [General] na samej górze nie usuwaj

Opublikowano

no dobra .. klikam ten plusik ale bez pasów czy jak tam wpisuje xxx i xxxx to wyskakuje wiadomość w bocie <nie można zalogować się sprawdź login i hasło gracza.. > chodzi o to że jak w bocie wpisuje prawdziwe passy to wszystko mi się chrzani ... ale nie wiem o co chodzi z tymi numerkami. Jak pomożesz, będę lajkował cię do końca śmierci <3

@edit

już zajarzyłem dzięki przyjacielu <333

Opublikowano

ja jak wlaczam bota klikam ten + wpisuje co trzeba klikam ok nic sie nie dzieje a jak chcem wylaczyc bota to ciagle sie pojawia quit bot? jak klikam tak to pojawia bardzo szybko usuwalem wszystko z appdata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...