Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jak włączyć kilka kont bo błędzie z 27/10/2012!

davidson135791

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIĘC TAK, SIEDZIAŁEM CZYTAŁEM PRÓBOWAŁEM I UDAŁO SIE :)

BĘDZIEMY PODRZEBOWALI Shakes & Fidget Bot v2.0.1 LINK>>http://sourceforge.n....sfbot.de/?p=94 SKAN>https://www.virustot...sis/1351460997/

INSTRUKCJA JAK TO ZROBIC:

1)CZYŚCIMY STARE PLIKI SFBOTA ROBI SIE TO TAK>> WEJDZ W "START" I WPISZ %appdata% I POTEM KLIKNIJCIE ENTER,

2)ODNAJDZCIE FOLDER SFBOT I WYRZUĆCIE.

3)ŚCIĄGAMY SFBOT v2.0.1

4)WYPAKOWAĆ GDZIE TAM WAM PASUJE

5)WŁĄCZYC SF BOTA I POUSTAWIAC TYLE KONT ILE SIE CHCE

6)NASTĘPNIE KLIKNĄĆ OK

7)NASTĘPNIE KLIKAMY TE DRZWI Z ZIELONĄ STRZAŁKĄ>> FOTKA:post-126114-0-05682000-1351461337_thumb.jpg

8)W OKNACH KAŻDEJ Z POSTACI POWINIEN WYSKOCZYC BŁĄD PODCZAS ŁĄCZENIA Z SERWEREM>>FOTKA:post-126114-0-68706100-1351461450_thumb.jpg

9)WYŁĄCZAMY SFBOTA

10)ZNOWU WCHODZIMY W "START" I WPISUJEMY %appdata% I POTEM ENTER

11)ZNOWU SZUKAMY FOLDERU SFBOTA I WCHODZIMY W NIEGO, POWINIEN SIE TAM ZNAJDOWAĆ PLIK SFBot.ini, WCHODZMY DO NIEGO

12)TAM GDZIE JEST LINIJKA BEDZIE NAPISANE TAK:

password=<litery z zahashowanym hasłem ale ktoś się lognął i je zmienił żeby ktoś inny nie wszedł na konto i nie porobił szkód xD>

A POWINNO WYGLĄDAĆ TO TAK:

password=gęsio22 (DAŁEM PRZYKŁADOWE HASŁO, WY PISZECIE WASZE)

13)POTEM TAM GDZIE JEST LINIJKA SERWER BEDZIE NAPISANE O TAK:

server=\r s18.sfgame.pl

A POWINNO BYĆ O TAK:

server=s18.sfgame.pl (JA DAŁEM PRZYKŁADOWO SERWER 18 ALE MOŻECIE SOBIE ZMIENIĆ)

14)I TRZEBA TO ZROBIĆ W KAŻDEJ Z POSTACI W TYM CONFIGU.

15)JAK JUŻ JEST WSZYSTKO USTAWIONE WŁĄCZAMY SFBOTA>> NASTĘPNIE KLIKAMY ZNOWU TE DRZWI Z ZIELONĄ STRZAŁKĄ (JEŚLI KTOŚ NIEWIE NIECH PATRZY FOTKE W PUNKCIE 7)

16) NASTĘPNIE KLIKAMY TĄ STRZAŁECZKE START(PLAY)>> FOTKA:post-126114-0-48061700-1351462285_thumb.jpg

I POWINNO DZIAŁAĆ :)

MIŁEGO BOCENIA, LECZ KIEDY USTAWICIE COŚ TO LEPIEJ PODCZAS JAK BOT DZIAŁA NIC NIE ZMIENIAĆ BO PRAWDOPODOBNIE BEDZIECIE MUSIELI ROBIĆ WSZYSTKO OD POCZĄTKU TAKŻE UWAŻAĆ I DOKŁADNIE SOBIE WSZYSTKO USTAWCIE :D :D

PROSZE O PODPIĘCIE :)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG

Cytuje "DŻWI" xD

Ale masz + :P

co dżwi? ja napisałem drzwi bo sie tak pisze ;)

ale mniejsza o to, prosze bardzo :)

@

jest napisane drżwi, po prostu pisałem to w nocy i chyba juz ze zmęczenia nie mogłem utrzymać palca nad myszką i jakos tak sie klikneło nad tym z :D:D

Opublikowano

Większosc osob wiedzialo ale dla zielonych sie przyda ^^

...to czemu nikt nie napisał, myśle że o tym wiedziała niewielka garstka ludzi żeby nie powiedzieć pare osób. Jak by tyle osób wiedziało to by ktoś coś przynajmniej napisał że trzeba ściągnąć wersje 2.0.1 a potem poprzestawiać....

Opublikowano

Zrobione wszystko tak jak napisales :) i nic to nie dalo wlaczylem bota i sie nic nie zrobilo ;] takze lipa u mnie

//Ref.

Miyoshi

Opublikowano

@davidson135791

na wersji 2.1.0 też by to działało? jakbym tak to zrobił? :) ???

na wersji 2.1.0 da sie tak zrobić ale maksymalnie tylko na jedno konto, jak bys ustawił wczesniej to prawdopodobnie wogóle by cie sie bot nie chciał włączyc, oczywiście może na innych systemach lub bitach sie da ale u mnie nie (mam windowsa 7, 32bity)

Opublikowano

Działa wielkie thx ziomek :)

@ Edit Da sie jakos spolszczyc bota?

niewiem, może i tak ale to nie to nie moje klocki. Ja osobiście zostawiam tak jak jest zeby nic sie nie pokomplikowało

Opublikowano

Dzięki xD

"12)TAM GDZIE JEST LINIJKA BEDZIE NAPISANE TAK:

password=<litery z zahashowanym hasłem ale ktoś się lognął i je zmienił żeby ktoś inny nie wszedł na konto i nie porobił szkód xD>" haha :P

Opublikowano

Dzięki xD

"12)TAM GDZIE JEST LINIJKA BEDZIE NAPISANE TAK:

password=<litery z zahashowanym hasłem ale ktoś się lognął i je zmienił żeby ktoś inny nie wszedł na konto i nie porobił szkód xD>" haha :P

/\

to prawda, przy okazji pozdrawiam i dziekuje temu gościowi ;)

Opublikowano

Dzięki, ale na więcej kont to to nie działa. U mnie to działa tylko na 1 konto, bo na więcej to bot się nie chce włączyć.

sygnanampc.jpg
Opublikowano

Dzięki, ale na więcej kont to to nie działa. U mnie to działa tylko na 1 konto, bo na więcej to bot się nie chce włączyć.

a ściągnołeś wersje bota v.2.0.1?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...