Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG x6 na bronie Metin2.pl

WilluCHACK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka,to znowu ja,a może byś mi dał gdzieś linka do pobrania tego metina razem z tym dmg hack :) bardzo bym prosił(dam za to lajka)

loz na pw ci wysle z hot file ale bez skana to bedzie mialo z 1 gb wagi bo mam male ulepki w cliencie :D

Opublikowano

Siemka. Mam prośbę czy mógłby ktoś wrzucić na inny hosting i podać link ? Może być na priv . Na tym hostingu musze odczekać jakiś czas bo pobierałem inny plik. :p

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

pytanie: po czym poznać że działa bo ja wzrostu obrażeń raczej nie zaobserwowałem tzn(ilości jaka się wyświetla)?

Za jednym Twoim uderzeniem powinno być widać kilka.

Opublikowano

może coś źle zrobiłem ale u mnie nie działa nie ma efektu kilku uderzeń. wykonałem wszystko zgodnie z Tutkiem.

EDIT: Dobra działa :D po prostu rzeczy zwykle działają lepiej jak się je włączy ;P.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja to wrzucilem do metka z modem i nie dziala . W grze jest tak jakbym wgl nic nie zmienił ;) To trzeba gdzies włączyć?.

Edit / To jest też wh ? bo jak stoje w miejscu i zaznacze jakiegos potworka to wtedy mu życie ubywa .. ale tylko jednemu ktorego zaznacze ..

graphic.png

Opublikowano

Z przykrością stwierdzam że nie działa ;x
Zainstalowałem do świeżego metina, po patchu. W dodatku z kamera nie działa teleport na mapie poprzez Shift. Co mogło pójść nie tak?

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

kurcze, koleś! mój pierwszy bot i jaka miła niespodzianka! super działa, wszystko ekstra. dzięki wielkie!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko spoko, szkoda tylko, że nie działa na privkach

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...