Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG x6 na bronie Metin2.pl

WilluCHACK

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jednym słowem

FAKE

NIE DZIAŁA !

hlopie mam ze 3 promile a udowdnie ze dziala smigam eraz na oognistej jest fit jak nie dziala stawiam litra WilluCHACK

za to nie da sie wylapac bana? nie dadza rady sprawdzic w logach?bo sciagnalbym ale troche szkoda konta...

loga ie aale filmik tak nie uzywaj w pvp na metkach itd mozn a

Na prywatnych serwerach działa ?

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sprawdzalem go wczoraj... Wszystko smiga jak nalezy.

IIIIII GITARA

nie wiem, mi jakoś nie działa, niech ktoś sprawdzi inny :P

Napisz mi na gg pomoge

Jesteś tak głupi czy udajesz? Wiadomo, że nie działa. Temat założono rok temu, więc na 100% spatchowane. Myśl na przyszłość.

Nie działa, spatchowane.

OOOOOOOOOOO zglaszam nad uzycie ja glupi hlopie moze pijany ale nie glupi :/

Jesteś tak głupi czy udajesz? Wiadomo, że nie działa. Temat założono rok temu, więc na 100% spatchowane. Myśl na przyszłość.

Nie działa, spatchowane.

Dobra powiem tak komu ie dziala pisac na gg....Kto mowi ze jestem glupi itd wale naDUZYCIE ITD

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@@@EDIT@@@

Zrobiłem jak trzeba i nie działa :/

Ściągnąłem ten pliczek exe. Wgrałem, wrzuciłem tak jak na instrukcji i nie ma tego po prawej stronie w kamermodzie... Pomóż :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie ma już DMG na PL'a. Ta zabawka 'by Willu' działała na starym Kamermodzie, podmieniała pliki w folderze 'waithack' który w nowym modzie............ NIE ISTNIEJE. Da się zrobić DMG, zrobiłem sobie, ale co z tego jak loga co 30s bicia. Tak więc raczej sobie nie 'pohackujecie'. Pozdrawiam ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O co chodzi spatchować i storrentować me

po prostu musisz zaktualizować gre ikonom metin2pl nastepnie wychodzisz z gry instalujesz cheata i odpalasz przez ikone Moda (mod jest w instalce) Jako administrator (prawy klawisz myszy otwurz jako administrartor

Opublikowano

ludzie mod jest w cheacie kumacie to??

wystarczy zainstalowac cheata na czystym metku i odpalac przez ikonke moda jako administrator cheat jest on odrazu

Jak na nowym Metinie odpalic DMG Hacka? W sensie ze juz po tych udpate itd.

nie rozumiesz?

Opublikowano

ludzie mod jest w cheacie kumacie to??

wystarczy zainstalowac cheata na czystym metku i odpalac przez ikonke moda jako administrator cheat jest on odrazu

nie rozumiesz?

Chodzi mi ale nie widze odpcji DMG Hack.

Opublikowano

kur******** bo jej niema instalujesz i nic nie wlaczasz dziala odrazu!\

Dla administracji nie blokowac tematu poprawie linki generatorem na dniach!!

Opublikowano

otwiera Ci się okno moda ? otwierasz metina przez metin2 mod (klikając ppm na ikone i wybierając opcję "uruchom jako administrator") ?

@edit

mam pytanie ;p jak to jest z tym wykrywaniem metinow ? na mapie lasu postac gdy szukala metina leciala przez cala mape az za obrzeza, cos tam musze ustawiac z tymi koordynami ?

Opublikowano

az taki dobry nie jestem zeby wlasnego moda postawic ja edytowalem tylko kilka zeczy w modzie by moj dmg na nim dzialal a o takie zeczy kamera pytaj dzis postaram sie video tuta zrobic dla al;l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...